MortemHz je napisao/la:Protiv Viteza?
Pavlović
Hodžić
Novaković
Ivetić
Kadušić
Rustemović
Sarić
Crnkić![]()
Hebibović/Lelić
Duljević
Ahmetović
Dže ti je Radovac

?Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Protiv Viteza?
Pavlović
Hodžić
Novaković
Ivetić
Kadušić
Rustemović
Sarić
Crnkić![]()
Hebibović/Lelić
Duljević
Ahmetović

?PitarBordo je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Protiv Viteza?
Pavlović
Hodžić
Novaković
Ivetić
Kadušić
Rustemović
Sarić
Crnkić![]()
Hebibović/Lelić
Duljević
Ahmetović
Dže ti je Radovac?
Formaciju s tri odbrambena treba dugo i dugo uigravati, jer svaki igrač mora znati šta mu je uloga na terenu. Conte je to dugo vremena uigravao s Juvetom, da bi na kraju ispala perfekcija. Još pogotovo kod nas je to teže izvesti, mislim u ovoj situaciji, jer nema prostora za eksperimente i neka taktiziranja. Da bi se igrala ta formacija, ona se mora uigravati kroz kompletne pripreme. Jako teška formacija.Alen1987 je napisao/la:Mislim da bi Cala obzirom na igracki kadar kojim raspolaze, ono najbolje mogao izvuci iz formacije 3-4-3 ili 5-4-1. Nesto slicno zbog nedostatka napadaca Spaletti pokusava u Romi I dobro im ide. Kad se nismo pojacali sad trebamo formaciju prilagodjavati igrackom kadru.
Bekovi su nam preofanzivni da bi igrali sa 4 u zadnjoj liniji. A obzirom da su nam stoperi relativno dobro odigrali jesenji dio steta je nekoga preseliti na klupu + Kovacevic se vraca. Tu je I Ivetic. Zasto ne probati sa trojicom stopera u zadnjoj liniji kao sto igraju Juve, Chelsea...
---------Ahmet-----------
----Dulja-----Said (Crnkic,Hebib)
Bekic---------------Hodzic
------Saric---Ruste------
---Balic--Novak--Mihoj---
---------Pavlovic-----------
Ma ništa to, naši ne znaju tranziciju s 4-5-1 na 4-3-3 odraditAlen1987 je napisao/la:Mislim da bi Cala obzirom na igracki kadar kojim raspolaze, ono najbolje mogao izvuci iz formacije 3-4-3 ili 5-4-1. Nesto slicno zbog nedostatka napadaca Spaletti pokusava u Romi I dobro im ide. Kad se nismo pojacali sad trebamo formaciju prilagodjavati igrackom kadru.
Bekovi su nam preofanzivni da bi igrali sa 4 u zadnjoj liniji. A obzirom da su nam stoperi relativno dobro odigrali jesenji dio steta je nekoga preseliti na klupu + Kovacevic se vraca. Tu je I Ivetic. Zasto ne probati sa trojicom stopera u zadnjoj liniji kao sto igraju Juve, Chelsea...
---------Ahmet-----------
----Dulja-----Said (Crnkic,Hebib)
Bekic---------------Hodzic
------Saric---Ruste------
---Balic--Novak--Mihoj---
---------Pavlovic-----------
Ma 100%, samo Hebib ispred Lelica.MortemHz je napisao/la:Protiv Viteza?
Pavlović
Hodžić
Novaković
Ivetić
Kadušić
Rustemović
Sarić
Crnkić![]()
Hebibović/Lelić
Duljević
Ahmetović
Ja sam za oba pokala. Pitarski je, a i sportski nadati se najboljem rezultatu svoje ekipe, ili mokrenja po ligiMortemHz je napisao/la:Ja sam glasao samo za kup.
Lagano i tiho logicno, ne mora bit neka dinamit petarda, moze i ona obicna.Majkl je napisao/la:Bwz euforije molicu idemo polako lagano ,tiho
sarajevo46 je napisao/la:

sarajevo46 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ovo je izgled ankete dok ne dodje joker sa svojom svitom. Onda ce biti isti procentualni odnosi, samo obrnuto poredani.
I sta predlazez ti ?Evander je napisao/la:Imam pametnijeg posla. Fudbal je i onako "najbitnija sporedna stvar na svijetu". Mora se brinuti o tome kako prehraniti porodicu, to je ipak prioritet.
A vidjeti da je fudbal amaterski, za to ne trebas biti strucnjak. Otidji na stadion i samo prati sta raja koja dolazi misli o svemu tome![]()
U sustini, fudbal koji mi pratimo i fudbal koji se igra u Europi su dva razlicita sporta. Apsulutno drugacije kretnje, drugacije taktike i pravila.
Uporedio bih to kao muska i zenska kosarka. Nacelno, pet igraca u dvije ekipe, lopta, dva kosa, ali u svakom pogledu dva razlicita sporta.
Ja da sam fudbaler ovdje, stid bi me bilo nazivati se profesionalcem. Da oni pored toga rade neki posao i da igraju fudbal ovako kao dodatno aktivnost, onda im ne bih nista zamjerio.
Ovako, imamo istangram zvijezde, koje su sve osim fudbalera. Zaista mislim da bilo ko od nas da se bavio fudbalom i trenirao kao oni, nema sanse da bi mogao biti losiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.