FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nemojte se ba medjusobno prozivati, svoji smo svi sa razlicitim stavovima. Politika je qrva 
Ma ne proziva se niko (osim sarsa), cilj nam je zajednički iako su stavovi drugačiji...yebiga..koliko sranja u jednom danu, nevjerovatno
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ja se osjecam prozvanim ovde jer mi je jedina boja slobodina...
a vi likujete.,, tacno se osjeti...
a vi likujete.,, tacno se osjeti...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al fakat, gdje je fazlawobly92 je napisao/la:Ma ne proziva se niko (osim sarsa), cilj nam je zajednički iako su stavovi drugačiji...yebiga..koliko sranja u jednom danu, nevjerovatno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
drugovi moji, nemojte sta haterit...fakat je zafrkancija bila...
budite pozdravljeni i nesvadjajte se
jer niko niko samo slobodaaaaa

budite pozdravljeni i nesvadjajte se
jer niko niko samo slobodaaaaa
ne kontam sta se cudite? Pa nije ovo nista novo. Covjek izvadio i pisa i kaze budite sretni sto sam tu, vi me zamjenite ako imate nekog drugog ili mi dajte kakve gradzevinske zemlje pa cemo drugacije pricati?
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
E dobro si ,matere mi....Al bas tako ispadne.... Bukvalno, jbt.... Nego da ovo za Jurica nije neki novinarski spin....Ja jod ne mogu da vjerujemklma1 je napisao/la:ne kontam sta se cudite? Pa nije ovo nista novo. Covjek izvadio i pisa i kaze budite sretni sto sam tu, vi me zamjenite ako imate nekog drugog ili mi dajte kakve gradzevinske zemlje pa cemo drugacije pricati?
E moj staragarda nit covjek zivi u novom naselju nit znas ko je on.covjek je bio vd direktor uvijek kad je trebalo licenciranje da se radi,raspitajte se u poreznoj koliko je puta bio odblokiran racun dok je on bio u klubu,samo sto se nije izlazilo u javnost,informisi se ko je 2008 uknjizo dug prema arkadi,i vodovodu,koji su stvorili enko bijedic sa sdp-om a koji nisu uknjizili,pa mozda ti kasno bude zasto su rashodi toliki.Jesi li mozda znao da je jedino u njegovo vrijeme obracunavani doprinosi na platu i noseni u poreznu,bez obzora sto nisi moga placati te obaveze,dok drugi nisu ni obracunavali iste,sto se zove utaja poreza ako si skolovan mozda znas sta je to.Malo se raspitaj kod ljudi koji znaju konkretno i cinjenice,a ne samo po kafama i rekla kazala od obicni klosara koji nez rZliku izmedju rashoda i obavezastaragarda je napisao/la:E dobro si ,matere mi....Al bas tako ispadne.... Bukvalno, jbt.... Nego da ovo za Jurica nije neki novinarski spin....Ja jod ne mogu da vjerujemklma1 je napisao/la:ne kontam sta se cudite? Pa nije ovo nista novo. Covjek izvadio i pisa i kaze budite sretni sto sam tu, vi me zamjenite ako imate nekog drugog ili mi dajte kakve gradzevinske zemlje pa cemo drugacije pricati?
Jesi se samo zato registrovao...E super onda,neka si mu se nagovorio.Edmont je napisao/la:E moj staragarda nit covjek zivi u novom naselju nit znas ko je on.covjek je bio vd direktor uvijek kad je trebalo licenciranje da se radi,raspitajte se u poreznoj koliko je puta bio odblokiran racun dok je on bio u klubu,samo sto se nije izlazilo u javnost,informisi se ko je 2008 uknjizo dug prema arkadi,i vodovodu,koji su stvorili enko bijedic sa sdp-om a koji nisu uknjizili,pa mozda ti kasno bude zasto su rashodi toliki.Jesi li mozda znao da je jedino u njegovo vrijeme obracunavani doprinosi na platu i noseni u poreznu,bez obzora sto nisi moga placati te obaveze,dok drugi nisu ni obracunavali iste,sto se zove utaja poreza ako si skolovan mozda znas sta je to.Malo se raspitaj kod ljudi koji znaju konkretno i cinjenice,a ne samo po kafama i rekla kazala od obicni klosara koji nez rZliku izmedju rashoda i obavezastaragarda je napisao/la:E dobro si ,matere mi....Al bas tako ispadne.... Bukvalno, jbt.... Nego da ovo za Jurica nije neki novinarski spin....Ja jod ne mogu da vjerujemklma1 je napisao/la:ne kontam sta se cudite? Pa nije ovo nista novo. Covjek izvadio i pisa i kaze budite sretni sto sam tu, vi me zamjenite ako imate nekog drugog ili mi dajte kakve gradzevinske zemlje pa cemo drugacije pricati?
Matematika je neumoljiva.
Za koliko je narastao Slobodin dug za njego vrijeme u Slobodi.....
Odgovor koji budes dao,zavrsava svaku daljnju diskusiju...Odgovor svi znamo,podatci su dostupni javnosti....
Drugo pitanje,koju funkciju je obavljao u klubu,i da li je mogao,shodno poziciji,uticati na nabijanje tog duga,i zasto jeste,sram ga bilo
Ljudi ba saberi te se,i nemojte braniti neodbranjivo,evo za ove tvrdnje,ja imam kakav takav dokaz,revizija iz tog vremena je dostupna,otisli mo u pm sa dugom u to vrijeme,a kakav ti dokaz imas
Ma hajte molim vas
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
"Fazla" jes' to maksuz novi profil napravio?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Klasika, covjek bio na funkciji kada su se nabijali milionski dugovi sto je u konacnici kulminiralo ispadanjem iz lige i blokiranjem svega moguceg zbog dugova od 8 miliona ali ce se uvijek pojaviti neki kvazi-carsijaner da kaze kako on nije tako los.
