19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

Wolffire
Kontakt:

Re: 19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

Post Postao/la Wolffire » 22 feb 2017, 17:56

BatistutA19 je napisao/la:ZIHER tako ti je mora se znat ko je ko ,Nisam ja taj ko odredjiva al zna se uz postovanje Mladosti al ono se ne moze ni u snu poredit sa Celikom il Borcem il Zeljom IL Sarajevom il Slobodom Il Velezom a ovo ce ostalo sve doc gdje treba al t cinicno govoris pa padala je i Zvezda beogradsak nije bila favorit nikad nego im je bod bio ko kuca a da neko bude favorit na Bilinom polju to nece nikad niko moc rec toga su svijesni i iz Zrinjskog ..Niko ne spori klubove tzv manje.al ne moze bolan bit derbi nikad MLADOST-OLIMPIK taman da ste prva dva mjesta ..zna se koji su derbiji a vratice se Celik tamo dje mu je mjesto tj u sami vrh polahko ,najbitniji je povratak navijaca jer mi da smo imali navijace sigurno ne bi imali 9 bodova al sta je tu je sad pokusat opstat i ubjdjen sam u opstanak bez problema jer ova i ona ekipa su nebo i zemlja i plus navijaci i plus liga za opstanak djece mo bit domacini i u Vitezu i Travniku i u Kaknju ..al opet vidjecemo sve sta i kako al favorit niko nije na Bilinom polju nit se ikad bir u BiH ligi a od svakog se moze izgubit sto je normalno
HAhaha prvu koju dobijete po usima rasucete se kao riza. Prva plata koja zakasni nece se znati ko gdje goni. Vezano za boldano pa moze Celik igrati i derbi zacelja i to je derbi :D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 feb 2017, 18:35

Wolffire je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:ZIHER tako ti je mora se znat ko je ko ,Nisam ja taj ko odredjiva al zna se uz postovanje Mladosti al ono se ne moze ni u snu poredit sa Celikom il Borcem il Zeljom IL Sarajevom il Slobodom Il Velezom a ovo ce ostalo sve doc gdje treba al t cinicno govoris pa padala je i Zvezda beogradsak nije bila favorit nikad nego im je bod bio ko kuca a da neko bude favorit na Bilinom polju to nece nikad niko moc rec toga su svijesni i iz Zrinjskog ..Niko ne spori klubove tzv manje.al ne moze bolan bit derbi nikad MLADOST-OLIMPIK taman da ste prva dva mjesta ..zna se koji su derbiji a vratice se Celik tamo dje mu je mjesto tj u sami vrh polahko ,najbitniji je povratak navijaca jer mi da smo imali navijace sigurno ne bi imali 9 bodova al sta je tu je sad pokusat opstat i ubjdjen sam u opstanak bez problema jer ova i ona ekipa su nebo i zemlja i plus navijaci i plus liga za opstanak djece mo bit domacini i u Vitezu i Travniku i u Kaknju ..al opet vidjecemo sve sta i kako al favorit niko nije na Bilinom polju nit se ikad bir u BiH ligi a od svakog se moze izgubit sto je normalno
HAhaha prvu koju dobijete po usima rasucete se kao riza. Prva plata koja zakasni nece se znati ko gdje goni. Vezano za boldano pa moze Celik igrati i derbi zacelja i to je derbi :D
Kao da je nedavno zagadjenje vazduha utjecalo na psihu ljudi. Izvinjavam se zbog off-topic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 feb 2017, 19:05

WOLFIRE a sto da se raspemo ko riza de objasni bgt ????Pa mi smo se izborili za ovo sto imamo sad i nema rasipanja i gamad je otjerana i sad ide reprogram uz opstanak a sponzori ce sami dolazit polahko jer realno uz Sarajevo Zeljeznicar bjina je Celik najpovoljniji a Celik ce bez problema opstat u ligi u to ne sumnjam jer sad Celik i onaj u jesen je nebo i zemlja i uz navijace koji ce imat medju 3 kluba najvecu brojnost ..Celik se dize lagano ..Nije sramota izgubit od prvaka to niko ne spori i sve je moguce al mi kazemo da njima nece bit lahko oni su svjesni toga da ih je itekako strah jer etto im Sarajeva i Zelje skroz blizu....
MANCINI ma tebe ne treba n komentarisat i klub cisto pranje novca koji ce samo nestat ko i Dzerzelez npr ...Koliko ce to trajat ne znam jer to je cisto pranje novca garant ..Ko ce normalan ulagat klub sto nema 9 navijaca ..ae zdravo

