19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: 19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

Post Postao/la staragarda » 25 feb 2017, 09:20

TobeYarabi je napisao/la:
york je napisao/la:U zenici 1 - 1
kolko jos do kraja?
Jos 12 sati :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2017, 10:43

kolko jos do kraja?
:tokralju: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 feb 2017, 10:53

Mladost-Sloboda X

Radnik-Olimpic 1

Metalleghe-Široki X

Čelik-Zrinjski X

Sarajevo-Vitez 1

Krupa-Željezničar 2
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 25 feb 2017, 20:33

staragarda je napisao/la:
kolko jos do kraja?
Jos 12 sati :urnebes:
Gotovo ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 feb 2017, 20:41

Neandertalac je napisao/la:Čelik - Zrinjski X
Mladost DK - Sloboda 1
Metalleghe - Široki Brijeg 2
Sarajevo - Vitez X
Krupa - Željezničar 2
Radnik - Olimpic 1
Hebe me Široki :)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 25 feb 2017, 20:46

johnnyyK je napisao/la:Čelik - Zrinjski - 2, malo su se podigli Zeničani, s razlogom naravno, ali mislim da prvak ovo rješava šampionski, 0:2 :mrgreen:
Mladosk DK - Sloboda - X, teška utakmica za prognozirati, ni jedni ni drugi ne briljiraju, 1:1
Metalleghe - Široki Brijeg - 2, prava prilika za goste da se dignu i krenu ka pohodu za Europu, 1:2
Sarajevo - Vitez - 1, mislim da Vitez nema šta ovdje tražiti a ionako im se na-gu-ze vazda, 3:0
Krupa - Željo - X, teška utakmica za obje ekipe, 0:0
Radnik - Olimpik - 1, Olimpik je se nešto i pojačao ali mislim da ovo domaćin lagano uzima, 3:1
Hebo te tvoj prvak. Odron bolje reci :cool:
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 25 feb 2017, 22:06

Alban je napisao/la:
ziher je napisao/la:Celik - Zrinjski - X2 (ako Celik dodje do boda treba da budu prezadovoljni)
Mladost - Sloboda - 1 (igramo kuci, pojacali smo se pa cemo vidjeti)
Metaleghe - Siroki - X2 (Siroki puno blizi pobjedi ali dvoznak cisto onako zbog toga sto je prva tekma)
Sarajevo - Vitez - 1 (no coment)
Krupa - Zeljo - X (ne znam nekako mi najvise mirise na nerijeseno)
Radnik - Olimpik - 1 (mislim da ovdje domacin ne bi trebao imati problema)

PS
Da se ne naljute komsije, ne mislim nista lose, ali mislim navijaci Celika da malo pretjeruju u vezi atmosfere i toga da niko nije favorit protiv njih na BP. Jbg ispade da dodje Real ne bi bio favorit. Pa to nema nigdje na svijetu da igraju prvoplasirana i posljednjeplasirana ekipa i da ovi prvi nisu favoriti. Malo realnosti nije na odmet. Svaka cast na ucinjenom i volio bi da Celik ostane ali ovako izjavljivati mislim da je u najmanju ruku neozbiljno. Razumijem ja euforiju i sve ali ne treba se zanositi i visoko letjeti. Odradili su posla ali jos je puno prepreka pred njima a prva je vec u subotu
Mi imamo pravo da se nadamo i dobra atmosfera i ugodjaj u posljenje vrijeme koji kruzi Zenicom nam daje za pravo da se nadamo sa dolaze ljepsa vremena. To sto svi lupate da je zrinjski prejak, zavaravate se, u ovoj ligi male su razlike, alo je on tako mocan zasto ni jednog igraca na polusezoni nisu prodali vani za neke pare. De molim te pametuj nekom drugom, i ne komentarisi bolje ti je nista vezano za Zenicu, Celik i atmosferu koja se ovdje stvara. Mi prizeljujemo pobjedu, a i ako nas pobjede ti ce biti nakon teske borbe i tebi i svima drugima treba da bude jasno da Celik na BP vise nece tako lako gubiti tekme. Poredit Svinjski i Real je krajnje neodgovorno i ocito si jos uvijek jako zelen da bi pohvatao neke stvari. Nasa atmosfera, nasa stvar :cool:
Sad zreba da ti je jasno ko je bio u pravu u svakom segmentu, od atmosfere do te ogromne razlike o kojoj si pricao. Nemas ti pojma :cool:
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 25 feb 2017, 22:12

