Sad' će uleti SARS da objasni kako je ovo ustvari dobar potez.tuzlak1987 je napisao/la:![]()
Vracas covjeka da bude sekretar, a on klub zavio u qovnaDok je on bio 1,3 mil duga.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ocekujem da dodje neko i da kaze da je Zdenko ustvari dobar covjek.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zdenko Jurić.... Ahahahaha Hahaha Hahaha....... placeeeeeeeeeem.....Javi se fazla..... Hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
754 stranica ove teme, ima nešto o juriću, više aktivnih forumaša su pisali o njemu.
Zadnja izmjena: Biban25, dana/u 17 feb 2017, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahajaj, a cul ko izjave predsjednika 24,45 minuta kad kaze" mi nećemo bit klub dok sam ja na čelu da dovidimo istrošene igrače od 32 i 33 godine. Pa koja si prva dva igraca doveo predsjednice
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Procitajte intervju Semjona Miloseva na portalu tuzla live.. jedan dio intervjua koji je dao pomenutom portalu..
Ko je trpao sebi u džep, s kim ste razgovarali?
- Kada sam došao u Slobodu, razgovarao sam s menadžerom Ademom Šabovićem. Tražio sam isplatu unaprijed, jer sam znao kako se radi u klubovima. Ispoštovano je sve osim ove plaće, ali čekam godinu. Zdenko Jurić se pravi grbav (bivši direktor – op.tl). Manje sam ih koštao od drugih koji nisu svezali na terenu minute. Tražim samo malo poštovanja, a oni se prave budale…"
"zdenko juric-ljigavac i parazit koji je godina zivio od SLOBODE....obicna ljudska slina...ono naslo nekom supljirat o imenima,ugrozenosti
....drago mi je sto je ova poltroncina i moralni kameleon napustio Slobodu....valjda se nikad vise ne vrati...p.o.s.e.r.e.m mu se u usta lopovska..takodze,jedan od zasluznih igraca koji je Slobodu doveo na samo dno...ffuujjjj"
"ma kako to nema para, pokrali su sve sto je moglo, tako i Zdenko Juric siguran sam, jer znam ga ja licno zivi u Novom Naselju lopov zesci imao radnju i svercovo materijal i neki alat pa prodavao, sad gledam kucu sredio pravo, eh odakle mu pare pitam se ? al hajd ne bitnoo je, nego ja mislim da su iz Saveza progledali kroz prste par puta Upravi i sad bas ne vjerujem da ce im opet udovoljit, ja sam za da ih kazne i da jednom nadam se dodju glave"
"Napadač Slobode Damir Smajlović iznenadio je odlukom da sa Slobodom ne putuje u Kupres. Razlog je, kaže, neispunjena obećanja čelnika kluba.
- Jednu ratu iz ugovora nisu mi isplatili još od kolovoza. Sada je došla i druga. Živim od novca što ga zaradim na igralištu, a ne od obećanja – komentirao je svoju odluku od ostanku u Tuzli.
Podsjeća da su u ponedjeljak, 17. siječnja imali sastanak s predstavnicima kluba. Tada im je vd direktor Zdenko Jurić obećao izmiriti najmanje jednu plaću i ratu po ugovorima.
- Jučer su ponudili mrvice, da zamažu oči. Odbio sam, jer s obećanjima o isplati odugovlače u nedogled. Oženjen sam, imam obitelj i stanovite obveze."
Eto dijelovi postova o Juricu iz proslosti.
Ko je trpao sebi u džep, s kim ste razgovarali?
