Jos 12 satiTobeYarabi je napisao/la:kolko jos do kraja?york je napisao/la:U zenici 1 - 1

Jos 12 satiTobeYarabi je napisao/la:kolko jos do kraja?york je napisao/la:U zenici 1 - 1
TobeYarabi je napisao/la:kolko jos do kraja?york je napisao/la:U zenici 1 - 1
Gotovostaragarda je napisao/la:Jos 12 satiTobeYarabi je napisao/la:kolko jos do kraja?york je napisao/la:U zenici 1 - 1
Hebe me ŠirokiNeandertalac je napisao/la:Čelik - Zrinjski X
Mladost DK - Sloboda 1
Metalleghe - Široki Brijeg 2
Sarajevo - Vitez X
Krupa - Željezničar 2
Radnik - Olimpic 1
Hebo te tvoj prvak. Odron bolje recijohnnyyK je napisao/la:Čelik - Zrinjski - 2, malo su se podigli Zeničani, s razlogom naravno, ali mislim da prvak ovo rješava šampionski, 0:2
Mladosk DK - Sloboda - X, teška utakmica za prognozirati, ni jedni ni drugi ne briljiraju, 1:1
Metalleghe - Široki Brijeg - 2, prava prilika za goste da se dignu i krenu ka pohodu za Europu, 1:2
Sarajevo - Vitez - 1, mislim da Vitez nema šta ovdje tražiti a ionako im se na-gu-ze vazda, 3:0
Krupa - Željo - X, teška utakmica za obje ekipe, 0:0
Radnik - Olimpik - 1, Olimpik je se nešto i pojačao ali mislim da ovo domaćin lagano uzima, 3:1
Sad zreba da ti je jasno ko je bio u pravu u svakom segmentu, od atmosfere do te ogromne razlike o kojoj si pricao. Nemas ti pojmaAlban je napisao/la:Mi imamo pravo da se nadamo i dobra atmosfera i ugodjaj u posljenje vrijeme koji kruzi Zenicom nam daje za pravo da se nadamo sa dolaze ljepsa vremena. To sto svi lupate da je zrinjski prejak, zavaravate se, u ovoj ligi male su razlike, alo je on tako mocan zasto ni jednog igraca na polusezoni nisu prodali vani za neke pare. De molim te pametuj nekom drugom, i ne komentarisi bolje ti je nista vezano za Zenicu, Celik i atmosferu koja se ovdje stvara. Mi prizeljujemo pobjedu, a i ako nas pobjede ti ce biti nakon teske borbe i tebi i svima drugima treba da bude jasno da Celik na BP vise nece tako lako gubiti tekme. Poredit Svinjski i Real je krajnje neodgovorno i ocito si jos uvijek jako zelen da bi pohvatao neke stvari. Nasa atmosfera, nasa stvarziher je napisao/la:Celik - Zrinjski - X2 (ako Celik dodje do boda treba da budu prezadovoljni)
Mladost - Sloboda - 1 (igramo kuci, pojacali smo se pa cemo vidjeti)
Metaleghe - Siroki - X2 (Siroki puno blizi pobjedi ali dvoznak cisto onako zbog toga sto je prva tekma)
Sarajevo - Vitez - 1 (no coment)
Krupa - Zeljo - X (ne znam nekako mi najvise mirise na nerijeseno)
Radnik - Olimpik - 1 (mislim da ovdje domacin ne bi trebao imati problema)
PS
Da se ne naljute komsije, ne mislim nista lose, ali mislim navijaci Celika da malo pretjeruju u vezi atmosfere i toga da niko nije favorit protiv njih na BP. Jbg ispade da dodje Real ne bi bio favorit. Pa to nema nigdje na svijetu da igraju prvoplasirana i posljednjeplasirana ekipa i da ovi prvi nisu favoriti. Malo realnosti nije na odmet. Svaka cast na ucinjenom i volio bi da Celik ostane ali ovako izjavljivati mislim da je u najmanju ruku neozbiljno. Razumijem ja euforiju i sve ali ne treba se zanositi i visoko letjeti. Odradili su posla ali jos je puno prepreka pred njima a prva je vec u subotu
