hoćemo li probat nba skinut ?Willy je napisao/la:Čestitam, ispraćeno.kakanj84 je napisao/la:TAKO JEEEEEEEEEE
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
Svaka čast !kakanj84 je napisao/la:HVALA DOVIDJENJAkakanj84 je napisao/la:
idemo lagano po kešanu i danas![]()
![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Slabo poznajem NBA, sačekaj oko ponoći momke koji to igraju.kakanj84 je napisao/la:hoćemo li probat nba skinut ?Willy je napisao/la:Čestitam, ispraćeno.kakanj84 je napisao/la:TAKO JEEEEEEEEEE
Ma i ja slabo pratim nije da neznam al cu NA SVOJ OSJECAJ odigrat pa tu izbacit na temu
@kakanj84, bravo za tiket. ispratio sam te u sistemu, pao na jednom, i u fixu na totenhemu. oko 100km bio dobitak.
na mom tiketu padnem totenhema za 380km....
znaci totenhem izbio iz dzepa 480km....
vazdan mi u glavi kako njima ne znaci nista evropska liga, i pricam ljudima to.... i svi me ubjedjuju da je to zicer dana... i konj stavim ga...
na mom tiketu padnem totenhema za 380km....
znaci totenhem izbio iz dzepa 480km....
vazdan mi u glavi kako njima ne znaci nista evropska liga, i pricam ljudima to.... i svi me ubjedjuju da je to zicer dana... i konj stavim ga...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
ja slabo igram ovu ligu lopova i ako odigram to je il na golove il korneri i kartoni ovo ostalo ništa..
sutra je opet keš sa euroligom
!
sutra je opet keš sa euroligom

I naravno ostane na 11, a ja ga igrao više po granici od 12,5.Stone Island je napisao/la:Fenera gledam tako da ti nemam pojma. Evo ličnih grešaka nema, vjerovatno će ga u drugom poluvremenu trener više forsirati.vedoz je napisao/la:Prošao lagano, šta je s Micova? 6 u prvoj i nikako ne ulazi više?Stone Island je napisao/la:Bogdane oče.
EDIT: Evo igra, na 9 je.
-
- Kontakt:
**** sreca po 1 zuti na 2 listica i 2 kosa na trecem

A u pm..admir12345 je napisao/la:**** sreca po 1 zuti na 2 listica i 2 kosa na trecem![]()
![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trpajte na Siroki dok je kvota preko 2.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ko je za interesovan za grupu nek se javi. Ali samo osobe koje i budu aktivne
Kakva grupa to je?
Nisam zainteresovan.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
To se drug vraca ya onu noc kad je sve prolazilo u 90+,al nema veye malo jestkrivo al bit ce bolje danas il sutragaston je napisao/la:A u pm..admir12345 je napisao/la:**** sreca po 1 zuti na 2 listica i 2 kosa na trecem![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
idemo dalje, mora nekad procepit

@admir1234 stavi danas sto odigras da prepisem

@admir1234 stavi danas sto odigras da prepisem

@dnalydal
Evo ovdje ću ti ja odgovoriti zašto je ona kvota skoro 1,40 na Partizan da ne kvarim tamo temu.
Prije svega Partizan ima jako puno problema sa sastavom jer i dalje nema Hečera, Marinkovića, Karahodžića, Koprivice i Ratkovice. Znači 3 organizatora igre su bila aut do sada, od njih jedino bi Ratkovica mogao večeras zaigrati. Gordon također nije bio u protokolu ali i on će se vratiti večeras, ali opet to je kratka rotacija. Dalje u 7 dana ovo im je 4. susret i umor ih stiže. Jer su imali kup, a i u srijedu su ispali od Paoka u Ligi Šampiona. Dalje, napominješ to četvrto mjesto, a ja kako sam upućen ovi iz tabora Partizana baš tu poziciju žele i da igraju protiv Zvezde nego da igraju protiv Cedevita, jer zbog tradicije i svega ostalog. Dok su Zadrani odmorni i nemaju nekih većih problema oko rostera. Jesu za sada najlošiji u ligi, ali Partizan će jednu da kiksa, jer do druge pozicije ne mogu koja bi im donijela domaćinstvo u playoff-u, a treća ih svakako vodi u goste Cedeviti, tako da će oni ciljati na četvrto mjesto. I ono Partizan po ovoj kvoti od 1,4 za neki veći ulog se ne isplati uzeti, jer sam već i rekao da se Zadrani bore za opstanak može biti kakva muljaža.
Evo ovdje ću ti ja odgovoriti zašto je ona kvota skoro 1,40 na Partizan da ne kvarim tamo temu.
Prije svega Partizan ima jako puno problema sa sastavom jer i dalje nema Hečera, Marinkovića, Karahodžića, Koprivice i Ratkovice. Znači 3 organizatora igre su bila aut do sada, od njih jedino bi Ratkovica mogao večeras zaigrati. Gordon također nije bio u protokolu ali i on će se vratiti večeras, ali opet to je kratka rotacija. Dalje u 7 dana ovo im je 4. susret i umor ih stiže. Jer su imali kup, a i u srijedu su ispali od Paoka u Ligi Šampiona. Dalje, napominješ to četvrto mjesto, a ja kako sam upućen ovi iz tabora Partizana baš tu poziciju žele i da igraju protiv Zvezde nego da igraju protiv Cedevita, jer zbog tradicije i svega ostalog. Dok su Zadrani odmorni i nemaju nekih većih problema oko rostera. Jesu za sada najlošiji u ligi, ali Partizan će jednu da kiksa, jer do druge pozicije ne mogu koja bi im donijela domaćinstvo u playoff-u, a treća ih svakako vodi u goste Cedeviti, tako da će oni ciljati na četvrto mjesto. I ono Partizan po ovoj kvoti od 1,4 za neki veći ulog se ne isplati uzeti, jer sam već i rekao da se Zadrani bore za opstanak može biti kakva muljaža.
Tako blizu, a tako daleko.
- Sarajevo29
- Kontakt:
taj samorbi je napisao/la:Ko je za interesovan za grupu nek se javi. Ali samo osobe koje i budu aktivne
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
-
- Kontakt:
Uvijek zaboravim stranice gdje mogu naci ko sudi koji mec 

Skini aplikaciju SofaScore ,i koji mec otvoris pokaze izmedju ostalog i ko sudi i koji mu je prosjek kartona.admir12345 je napisao/la:Uvijek zaboravim stranice gdje mogu naci ko sudi koji mec
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.