- Kada sam došao u Slobodu, razgovarao sam s menadžerom Ademom Šabovićem. Tražio sam isplatu unaprijed, jer sam znao kako se radi u klubovima. Ispoštovano je sve osim ove plaće, ali čekam godinu. Zdenko Jurić se pravi grbav (bivši direktor – op.tl). Manje sam ih koštao od drugih koji nisu svezali na terenu minute. Tražim samo malo poštovanja, a oni se prave budale…"
"zdenko juric-ljigavac i parazit koji je godina zivio od SLOBODE....obicna ljudska slina...ono naslo nekom supljirat o imenima,ugrozenosti
"ma kako to nema para, pokrali su sve sto je moglo, tako i Zdenko Juric siguran sam, jer znam ga ja licno zivi u Novom Naselju lopov zesci imao radnju i svercovo materijal i neki alat pa prodavao, sad gledam kucu sredio pravo, eh odakle mu pare pitam se ? al hajd ne bitnoo je, nego ja mislim da su iz Saveza progledali kroz prste par puta Upravi i sad bas ne vjerujem da ce im opet udovoljit, ja sam za da ih kazne i da jednom nadam se dodju glave"
"Napadač Slobode Damir Smajlović iznenadio je odlukom da sa Slobodom ne putuje u Kupres. Razlog je, kaže, neispunjena obećanja čelnika kluba.
- Jednu ratu iz ugovora nisu mi isplatili još od kolovoza. Sada je došla i druga. Živim od novca što ga zaradim na igralištu, a ne od obećanja – komentirao je svoju odluku od ostanku u Tuzli.
Podsjeća da su u ponedjeljak, 17. siječnja imali sastanak s predstavnicima kluba. Tada im je vd direktor Zdenko Jurić obećao izmiriti najmanje jednu plaću i ratu po ugovorima.
- Jučer su ponudili mrvice, da zamažu oči. Odbio sam, jer s obećanjima o isplati odugovlače u nedogled. Oženjen sam, imam obitelj i stanovite obveze."
Eto dijelovi postova o Juricu iz proslosti.
Ekrem je u slobodi 100 godina, sve utakmice je on organizovao, 90% administracije je odrađivao, dolaskom nove uprave jebtrazeno od njega da da izjave da Azmirove pozajmnice nisu regularne. Covjek je svaku svoju pozajmnicu osim potvrde sudski i notarski registrovao. Ne godi posteni ibrić sto je 90%administrativnih posliva odrađivao a godi zdenko kojeg nena gdje nema u muljazama
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali sve se ponavlja, igraci se zale u medije. Bas kao i prije..i onda kasnije stignu tuzbe za neisplacene obaveze koje dobijaju.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al Zdenko j e b e n i Juric..... Ahahahaha...Pa ovi nisu dobri sa glavom nikako.....Ovo je prekucalo i jahu i mikicu u paketu.... Ahahahaha....Ovaj kad se pecata docepa bit cemo donji za 2 mjeseca.... đe fazla da pojasni.... Ahahahaha
Laku noc
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ha ko sta zna,krhko je znanje.
ovog su kolko se sjecam ČERALI davud i igraci zajedno
garda i solinas i azmir je zajebavo. znate to i vi.
svake hefte ostavka.al da se zalijeto ko niko jeste brate i da nam je valjalo kako nije..hazarderski do kamze
ovog su kolko se sjecam ČERALI davud i igraci zajedno
svake hefte ostavka.al da se zalijeto ko niko jeste brate i da nam je valjalo kako nije..hazarderski do kamze
Ljudi ja se mjesecima svadjam ovdje i govorim u kojem smjeru ide klub,i sta ce da bude ispljuvali su me ovdje.
Ne samo da ce da poniste sve imalo dobro uradjeno za protekle 4 godine.Nego ce da nas vrate na fabricke postavke.
"Sloboda 1919 ili famozni omladinski pogon je nezavistan pravni subjekat.
U svakom trenutku mogu oformiti seniorski tim i ugasiti Slobodu.
A zasto da placaju reprogram i vracaju dugove bilo kome....Napravice novog frankestajna.
Ne samo da ce da poniste sve imalo dobro uradjeno za protekle 4 godine.Nego ce da nas vrate na fabricke postavke.
"Sloboda 1919 ili famozni omladinski pogon je nezavistan pravni subjekat.
U svakom trenutku mogu oformiti seniorski tim i ugasiti Slobodu.
