Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
cekam psg 3+ i benfiku 2+ na 2 tiketa isto dobici po 100 km mislim da cu prijevremeno da isplatim ipak i uzeti oko 80km
Ma čekaj, mani se prijevremene isplateStruya je napisao/la:cekam psg 3+ i benfiku 2+ na 2 tiketa isto dobici po 100 km mislim da cu prijevremeno da isplatim ipak i uzeti oko 80km

100% sportski i krajnje opušten potpis.
Pa zasto si ih igrao ako ces prijevremeno isplacivat?Struya je napisao/la:cekam psg 3+ i benfiku 2+ na 2 tiketa isto dobici po 100 km mislim da cu prijevremeno da isplatim ipak i uzeti oko 80km

- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ide Milan undercina ko da gledam
-
- Kontakt:
Cekam jos Paris 1 Zvezdu 1 i Barsu 4 plus. Ova dva su mi ko sigurica, valjda uefalona ocepi nocas 

bvb je napisao/la:Pa zasto si ih igrao ako ces prijevremeno isplacivat?Struya je napisao/la:cekam psg 3+ i benfiku 2+ na 2 tiketa isto dobici po 100 km mislim da cu prijevremeno da isplatim ipak i uzeti oko 80km
Pa nisam ni ocekivao narodne te po markicu sto sam stavio a posto su zadnje 2 iste zasto da padnem ako mogu uzeti 80 km nije malo na marku naravno... 4 dnevnice skoro a drugo razmisljam i o tome da jedan isplatim drugi ispratim... usput trebaju mi pare trenutno i samo bi se pokajao kad bi pao jednu ma da mislim da bi trebalo doci ali oept aj ti znaj
Ako je na markicu i ako ti treba lova onda isplacuj, nema se sta tu puno razmisljatiStruya je napisao/la:bvb je napisao/la:Pa zasto si ih igrao ako ces prijevremeno isplacivat?Struya je napisao/la:cekam psg 3+ i benfiku 2+ na 2 tiketa isto dobici po 100 km mislim da cu prijevremeno da isplatim ipak i uzeti oko 80km
Pa nisam ni ocekivao narodne te po markicu sto sam stavio a posto su zadnje 2 iste zasto da padnem ako mogu uzeti 80 km nije malo na marku naravno... 4 dnevnice skoro a drugo razmisljam i o tome da jedan isplatim drugi ispratim... usput trebaju mi pare trenutno i samo bi se pokajao kad bi pao jednu ma da mislim da bi trebalo doci ali oept aj ti znaj

-
- Kontakt:
nastavlja se crna serija

@STRUYA ja bi na tvom mjestu uzeo prijevremenu

gambler1899 je napisao/la:nastavlja se crna serija![]()
prijevremena 18e i 16e WTF koliko su me sjebali sad kontao sam bar 80 km ono jedva 60
-
- Kontakt:
sve zavisi koliko ti trebaju pareStruya je napisao/la:gambler1899 je napisao/la:nastavlja se crna serija![]()
prijevremena 18e i 16e WTF koliko su me sjebali sad kontao sam bar 80 km ono jedva 60

Ma uzmi sebi taj od 18 a sačekaj ovaj drugi i to je to. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gambler1899 je napisao/la:sve zavisi koliko ti trebaju pareStruya je napisao/la:gambler1899 je napisao/la:nastavlja se crna serija![]()
prijevremena 18e i 16e WTF koliko su me sjebali sad kontao sam bar 80 km ono jedva 60ako je hitno podigni, ako ne oba ostavi ili jedan isplati a drugi ostavi.
pa tu i tamo mi trebaju sad ce novi mjesec mislim da cu ovaj manji uzeti a od 90 ostaviti hmm
Kontriraj s dvadesetak eura umjesto prijevremene 

Cekace se jedan ipak :/ kakva mafija mrtva pogodis ovako kad naidje fin dan oko 8 parova i nsita nemas XD
Ko sudi Milan vcrs? Treba mi preko 5,5, ne znam da li da uzimam kesh?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
koji je krac sa ovim wwinom, prodjem tiket pa ih cekam 10 godina da isplate isti.Dok ih docekam poceti ce mi ove tekme 15 do 9, kakvi debili
Kakva mafija drug, pa odbijes kvote koje neces da cekas i posto ti cine uslugu da uzmes pare prije zavrsetka svih utakmica moras to i da platis sa 20%Struya je napisao/la:Cekace se jedan ipak :/ kakva mafija mrtva pogodis ovako kad naidje fin dan oko 8 parova i nsita nemas XD
Racunica jasna kao dan
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Hahaha 1:1PrinceofVeresija je napisao/la:Ide Milan undercina ko da gledam
Bico teško
dva gola i ni jedan žuti, majke vam ****
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.