Mogu razumiti ukoliko postoji neki izbor uvjek ima za i protiv ali da gledas mlijeko bijeli se,i frajer mrtav hladan ubjedjuje te da je crno,e nemogu progutat i bog.
Pa dobro,jes nam koza simbol grada ali nismo bas svi ovce druze.
Dug nabijen preko milion,covjek obavljao funkciju kakvu je obavljao,i ti sada mene (i sve nas)ubjedjujes da je neko taj dug nabio a eto,ovaj ko posten. ..nije ba on. ..pa je li moguce to ba....
Eto pogledaj sta je radio u klubu i reci je li to moguce ba....
Pa to je isto da kazem eto jeste,nacisti su pobili 50 mil ljudi,ali nije Hitler kriv on je radio sve po zenevskoj konvenciji. ..
Pa je li stvarno mislis da smo svi onako fijufiju....
Ma jasta sam cim tebi nesto objasnjavam u ova doba
Pa dobro,jes nam koza simbol grada ali nismo bas svi ovce druze.
Dug nabijen preko milion,covjek obavljao funkciju kakvu je obavljao,i ti sada mene (i sve nas)ubjedjujes da je neko taj dug nabio a eto,ovaj ko posten. ..nije ba on. ..pa je li moguce to ba....
Eto pogledaj sta je radio u klubu i reci je li to moguce ba....
Pa to je isto da kazem eto jeste,nacisti su pobili 50 mil ljudi,ali nije Hitler kriv on je radio sve po zenevskoj konvenciji. ..
Pa je li stvarno mislis da smo svi onako fijufiju....
Ma jasta sam cim tebi nesto objasnjavam u ova doba
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Objasni covjek sve....Svi su dobri....I davud ,i salih evo nije los, ni zdeno,dobar je i Macak i bijedic...Svi su dobri a klub u milionskom dugu.....Ne znamo mi...Mi smo losi....Mi sto pratimo klub i kuci i na strani,mi sto trošimo svoje pare i zdravlje za Slobodu,sto zanemarujemo porodicu,mi sto predzemo hiljade kilometara...Mi smo ti ......I onaj Husic retarditani
Au pripitog me strefi vijest o Juricu, jel moglo gore
covjek glavni krivac za propast livnice, hdz poltron, ako se ne varam iz Slavinovica je on. Kcerka ravaku vozala mercedesa okonju od 100 milja zg registracije. Covjek je pokrao sta se moglo u posljeratnom periodu i to naivise privatizacijama bivsih tuzlanskih giganta sa sda poltronima. Po mom misljenju ako om dodje propali smo ko MC Hammer 
Sloboda Tuzla
Zena mu bemeton drzala poslje rata na slatini...... Majku im lopovsku
Sloboda Tuzla
Vidim da me ovdje razni azmiroljupci koji su zeljni njegove sise i dalje prozivaju evo ja cu reci da sto se tice ovog lopova ako je istina da je usao u klub ide jedan veliki minus za ovu upravu...Jer svi znaju da je za vrijeme njega nastao najveci dug u Slobodi i ne moze ga oprati nista na svijetu
To je Drago Jurić sto ti spominjes, ovo je druga lopina...fukaratz je napisao/la:Au pripitog me strefi vijest o Juricu, jel moglo gorecovjek glavni krivac za propast livnice, hdz poltron, ako se ne varam iz Slavinovica je on. Kcerka ravaku vozala mercedesa okonju od 100 milja zg registracije. Covjek je pokrao sta se moglo u posljeratnom periodu i to naivise privatizacijama bivsih tuzlanskih giganta sa sda poltronima. Po mom misljenju ako om dodje propali smo ko MC Hammer
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj tako fazla...Hajd ti u kontru.... Sigurno ima nesto dobro cim je ovaj lesinar ponovo tu.... Sloboda iznad svih... Idemo li u Kakanj,imam jedno mjesto za tebeSARS je napisao/la:Vidim da me ovdje razni azmiroljupci koji su zeljni njegove sise i dalje prozivaju evo ja cu reci da sto se tice ovog lopova ako je istina da je usao u klub ide jedan veliki minus za ovu upravu...Jer svi znaju da je za vrijeme njega nastao najveci dug u Slobodi i ne moze ga oprati nista na svijetu
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Danas juniori u 11 sati na pomocnom protiv zvijezde gradacac
Taj Drago je najviše sjebo livnicu i nlb banku kad se privatizovala, svi znaju da je on tu mazno lovu. Haman ti Jurići sve hapci neki jbthulehule je napisao/la:To je Drago Jurić sto ti spominjes, ovo je druga lopina...fukaratz je napisao/la:Au pripitog me strefi vijest o Juricu, jel moglo gorecovjek glavni krivac za propast livnice, hdz poltron, ako se ne varam iz Slavinovica je on. Kcerka ravaku vozala mercedesa okonju od 100 milja zg registracije. Covjek je pokrao sta se moglo u posljeratnom periodu i to naivise privatizacijama bivsih tuzlanskih giganta sa sda poltronima. Po mom misljenju ako om dodje propali smo ko MC Hammer
Ma ova najjača uprava u historiji će nam zaćerat ko nijedna do sad i napravit frankejštajn klub tipa okk što neko maloprije pomenu živi bili pa vidjeli...