Dva pogodio dva fulio... I sutra nek bude jedan pogodjen (ova dvica) a ovaj X nek padnem nek bude dvica i 3-3HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Celik Zrinja X
Mladost Sloboda 1
Metalege Siroki 2
Sarajevo Vitez X
Krupa Zeljo 2
Radnik Olimpic X
Meni Sloboda ne ulijeva neko povjerenje, daj bože da griješim.Alban je napisao/la:Metallege gubi sve tri iduce, a ovo danas sa sirokim je krajnje sumljivo. Ja sam ubjedjen da cemo ih stici
Mogli su na neku navlakusu il' onako na srecu da sjedne lopta kao sto se i desilo kod gola, ali realno da nas nadigraju u onakvom ambijentu, nema sanse. Nama je poslije ove tekme svaki protivnik slabiji, ako nas taj prvi nije dobio na BP ja mislim niko od ostalih u ligi za opstanak nece ni boda uzeti. Tu lezi formula opstanka.ziher je napisao/la:Iskren da ti budem ja nisam ni pomislio da oni danas mogu dobiti
Ma druze puknut ce njih sloboda kuci, onda im dolazi zeljo i idu zrinjskom ja tu ne vidim ni boda, zato i sumnjam da im je siroki danas pustioZglavkar je napisao/la:Meni Sloboda ne ulijeva neko povjerenje, daj bože da griješim.Alban je napisao/la:Metallege gubi sve tri iduce, a ovo danas sa sirokim je krajnje sumljivo. Ja sam ubjedjen da cemo ih stici
Ima motiva vjeruj mi, danas smo oslabljeni bili, a igracima nije bilo lako, svaka iduca je laksa na polju psihologijeziher je napisao/la:Nemoj me pogresno shvatiti ali pitanje je motiva i publici i igracima kada budu dolazile slabije ekipe. Ovo danas je bila euforija i dobar je rezultat def ali isto tako nisam bas siguran da Vam niko ne moze uzeti ni boda na BP iskreno
Rokoko87 je napisao/la:Krupa - Željezničar 2!
prisonbreak je napisao/la:Zrinjski- Čelik X - subjektivno gledajući
Mladost - Sloboda 1 Mladost igra jako dobro pod vodstvom Husrefa, plus sto poznaje Slobodu u 'dusu', također Mladost mi skroz igra fino na pripremnim.
Radnik - Olimpik 1 sigurica po meni
Mettalege - Široki 2 daju svoj maksimum da izbire ligu za prvaka, nisu odustali, a Jajcani se nisu nesto ni pojacali
Sarajevo - Vitez 1 kvalitet, borba za prvaka, Vitez u mislim da je osigurao opstanak..
Krupa - Zeljo X2 no koment haha.
Ajde valjda se vidimo za koju godinu opet...Alban je napisao/la:Hebo te tvoj prvak. Odron bolje recijohnnyyK je napisao/la:Čelik - Zrinjski - 2, malo su se podigli Zeničani, s razlogom naravno, ali mislim da prvak ovo rješava šampionski, 0:2
Mladosk DK - Sloboda - X, teška utakmica za prognozirati, ni jedni ni drugi ne briljiraju, 1:1
Metalleghe - Široki Brijeg - 2, prava prilika za goste da se dignu i krenu ka pohodu za Europu, 1:2
Sarajevo - Vitez - 1, mislim da Vitez nema šta ovdje tražiti a ionako im se na-gu-ze vazda, 3:0
Radnik - Olimpik - 1, Olimpik je se nešto i pojačao ali mislim da ovo domaćin lagano uzima, 3:1
Ako vas uopste bude bilo tada.johnnyyK je napisao/la:Ajde valjda se vidimo za koju godinu opet...Alban je napisao/la:Hebo te tvoj prvak. Odron bolje recijohnnyyK je napisao/la:Čelik - Zrinjski - 2, malo su se podigli Zeničani, s razlogom naravno, ali mislim da prvak ovo rješava šampionski, 0:2
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 22 gosta.