FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hapuc je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Balic Mihojevicfico je napisao/la:Ko je suspendovan za tekmu protiv Viteza?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auuzlo87 je napisao/la:Nakon zimske pauze fudbal se vraća na zelene terene Premijer lige Bosne i Hercegovine. Možda je pauza bila predviđena za odmor i punjenje baterija, ali smo je mi iskoristili na drugi način. Tokom cijele pauze konstantno su rađene neke akcije, uglavnom humanitarne, ali to široj javnosti u BiH nije poznato jer se o nama prenose uglavnom ružne vijesti. Najveći problem u državi su navijači i poneka upaljena baklja. Nema veze što nam je industrija katastrofalna, što vlada mito i korupcija, što je diskriminacija očita na svakom čošku, što mladi masovno napuštaju zemlju i još 'mali milion' poznatih problema. Odmah po okončanju jesenjeg dijela prvenstva mi smo nastavili sa radom izvan tribina, tako što smo iz svojih ionako mizernih prihoda jedan dio odvojili za kupovinu novogodišnjih paketića koje smo uručili štićenicima 'JU Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine - Pazarić'. Tu smo upoznali divne ljude, nove prijatelje koji su nam pripremili priredbu povodom našeg dolaska. Nećete vjerovati dragi mediji, draga naša policijo, tužioci, sudije..neko se obradovao i 'Hordama Zla'. Samo dan nakon toga, istu stvar smo uradili i sa štićenicima 'Dječijeg doma Bjelave' te smo i sa njima imali lijepo druženje koje će se nastaviti i u naredmim godinama sasvim sigurno. Nakon novogodišnjih praznika nastavilo se sa aktivnostima. Organizovana su druženja u Visokom, Travniku te obilazak šehidskih spomen obilježja za poginule borce 'Armije Republike BiH' koji su dali svoje živote za odbranu najmilije nam Republike! Ovom prilikom napominjemo da će u skorije vrijeme biti upriličena druženja i u drugim gradovima. Također, posjetili smo i pijacu 'Markale' na godišnjicu stradanja naših nevinih sugrađana tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu. Sve je krunisano akcijom darivanja krvi, te turnirom u malom nogometu, koji je također bio humanitarnog karaktera jer se na istom skupljala pomoć za naše dvoje teško oboljelih sugrađana. Dakle, da sumiramo, mi nismo odmarali! Sve što tražimo od Vas, dragi pripadnici naše grupe i svi Vi koji se smatrate navijačima 'FK Sarajeva' jeste to da se u nedjelju ( 26.2.) u 13h pojavite na stadionu 'AFH' na našoj matičnoj tribini ' Sjever-Vedran Puljić' i date svoj maksimum. Ne štedite grla i dlanove, ispoštujte momke koji su sve ovo gore nabrojano radili da bi se i Vi mogli ponositi činjenicom kome pripadate! SVI U CRNOM-SVI NA SJEVER! 26.2. 13h!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svaka čast brate na tekstu! Respekt maksimalan!zlo87 je napisao/la:Nakon zimske pauze fudbal se vraća na zelene terene Premijer lige Bosne i Hercegovine. Možda je pauza bila predviđena za odmor i punjenje baterija, ali smo je mi iskoristili na drugi način. Tokom cijele pauze konstantno su rađene neke akcije, uglavnom humanitarne, ali to široj javnosti u BiH nije poznato jer se o nama prenose uglavnom ružne vijesti. Najveći problem u državi su navijači i poneka upaljena baklja. Nema veze što nam je industrija katastrofalna, što vlada mito i korupcija, što je diskriminacija očita na svakom čošku, što mladi masovno napuštaju zemlju i još 'mali milion' poznatih problema. Odmah po okončanju jesenjeg dijela prvenstva mi smo nastavili sa radom izvan tribina, tako što smo iz svojih ionako mizernih prihoda jedan dio odvojili za kupovinu novogodišnjih paketića koje smo uručili štićenicima 'JU Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine - Pazarić'. Tu smo upoznali divne ljude, nove prijatelje koji su nam pripremili priredbu povodom našeg dolaska. Nećete vjerovati dragi mediji, draga naša policijo, tužioci, sudije..neko se obradovao i 'Hordama Zla'. Samo dan nakon toga, istu stvar smo uradili i sa štićenicima 'Dječijeg doma Bjelave' te smo i sa njima imali lijepo druženje koje će se nastaviti i u naredmim godinama sasvim sigurno. Nakon novogodišnjih praznika nastavilo se sa aktivnostima. Organizovana su druženja u Visokom, Travniku te obilazak šehidskih spomen obilježja za poginule borce 'Armije Republike BiH' koji su dali svoje živote za odbranu najmilije nam Republike! Ovom prilikom napominjemo da će u skorije vrijeme biti upriličena druženja i u drugim gradovima. Također, posjetili smo i pijacu 'Markale' na godišnjicu stradanja naših nevinih sugrađana tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu. Sve je krunisano akcijom darivanja krvi, te turnirom u malom nogometu, koji je također bio humanitarnog karaktera jer se na istom skupljala pomoć za naše dvoje teško oboljelih sugrađana. Dakle, da sumiramo, mi nismo odmarali! Sve što tražimo od Vas, dragi pripadnici naše grupe i svi Vi koji se smatrate navijačima 'FK Sarajeva' jeste to da se u nedjelju ( 26.2.) u 13h pojavite na stadionu 'AFH' na našoj matičnoj tribini ' Sjever-Vedran Puljić' i date svoj maksimum. Ne štedite grla i dlanove, ispoštujte momke koji su sve ovo gore nabrojano radili da bi se i Vi mogli ponositi činjenicom kome pripadate! SVI U CRNOM-SVI NA SJEVER! 26.2. 13h!