A zasto da placaju reprogram i vracaju dugove bilo kome....Napravice novog frankestajna.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Taman kad čovjek pomisli kako ne može gore, ovo se desi 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma j e b o vise i Azmira...Gdje ces bolan Jurica dovesti u klub.... Bozeeeee....Pa taj Ce materi rodzenoj na spavanju prsten skinuti.....Nije ovo moguće, sviju mi....Samo cekam da se salih jos sutra u klub vratiSariel je napisao/la:ha ko sta zna,krhko je znanje.
ovog su kolko se sjecam ČERALI davud i igraci zajedno![]()
![]()
Čekaj dok ovaj da ostavku, kad ne izborimo Europustaragarda je napisao/la:Samo cekam da se salih jos sutra u klub vrati
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
pa zmir je najveci supak od svih njih, jedini je ovo mogo rijesit lovom a sta je uradio? pobjego
tuzlak je djecko od statistike,red bi bio da nam nahvata tekstova o juricu...hronoloski..
jebote boricemo se s pitarima zaopstanak mog mi boga

tuzlak je djecko od statistike,red bi bio da nam nahvata tekstova o juricu...hronoloski..
jebote boricemo se s pitarima zaopstanak mog mi boga
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro eto kada su prebacili Ibrica u omladinski neka kazu koji je razlog. Meni je covjek izgledao kao normala i kao da je se trudio, prakticno oko klupskih prostorija si mogao vecinom njega vidjeti kako samo hoda i odradjuje posao. Covjek je izgledao kao pravi vojnik Slobode, a sada ide na nebitnu funkciju.
ako nista bice top OP...tuzlak1987 je napisao/la:Dobro eto kada su prebacili Ibrica u omladinski neka kazu koji je razlog. Meni je covjek izgledao kao normala i kao da je se trudio, prakticno oko klupskih prostorija si mogao vecinom njega vidjeti kako samo hoda i odradjuje posao. Covjek je izgledao kao pravi vojnik Slobode, a sada ide na nebitnu funkciju.
fakat razmisljam da dijete prebacim u slobodu
vec se svakako dosta i trenera vratilo u maticu...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Al vidi ovo za Slon danas Mujkanovic kaze prebacio je Omerovica u omladinski kako bi omladinski dobro radio, tj kako bi bio bolji i uspjesniji 
Pa on tu aludira da Hasic ne radi dobro, ali nije dobio otkaz. On kao predsjednik je ga prebacio iz omladinskog u prvi tim kako bi unaprijedio omladinski ali mu se nije dao otkaz
haha
Pa on tu aludira da Hasic ne radi dobro, ali nije dobio otkaz. On kao predsjednik je ga prebacio iz omladinskog u prvi tim kako bi unaprijedio omladinski ali mu se nije dao otkaz
Ekro što te otjeraše?
Sad će ovi faraonovi ratnici još više krenuti u ofanzivu jer valja odbraniti čast ove čaršijske uprave.
A ovo se unaprijed znalo. Syebali pare od Evrope, prošlo malo vremena, navijači se ohladili, neće biti puno problema da se lagano nastavi tamo gdje se stalo prije Azmira.
Hajmo factory reset.
pinoglavi, fukaratz nadam se da su vam sad neke stvari malo jasnije...voljeli bi i mi da nije ovako ali tako nam je!
Fazlu/sarsa nećemo ni pominjat.
Sad će ovi faraonovi ratnici još više krenuti u ofanzivu jer valja odbraniti čast ove čaršijske uprave.
A ovo se unaprijed znalo. Syebali pare od Evrope, prošlo malo vremena, navijači se ohladili, neće biti puno problema da se lagano nastavi tamo gdje se stalo prije Azmira.
Hajmo factory reset.
pinoglavi, fukaratz nadam se da su vam sad neke stvari malo jasnije...voljeli bi i mi da nije ovako ali tako nam je!
Fazlu/sarsa nećemo ni pominjat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.