Zvanicni kapacitet Grbavice je blizu 9k, Istok je mislim 6-7k.Stroj1946 je napisao/la:Ne zapad, nego Istok ima veći kapacitet od grbavice
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Sto vam pustise net u KPZ, smoriste, Selme mi...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Sto se ovi bijednici iz lavora dice gradskim stadionom????

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kapacitet Grbavice > Kapacitet stadiona fks
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ovbi pitari su kompkesasi teski...postavljaju klipove s zadnjeg kola kad su titulu uzeli...seljanio volio bi vas vidit da vam je tim ko nrp Celik zakucan za dno koliko bi vas doslo na kosevo...ako bi vas bilo 300 ja bi sebi k itu osjeko....al najlakse je srat po ostalima...svaka cast zenicanima...
- Neandertalac
- Kontakt:
High je napisao/la:Fakti koje ne sporiš? Nema stida, a? Reče Frojd da je odsustvo stida prvi znak gluposti, pa ćeš, valjda, sam produmati koliko te gluposti ima u tebi. Forum uopće ne mijenja činjenice koje kazuju da si ti neodgojen i neciviliziran, što je u skladu tvog imena na forumu koje, gle čuda, znači i neotesana osoba primitivna ponašanja. Ta tvoja nekultura i primitivizam nije književnost, niti dijalog, već tvoja esencija i tvoje postojanje, primitivčino. Nadalje, drago mi je ako si pročitao Domanovićevu satiru, ali samo ako si je čitavu pomno pročitao, bez čitanja samo fabule na internetu, onako parcijalno, kako si učio o kulturi i bontonu, pa ostao tako smiješan i glup. Kako i rekoh, ništa nisi do gastritis i primitivni brabonjak.Neandertalac je napisao/la: Kolega, prije nego li ste se sjetili tih fakta koje ja ne sporim, morali ste razmisliti, prvo u kojem okruženju se vodi naša diskusija i šta je misao koja je pokrenula ovu prepisku.
Za razliku od vas ja se ne vodim licemjernošću i dvoličnošću pa nema potrebe da bježim od rasprave uvodeći je na polje kulture dijaloga ili književnosti, elokvencije ili morala, već se ponašam u skladu sa temom što je u neku ruku definicija inteligencije. Licemjerno jer se na činjenice predočene jasnim dokazima pozivate na "prodaju djece", što je jako degutantno i bezosjećajno, čak ponavljam "ograničeno" pogotovo jer fudbal kao sport obitava i počiva na principima ekonomije a mnogi veliki svjetski klubovi sa ponosom ističu svoje škole fudbala. Ipak, kako rekoh dvoličnjak u vama neće dozvoliti da istina bude tema već će perfidno igrati igru i pokušati je svesti na nivo bolesnog i izopačenog uma kojem takve bljuvotine kao parazit nagrizaju i ono malo zdravog razuma koji posjeduje.
Sada nam vi objasnite, prepoznajete li se u paralelnom Domanićevom "Vođi" kao učeni "fanatik" koji je svjesno skočio u Okean neznanja i gluposti vjerujući kako će njegova zabluda o vlastitoj ispravnosti i civiliziranosti taj mučni Okean pretvoriti u oazu kulture dijaloga.
Aj sad, marš odavde
Gdje su pale, učenjak
Vjerujemo mi da mrtve psuješ svojim po kući, ako te već nisu prognali iz topraka. Najgori su fanatici u izmetu, poput tebe.
Locus regit actum. Ego sum, qui sum, aliena ne cures.
Ili da ti preveden; ponjamke ti se u stau i naguram nogom da više stane. Ćoro.

Pitao sam te danas, gdje su pale, Ćoro

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
jelle je napisao/la:Ovbi pitari su kompkesasi teski...postavljaju klipove s zadnjeg kola kad su titulu uzeli...seljanio volio bi vas vidit da vam je tim ko nrp Celik zakucan za dno koliko bi vas doslo na kosevo...ako bi vas bilo 300 ja bi sebi k itu osjeko....al najlakse je srat po ostalima...svaka cast zenicanima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dobri klipovi, a ?jelle je napisao/la:Ovbi pitari su kompkesasi teski...postavljaju klipove s zadnjeg kola kad su titulu uzeli...seljanio volio bi vas vidit da vam je tim ko nrp Celik zakucan za dno koliko bi vas doslo na kosevo...ako bi vas bilo 300 ja bi sebi k itu osjeko....al najlakse je srat po ostalima...svaka cast zenicanima...
Steta je da hodas ko evnuh...
Nego vrati se ti lagano Juventusu i Talijanskoj ligi, ne dipr vise ociju ti...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
O pitari jb vas Đine u pakas...kad se sjetim samo kako vas je maltretiro...bili ste manji od makovog zrna tad...
Idi bolan uzmi neku tabletu smiri se... Kad sutis i nista ne pises izgledas pametnije...jelle je napisao/la:O pitari jb vas Đine u pakas...kad se sjetim samo kako vas je maltretiro...bili ste manji od makovog zrna tad...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Balo vjerovatno ni ne znas ko je Đine...pitaj oca njega je maltretiro...simidobar je napisao/la:Idi bolan uzmi neku tabletu smiri se... Kad sutis i nista ne pises izgledas pametnije...jelle je napisao/la:O pitari jb vas Đine u pakas...kad se sjetim samo kako vas je maltretiro...bili ste manji od makovog zrna tad...
belosevic28 je napisao/la:Jbt kontam sto ih jumfovi brane, kad sjeti se poveznice, ovima ime Robijasi, a jumfovima zanimanje...

Pitari hoćete da o posjeti na svome stadionu pričamo??? Ma hajte molim vas 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
jelle je napisao/la:Balo vjerovatno ni ne znas ko je Đine...pitaj oca njega je maltretiro...simidobar je napisao/la:Idi bolan uzmi neku tabletu smiri se... Kad sutis i nista ne pises izgledas pametnije...jelle je napisao/la:O pitari jb vas Đine u pakas...kad se sjetim samo kako vas je maltretiro...bili ste manji od makovog zrna tad...
Moja je sreca da ti znas... Kad popijes tabletu i malo se uljudis dodji da razgovaramo....
Nema potrebe. Lijepo vas je vidjet, samo naprijed, da ova liga pocne licit na nestosamocelik je napisao/la:Pitari hoćete da o posjeti na svome stadionu pričamo??? Ma hajte molim vas

Totalitarističkokonformistička stranica i dalje po svom:
http://fkzeljeznicar.ba/
Zašto Radniku nisu upisani bodovi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti redovniji na nasoj zvanicnoj od meneHigh je napisao/la:Totalitarističkokonformistička stranica i dalje po svom:

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Covjek vam otvara oci, ukazuje na nepravilnosti. Ne budite klokanibrile je napisao/la:Ti redovniji na nasoj zvanicnoj od meneHigh je napisao/la:Totalitarističkokonformistička stranica i dalje po svom:

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
S kim slijedecu igraju rahmetli Zrinjski i rahmetli Sloboda buha buha buhahahahahahahahahahhahaha
Molimo vas da se minutom sutnje sjetimo Listice hahahahahhaahahhahahahahahjahahahahahahahahahahahahahahahahhahHHHHHHahhahahahahaha
Molimo vas da se minutom sutnje sjetimo Listice hahahahahhaahahhahahahahahjahahahahahahahahahahahahahahahahhahHHHHHHahhahahahahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Još smo merhametli prema vama - ostavismo vas ispred Radnika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Giuseppe1, Paromlinac, samirr, Vanja8 i 84 gosta.