NEKA CIJELA BOSNA ZNA, NAJLUĐE SU HORDE ZLA! #SVI #NA #SJEVER
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kad se za yebenu nargilu spiska 6 km moze se i za tekmu 3 km.koalem je napisao/la:Naci ce se tri marke da su ko tepsija
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
streetstyle
- Kontakt:
covjece 3 KM , 5 i 7
ne kontam sta treba vise
ne kontam sta treba vise
Ispunjeni su svi uvjeti za dobru posjetu. Još ako Mađari ne pobijede u Zenici, onda pogotovo.streetstyle je napisao/la:covjece 3 KM , 5 i 7
ne kontam sta treba vise
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Neki i kompjuter prodaju:Manuel je napisao/la:Kad se za yebenu nargilu spiska 6 km moze se i za tekmu 3 km.koalem je napisao/la:Naci ce se tri marke da su ko tepsija
Evolution87 je napisao/la:sve skupa 2000KM, pa ako ima zainteresovanih nek se jave na ppCPU: Intel Core i5-4460 @ 3.20GHz
MB: ASUS H97-PLUS
RAM: 2x Kingston HyperX Savage DDR3 4GB 1600MHz
PSU: 630W Thermaltake Smart SE SPS-630M Modularno
HDD: SATA3 7200 1TB WD Blue
CASE: Aerocool X-Predator X1
SSD: SATA3 120GB Kingston HyperX 3K
GPU: GeForce GTX970 Gigabyte WindForce OC 4GB DDR5
MONITOR: LCD ACER K272HL - 27"(inch)
TASTATURA: Cooler Master Octane MB7C
MIŠ: Cooler Master Octane MS35
PC je koristen oko godinu dana i sve je kupljeno novo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Treba sve do lige 6 jeftine karte, i jos ako upišemo sve pobjede ima da bude vatra na Koševu zadnjih 6 utakmica+kup.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je malo pozitivnija prica kladio bi se u 10K dusa na stadiona ali sad je malo drugacije. Bilo kako bilo, sve ispod 5K je neviđena sramota dok ocekujem nekih 6K ljudi.High je napisao/la:Ispunjeni su svi uvjeti za dobru posjetu. Još ako Mađari ne pobijede u Zenici, onda pogotovo.streetstyle je napisao/la:covjece 3 KM , 5 i 7
ne kontam sta treba vise
- Evolution87
- Kontakt:
High je napisao/la: Neki i kompjuter prodaju:
Evolution87 je napisao/la:sve skupa 2000KM, pa ako ima zainteresovanih nek se jave na ppCPU: Intel Core i5-4460 @ 3.20GHz
MB: ASUS H97-PLUS
RAM: 2x Kingston HyperX Savage DDR3 4GB 1600MHz
PSU: 630W Thermaltake Smart SE SPS-630M Modularno
HDD: SATA3 7200 1TB WD Blue
CASE: Aerocool X-Predator X1
SSD: SATA3 120GB Kingston HyperX 3K
GPU: GeForce GTX970 Gigabyte WindForce OC 4GB DDR5
MONITOR: LCD ACER K272HL - 27"(inch)
TASTATURA: Cooler Master Octane MB7C
MIŠ: Cooler Master Octane MS35
PC je koristen oko godinu dana i sve je kupljeno novo.
za bracu dzematlije moze i popust
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Premalo postova imas za tu informacijucaffetin je napisao/la:kapiten neče produžiti ugovor nadžen mu je novi klub u inostranstvu.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zasto on?kinosvra je napisao/la:
Vjeruj mi da me on ne zanima uopste, uvijek sam bio hladan prema njemu i ocekivao sam da ce ovako biti s njim.
Supcina, sto je trazio, to je dobio i sad nista.
Nek odigra ovo do kraja sto bolje i nek ide, doci ce Stojcev na njegovo mjesto a njemu vrata zatvoriti za sva vremena.
Jedan je Said Husejinovic!
zato sto je said na svoju ruku smanjio platu
zato sto je said kada je isao , iako je imao slobodne papire trazio da se klubu plati 50 000 eura
zato sto je said svojim golovima donio OGROMAN novac klubu
a ovaj nije nista, mozda koji bod
zato sto je said kada je isao , iako je imao slobodne papire trazio da se klubu plati 50 000 eura
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
E pa fakat sad ako ne bude 5 milja yebes vise te navijace. Karta bas jeftina, nedjelja a borimo se za titulu.
Jedva cekam ligu za prvaka. Tu vala ocekujem dobru posjetu.
Jedva cekam ligu za prvaka. Tu vala ocekujem dobru posjetu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
DenchiNL je napisao/la:Premalo postova imas za tu informacijucaffetin je napisao/la:kapiten neče produžiti ugovor nadžen mu je novi klub u inostranstvu.....
kad ti kupiš sebi forum onda možeš odredživati šta ču psat i kad ... jel ti jasno ??? radje nepišem ništa nego gluposti kojim večina truju ovu stranicuDenchiNL je napisao/la:Premalo postova imas za tu informacijucaffetin je napisao/la:kapiten neče produžiti ugovor nadžen mu je novi klub u inostranstvu.....
menstrual
On ga je naveo kao neku referencu za odanost klubu, kao antitezu Duljevicu. Ne vidim kakve ovo veze ima s tim.Pantelija je napisao/la:zato sto je said na svoju ruku smanjio platu
A, samo da naglasim, da s obzirom koliko doprinosi klubu i igri ove sezone, 300 KM bi mu bilo previse. Na stranu to sta je radio prije nekoliko godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.