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 feb 2017, 22:38

BatistutA19 je napisao/la:WOLFIRE a sto da se raspemo ko riza de objasni bgt ????Pa mi smo se izborili za ovo sto imamo sad i nema rasipanja i gamad je otjerana i sad ide reprogram uz opstanak a sponzori ce sami dolazit polahko jer realno uz Sarajevo Zeljeznicar bjina je Celik najpovoljniji a Celik ce bez problema opstat u ligi u to ne sumnjam jer sad Celik i onaj u jesen je nebo i zemlja i uz navijace koji ce imat medju 3 kluba najvecu brojnost ..Celik se dize lagano ..Nije sramota izgubit od prvaka to niko ne spori i sve je moguce al mi kazemo da njima nece bit lahko oni su svjesni toga da ih je itekako strah jer etto im Sarajeva i Zelje skroz blizu....o
MANCINI ma tebe ne treba n komentarisat i klub cisto pranje novca koji ce samo nestat ko i Dzerzelez npr ...Koliko ce to trajat ne znam jer to je cisto pranje novca garant ..Ko ce normalan ulagat klub sto nema 9 navijaca ..ae zdravo
Te price suplje o pranju novca ostavi onima kod koga prolaze. Kod mene ne prolaze niti su ikada prolazile. Postuj tudji trud a nemoj omalozavati koga stignes. Dobronamjeran savjet. Ja nisam nikada nijedan klub niti njegove navijace omalozavao ovdje na forumu. Ima tu i do kucnog odgoja. Izvinjavam se jos jednom zbog off-topica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 feb 2017, 03:11

Mancini je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:WOLFIRE a sto da se raspemo ko riza de objasni bgt ????Pa mi smo se izborili za ovo sto imamo sad i nema rasipanja i gamad je otjerana i sad ide reprogram uz opstanak a sponzori ce sami dolazit polahko jer realno uz Sarajevo Zeljeznicar bjina je Celik najpovoljniji a Celik ce bez problema opstat u ligi u to ne sumnjam jer sad Celik i onaj u jesen je nebo i zemlja i uz navijace koji ce imat medju 3 kluba najvecu brojnost ..Celik se dize lagano ..Nije sramota izgubit od prvaka to niko ne spori i sve je moguce al mi kazemo da njima nece bit lahko oni su svjesni toga da ih je itekako strah jer etto im Sarajeva i Zelje skroz blizu....o
Te price suplje o pranju novca ostavi onima kod koga prolaze. Kod mene ne prolaze niti su ikada prolazile. Postuj tudji trud a nemoj omalozavati koga stignes. Dobronamjeran savjet. Ja nisam nikada nijedan klub niti njegove navijace omalozavao ovdje na forumu. Ima tu i do kucnog odgoja. Izvinjavam se jos jednom zbog off-topica.
Tako ti je to i tako ce to i bit ,sve ce doc na svoje mjesto.sta cu da vas ne bi poredio sa Celikom il Robijasima mozda ..Normalno da vas boli kad vam se kaze da ce te samo nestat kad tad jer vis e puno uzdizete i poradis konkretno sa Celikom nit sa Robijasima ...pozz

Duff

Post Postao/la Duff » 23 feb 2017, 10:42

Celik - Zrinjski 2
Mladost DK - Sloboda X2
Metalleghe BSI - Široki Brijeg 2
Sarajevo - Vitez 1
Krupa - Željezničar X2
Radnik - Olimpik 1
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 feb 2017, 10:46

Celik - Zrinjski x zenicki do kosti :mrgreen:
Mladost DK - Sloboda x dosadna tekma do bola :zzz:
Metalleghe BSI - Široki Brijeg 2 lobi je u pitanju :zviz:
Sarajevo - Vitez 1 rutinski :cool:
Krupa - Željezničar 1 mora, pitar sam :tralala:
Radnik - Olimpik 1 nema sta traziti olimpik sa onim dresovima :oops:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 23 feb 2017, 16:24

