HAhaha prvu koju dobijete po usima rasucete se kao riza. Prva plata koja zakasni nece se znati ko gdje goni. Vezano za boldano pa moze Celik igrati i derbi zacelja i to je derbiBatistutA19 je napisao/la:ZIHER tako ti je mora se znat ko je ko ,Nisam ja taj ko odredjiva al zna se uz postovanje Mladosti al ono se ne moze ni u snu poredit sa Celikom il Borcem il Zeljom IL Sarajevom il Slobodom Il Velezom a ovo ce ostalo sve doc gdje treba al t cinicno govoris pa padala je i Zvezda beogradsak nije bila favorit nikad nego im je bod bio ko kuca a da neko bude favorit na Bilinom polju to nece nikad niko moc rec toga su svijesni i iz Zrinjskog ..Niko ne spori klubove tzv manje.al ne moze bolan bit derbi nikad MLADOST-OLIMPIK taman da ste prva dva mjesta ..zna se koji su derbiji a vratice se Celik tamo dje mu je mjesto tj u sami vrh polahko ,najbitniji je povratak navijaca jer mi da smo imali navijace sigurno ne bi imali 9 bodova al sta je tu je sad pokusat opstat i ubjdjen sam u opstanak bez problema jer ova i ona ekipa su nebo i zemlja i plus navijaci i plus liga za opstanak djece mo bit domacini i u Vitezu i Travniku i u Kaknju ..al opet vidjecemo sve sta i kako al favorit niko nije na Bilinom polju nit se ikad bir u BiH ligi a od svakog se moze izgubit sto je normalno