Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- mighty_reds
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
mislim da bi ovaj kinez trebao doci jer meni je jos nerazjasnjena misterija "Carlsberg na kineskom jeziku" u utakmici mislim da je Chelsea bio...to je bio znak dobre volje 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Kinez je obecao da ce ukoliko kupi Liverpool ocistiti dugovanja, napraviti stadion od minimalno 60 000 kapaciteta, i moci priustiti klubu velike zvijezde.. Od amerikanaca ne moze bit gore pa stoga mi je bitno samo da dodje neko novi, da nas ne uvlaci u dugove kao sto ovi gledaju samo svoj interes..
Bill Shankly once said "Chairman Mao has never seen a greater show of red strength".
Maybe it was a prediction that our club will be saved by a Chinese investor
Bill Shankly once said "Chairman Mao has never seen a greater show of red strength".
Maybe it was a prediction that our club will be saved by a Chinese investor
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Kenny Huang je poznat jer je doveo najboljeg kineskog kosarkasa Yao Minga u NBA
Takodjer je kupio CIJELU kosarkasku ligu u KINI
pa skonajte jel bogat il nije

- King Kenny
- Kontakt:
eee moj kenny de nas ranije kupi i izvuci iz ovih *ovana...uglavnom ko god nas kupi ne moze biti gori od onih amera...za njih je bejzbol i ragbi pa nek uzivajuuu samo sto dalje od Liverpoola 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Tako je.. Od ovih kauboja ne moze biti gore.. Oni samo gledju svoj interes.. Dok kinez je skolovan covjek koji je opsjednut sportom i zeli da bude u centru pazenj., a budel kupio liverpool i dovodio dobre igrace sigurno ce paznju i imati 

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
- King Kenny
- Kontakt:
Liverpool boss Roy Hodgson is returning to his old club Fulham to tie up a £3 million deal for left back Paul Konchesky this week.
Anfield chiefs have decided to fork out the asking price for Konchesky who was one of Hodgson's heroes in their fine campaign last season and will leap at the chance of joining a top club, says the People.
Konchesky is lined up to take over from Emiliano Insua once his switch to Italian side Fiorentina is rubber-stamped, with some minor details on his contract still to be completed.
This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.
trač
Anfield chiefs have decided to fork out the asking price for Konchesky who was one of Hodgson's heroes in their fine campaign last season and will leap at the chance of joining a top club, says the People.
Konchesky is lined up to take over from Emiliano Insua once his switch to Italian side Fiorentina is rubber-stamped, with some minor details on his contract still to be completed.
This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.
trač

YNWA!
YNWA!
- King Kenny
- Kontakt:
evo nekoliko najljepsih slika iz dosadasnje torresove karijere od dolaska na Anfield...prelijepooo
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... n-pictures
nas zmaj

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... n-pictures
nas zmaj

YNWA!
YNWA!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Torres danas rekao:
"From my first day I got the same welcome as Stevie or Carra or players who have been here for a long time. I felt at home from the first day, I feel the fans love me and everyone knows I am really happy here and really happy to play at Anfield. As I said earlier, I'm looking forward to starting the season and playing with my teammates and for the fans"
Takodjer rekao kako je sretan sto je Joe Cole dosao u klub i da ce Joey biti jedan od kljucnih igraca za livepool ove godine i da je Livepool najbolji klub na svijetu
Tipicno nas Torke 
"From my first day I got the same welcome as Stevie or Carra or players who have been here for a long time. I felt at home from the first day, I feel the fans love me and everyone knows I am really happy here and really happy to play at Anfield. As I said earlier, I'm looking forward to starting the season and playing with my teammates and for the fans"
Takodjer rekao kako je sretan sto je Joe Cole dosao u klub i da ce Joey biti jedan od kljucnih igraca za livepool ove godine i da je Livepool najbolji klub na svijetu

Ocekivano...Torres Da Killa.!. je napisao/la:Torres danas rekao:
Takodjer rekao kako je sretan sto je Joe Cole dosao u klub i da ce Joey biti jedan od kljucnih igraca za livepool ove godine i da je Livepool najbolji klub na svijetuTipicno nas Torke
Kakv City, kakav Chelsea...
Pa fino je Joe Cole objasnio da je LFC veci klub, iako smo mi to vec znali...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
LFC fo' life!
btw. Hoće bit šta od Gyana ili Remyja?
btw. Hoće bit šta od Gyana ili Remyja?

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- King Kenny
- Kontakt:
cisto sumnjam,prije da ce doci Huntelar,al eto u zadnje vrijeme se i ne spominje ko bi mogao biti zamjena Torresu u napadu,mozda roy sad ozbiljno racuna na Ngoga koji je odigrao dobru utakmicu protiv rabotnickog...vidjet cemo 

YNWA!
YNWA!
mediji pisu da su ovi vasi dosli u Milano sa namjerom da nam (Inter) utrpaju Mascherana
ja to iskreno ne bih volio, jer Inter na toj poziciji ima Cambiassa, Mottu, Stankovica, Muntarija i buduceg world-class DMF-a McDonalda Marigu
postoje dvije opcije (kako kazu) da ga Inter kupi za 20-25 miliona funti, a druga je opcija Muntari+pare na Anfield
sta bi vi ko navijaci Liverpoola vise voljeli: ostanak Mascherana ili prodaja za dobre pare ?
p.s. izvinjavam se ako ste vec diskutovali o tome, ali nisam listao prethodne stranice

ja to iskreno ne bih volio, jer Inter na toj poziciji ima Cambiassa, Mottu, Stankovica, Muntarija i buduceg world-class DMF-a McDonalda Marigu

postoje dvije opcije (kako kazu) da ga Inter kupi za 20-25 miliona funti, a druga je opcija Muntari+pare na Anfield
sta bi vi ko navijaci Liverpoola vise voljeli: ostanak Mascherana ili prodaja za dobre pare ?
p.s. izvinjavam se ako ste vec diskutovali o tome, ali nisam listao prethodne stranice
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- King Kenny
- Kontakt:
mascherano je izrazio zelju da ide,tako da je izgubioooo i vjernost navijacaaa obje solucijee nisu loseee,ni pare ni pare+muntari...kako godd samo nek idee 