Čelik - Zrinjski - 2, malo su se podigli Zeničani, s razlogom naravno, ali mislim da prvak ovo rješava šampionski, 0:2 :mrgreen:
Mladosk DK - Sloboda - X, teška utakmica za prognozirati, ni jedni ni drugi ne briljiraju, 1:1
Metalleghe - Široki Brijeg - 2, prava prilika za goste da se dignu i krenu ka pohodu za Europu, 1:2
Sarajevo - Vitez - 1, mislim da Vitez nema šta ovdje tražiti a ionako im se na-gu-ze vazda, 3:0
Krupa - Željo - X, teška utakmica za obje ekipe, 0:0
Radnik - Olimpik - 1, Olimpik je se nešto i pojačao ali mislim da ovo domaćin lagano uzima, 3:1

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 feb 2017, 17:04

Kao mi se podigli a oni u sedamnest utakmica na Bilinom imaju dvije pobjede i sad kao neko treba da ih se plaši ili ne znam šta..Ono,nije ni to da vas Željo nije nedavno karao bez kurtaca i to na hercegovackom kamenjaru,.Dobro,nije bio kamenjar,više blato,.

Čelik-Zrinja : kec lagano a još ce i batine primit na terenu da upamte Bilino za neke nove prilike,.

Mladost-Sloboda : x2

Metalci-Široki : x2

Sarajevo-Vitez: kec laganica

Krupa-Željo: 2

Radnik-Olimpik :1 Valjda nije na prodaju u Bijeljini,.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 feb 2017, 17:06

chily-rz je napisao/la:Kao mi se podigli a oni u sedamnest utakmica na Bilinom imaju dvije pobjede i sad kao neko treba da ih se plaši ili ne znam šta..Ono,nije ni to da vas Željo nije nedavno karao bez kurtaca i to na hercegovackom kamenjaru,.Dobro,nije bio kamenjar,više blato,.

Čelik-Zrinja : kec lagano a još ce i batine primit na terenu da upamte Bilino za neke nove prilike,.

:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 23 feb 2017, 17:16

Celik - Zrinjski 2
Mladost DK - Sloboda X
Metalleghe BSI - Široki Brijeg X2
Sarajevo - Vitez 1
Krupa - Željezničar X2
Radnik - Olimpik 1
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 23 feb 2017, 17:17

chily-rz je napisao/la:Kao mi se podigli a oni u sedamnest utakmica na Bilinom imaju dvije pobjede i sad kao neko treba da ih se plaši ili ne znam šta..Ono,nije ni to da vas Željo nije nedavno karao bez kurtaca i to na hercegovackom kamenjaru,.Dobro,nije bio kamenjar,više blato,.

Smiri se srećo i baci oko na tablicu, dogodine ćeš na ss.ba pratiti rezultate sa pašnjaka diljem Federacije... :wave:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 23 feb 2017, 21:42

Zenica. Onih 10-20 godtujucih navijaca, zapamtiće za ćitav život da su učestvovali u spektaklu(ali nemaju se zašto radovati) :mrgreen: :mrgreen:
:twisted: :twisted: :crazy: :crazy:

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: 19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

Post Postao/la Addict » 23 feb 2017, 22:39

Hajde da i ja, nisam fulao odavno:
Celik - Zrinjski 2
Bez obzira na euforiju i loženje raje, Zrinjski je aktuelni prvak, najuigranija ekipa države, Čelik posljednji dvica ko kuća. Posebno će se razlika u kvaliteti vidjeti zadnjih 15 minuta. Ekipa Čelika nije ni blizu spremna za 90 minuta.

Mladost DK - Sloboda 1
Navijački je.bi ga. Dobro smo igrali pripreme, Sloboda nije ona stara, mislim da smo mi bolji nego na jesen, a mislim da Husref ima poseban motiv nakon svih uvreda.

Metalleghe BSI - Široki Brijeg X
Svi 2 pa 2, ali zapet će Metallica, a Široki nije uopće tako jak. Biće tu svega.

Sarajevo - Vitez 1
Kec, ali gutavo. Žilav je Vitez, bodovi iz Sarajeva im nisu strani, skupo će prodati kožu.

Krupa - Željezničar 2
Prodaja počinje, neće me čuditi da se Krupa preseli u ligu za opstanak zarad para.

Radnik - Olimpik 1
Ali isto kao i Sarajevo -Vitez. Olimpik se dobro pojačao, biće zanimljivo do kraja, nisu oni tako loše igrali kako stoje na tabeli. Ipak Radnik je puno bolja ekipa.