YNWA!
YNWA!
-
- Kontakt:
samo kes i to 25-30 miliona,nista ispod,,pa mi smo ga jbt. 18 platili kad su nenormalno nize i realnije cijene bile,jos tad nije bio formiran igrac,a sad je po meni uz cambiassa,essiena i de rossia najbolji dm...muntari nam ne treba,znamo kako je problematican,,vidili smo sta je s rajevcom u gani bilo,a kolko znam ni navijaci intera ga ne vole...u lucasu imamo pravog destruktivca koji je u prosloj sezoni bio medju top 3 igrace lige s najvise oduzetih lopti,a gerrada vratit na svoju prirodnu poziciju da nam organizuje igru,20 puta se dokazalo kad lucas u paru s njim,a ne maschom igra da puno ucinkovitije i ljepse za oko igramo
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Evo trenutno vam rezerve igraju prijateljsku protiv Tranmerea,samo ne znam ima li iko od boljih igraca tamo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nije cini mi se ni mascherano cvjeckaPhill Jackson je napisao/la:samo kes i to 25-30 miliona,nista ispod,,pa mi smo ga jbt. 18 platili kad su nenormalno nize i realnije cijene bile,jos tad nije bio formiran igrac,a sad je po meni uz cambiassa,essiena i de rossia najbolji dm...muntari nam ne treba,znamo kako je problematican,,vidili smo sta je s rajevcom u gani bilo,a kolko znam ni navijaci intera ga ne vole...u lucasu imamo pravog destruktivca koji je u prosloj sezoni bio medju top 3 igrace lige s najvise oduzetih lopti,a gerrada vratit na svoju prirodnu poziciju da nam organizuje igru,20 puta se dokazalo kad lucas u paru s njim,a ne maschom igra da puno ucinkovitije i ljepse za oko igramo

al dobro, upravu si, Muntari i nema bas neki odnos sa navijacima, problematicni su ti afrikanci, imaju neke bubice u glavi
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
nije al je zato mascherano pravi profesionalac,,ko da motor u guzici ima,stalno trci i nenormalno se trudi,,uvijek je raspolozen za igru,pogotovo u derbijima i kad protiv najjacih igraca igra,messi i ronaldinho nisu nista mogli kad smo ih 2007 izbacili,kaka se isto u finalu u atini nije vidio..a tad su u bolesnim formama spomenuti igraci igrali dok je s muntarijem potpuno drugacije,dobar je on meni uvijek igrac bio al nekad totalno nezainteresovano izgledanevjernik je napisao/la:nije cini mi se ni mascherano cvjeckaPhill Jackson je napisao/la:samo kes i to 25-30 miliona,nista ispod,,pa mi smo ga jbt. 18 platili kad su nenormalno nize i realnije cijene bile,jos tad nije bio formiran igrac,a sad je po meni uz cambiassa,essiena i de rossia najbolji dm...muntari nam ne treba,znamo kako je problematican,,vidili smo sta je s rajevcom u gani bilo,a kolko znam ni navijaci intera ga ne vole...u lucasu imamo pravog destruktivca koji je u prosloj sezoni bio medju top 3 igrace lige s najvise oduzetih lopti,a gerrada vratit na svoju prirodnu poziciju da nam organizuje igru,20 puta se dokazalo kad lucas u paru s njim,a ne maschom igra da puno ucinkovitije i ljepse za oko igramo![]()
al dobro, upravu si, Muntari i nema bas neki odnos sa navijacima, problematicni su ti afrikanci, imaju neke bubice u glavi

http://liverpool.bosnianforum.com/
razlika izmedju Muntarija i Mascherana je ta da je Muntari klasicni centralni vezni-jaci naprijed sa ubojitoj ljevicom, dok je Mascherano klasicni DMF, sa ogromnim radijusom kretanja, borbenosti itd...dakle Mascherano je daleko jaci u defanzivi, al Muntari moze vise naprijed...i da Mascherano je bolji igrac, u to nema sumnje 

i ameri su imali nekoliko ekipa, nema sta nisu obecavali, on je sigurno bogat ali pitanje je koliko, nama treba vlasnik koji ce moci odmah poceti sa gradnjom novog stadiona te vratiti dug, sad skontajte koliko je novca, ali ako je toliko zagrijan da kupi Liverpool, vjerujem da ima taj novacRA. je napisao/la:Kenny Huang je poznat jer je doveo najboljeg kineskog kosarkasa Yao Minga u NBA
to uopste nije prioritet, nek on vrati dug i pocne sa gradnjom novog stadiona, to je najvaznije, naravno niko se ne bi bunio da se dovede koje pojacanjereds je napisao/la:YNWA je napisao/la:sto se tice ovog kineza, nesto malo sam procitao o njemu i spominje se da lik uopste nije toliko bogat koliko se pise i da on ne moze sam kupiti Liverpool![]()
Ma i ako nas kupi sumnjam da će doći neki wc igrač(bar na ovom prelaznom roku).

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.