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: 19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

Post Postao/la Addict » 23 feb 2017, 22:41

Addict je napisao/la:Hajde da i ja, nisam fulao odavno:
Celik - Zrinjski 2
Bez obzira na euforiju i loženje raje, Zrinjski je aktuelni prvak, najuigranija ekipa države, Čelik posljednji dvica ko kuća. Posebno će se razlika u kvaliteti vidjeti zadnjih 15 minuta. Ekipa Čelika nije ni blizu spremna za 90 minuta. Pola igrača im nije poštene utakmice odigrala već pola godine ili duže, puno ih je s klupe došlo u Čelik, da ne govorimo o neuigranosti.

Mladost DK - Sloboda 1
Navijački je.bi ga. Dobro smo igrali pripreme, Sloboda nije ona stara, mislim da smo mi bolji nego na jesen, a mislim da Husref ima poseban motiv nakon svih uvreda.

Svi 2 pa 2, ali zapet će Metallica, a Široki nije uopće tako jak. Biće tu svega.

Sarajevo - Vitez 1
Kec, ali gutavo. Žilav je Vitez, bodovi iz Sarajeva im nisu strani, skupo će prodati kožu.

Krupa - Željezničar 2
Prodaja počinje, neće me čuditi da se Krupa preseli u ligu za opstanak zarad para.

Radnik - Olimpik 1
Ali isto kao i Sarajevo -Vitez. Olimpik se dobro pojačao, biće zanimljivo do kraja, nisu oni tako loše igrali kako stoje na tabeli. Ipak Radnik je puno bolja ekipa.

prisonbreak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: 19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

Post Postao/la prisonbreak » 23 feb 2017, 22:45

Addict je napisao/la:
Celik - Zrinjski 2
Bez obzira na euforiju i loženje raje, Zrinjski je aktuelni prvak, najuigranija ekipa države, Čelik posljednji dvica ko kuća. Posebno će se razlika u kvaliteti vidjeti zadnjih 15 minuta. Ekipa Čelika nije ni blizu spremna za 90 minuta. Pola igrača im nije poštene utakmice odigrala već pola godine ili duže, puno ih je s klupe došlo u Čelik, da ne govorimo o neuigranosti.

Mladost DK - Sloboda 1

Sarajevo - Vitez 1

Krupa - Željezničar 2

Radnik - Olimpik 1
Pripreme na vrijeme krenule, niz utakmica odigrano, vecina ih odradila pripreme sto igra, i to upotpunosti, najvise se radilo na fizickoj spremi i ti kazes da ne mogu igrati 90 minuta, saberi se malo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: 19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

Post Postao/la Addict » 23 feb 2017, 23:51

prisonbreak je napisao/la:
Addict je napisao/la:
Celik - Zrinjski 2

Mladost DK - Sloboda 1

Sarajevo - Vitez 1

Krupa - Željezničar 2

Radnik - Olimpik 1
Pripreme na vrijeme krenule, niz utakmica odigrano, vecina ih odradila pripreme sto igra, i to upotpunosti, najvise se radilo na fizickoj spremi i ti kazes da ne mogu igrati 90 minuta, saberi se malo.
Šta se palis ba, moja prognoza. Pred nama je.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 23 feb 2017, 23:54

Postujem tvoju prognozu jako, cak vecinu opisa, ali ova recenica nema smisla. Kao sto rece pred nama je.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 24 feb 2017, 01:47

Ja jedva cekam da se raspadnu ove ekipe samo zbog ovog kurcenja ae kad pocne hordas manijak ok i slicni al ovi do juder u kukuruzima igrali i ono potcjenjivacki Celik gleda ..RASPASTECE TASE VI AKOBOGDA KAD TAD A CELIK NIKAD I SLICNI CELIKU a vi vjestacki te se te tamo dje vam je mjesto ..Ono zna imal neko snage za 90 minuta ...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 feb 2017, 01:51

BatistutA19 je napisao/la:Ja jedva cekam da se raspadnu ove ekipe samo zbog ovog kurcenja ae kad pocne hordas manijak ok i slicni al ovi do juder u kukuruzima igrali i ono potcjenjivacki Celik gleda ..RASPASTECE TASE VI AKOBOGDA KAD TAD A CELIK NIKAD I SLICNI CELIKU a vi vjestacki te se te tamo dje vam je mjesto ..Ono zna imal neko snage za 90 minuta ...
Bez brige 1x u Zenici.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 19 gostiju.