Cekaj ba sta sam ja to pogresno rekao. Atmosfera je bila za 10 ali nije se Zrinjski ukakio od pakla BP realno. Slabo su odigrali i to je to. Ja sam rekao sa trebate biti zadovoljni bodom i mislim i dalje tako, samo steta po Vas sto je Metaleghe dobio Sirokog. A brate vrati se na Vase postove pa ces vidjeti sta ste sve Vi prognozirali.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 25 feb 2017, 22:16

Metallege gubi sve tri iduce, a ovo danas sa sirokim je krajnje sumljivo. Ja sam ubjedjen da cemo ih stici

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 25 feb 2017, 22:19

Iskren da ti budem ja nisam ni pomislio da oni danas mogu dobiti

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 25 feb 2017, 22:23

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Celik Zrinja X
Mladost Sloboda 1
Metalege Siroki 2
Sarajevo Vitez X
Krupa Zeljo 2
Radnik Olimpic X
Dva pogodio dva fulio... I sutra nek bude jedan pogodjen (ova dvica) a ovaj X nek padnem nek bude dvica i 3-3 :cool:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 25 feb 2017, 22:24

Alban je napisao/la:Metallege gubi sve tri iduce, a ovo danas sa sirokim je krajnje sumljivo. Ja sam ubjedjen da cemo ih stici
Meni Sloboda ne ulijeva neko povjerenje, daj bože da griješim.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 25 feb 2017, 22:24

ziher je napisao/la:Iskren da ti budem ja nisam ni pomislio da oni danas mogu dobiti
Mogli su na neku navlakusu il' onako na srecu da sjedne lopta kao sto se i desilo kod gola, ali realno da nas nadigraju u onakvom ambijentu, nema sanse. Nama je poslije ove tekme svaki protivnik slabiji, ako nas taj prvi nije dobio na BP ja mislim niko od ostalih u ligi za opstanak nece ni boda uzeti. Tu lezi formula opstanka.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 25 feb 2017, 22:26

Zglavkar je napisao/la:
Alban je napisao/la:Metallege gubi sve tri iduce, a ovo danas sa sirokim je krajnje sumljivo. Ja sam ubjedjen da cemo ih stici
Meni Sloboda ne ulijeva neko povjerenje, daj bože da griješim.
Ma druze puknut ce njih sloboda kuci, onda im dolazi zeljo i idu zrinjskom ja tu ne vidim ni boda, zato i sumnjam da im je siroki danas pustio

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 25 feb 2017, 22:28

Nemoj me pogresno shvatiti ali pitanje je motiva i publici i igracima kada budu dolazile slabije ekipe. Ovo danas je bila euforija i dobar je rezultat def ali isto tako nisam bas siguran da Vam niko ne moze uzeti ni boda na BP iskreno

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 25 feb 2017, 22:31

ziher je napisao/la:Nemoj me pogresno shvatiti ali pitanje je motiva i publici i igracima kada budu dolazile slabije ekipe. Ovo danas je bila euforija i dobar je rezultat def ali isto tako nisam bas siguran da Vam niko ne moze uzeti ni boda na BP iskreno
Ima motiva vjeruj mi, danas smo oslabljeni bili, a igracima nije bilo lako, svaka iduca je laksa na polju psihologije

High

Post Postao/la High » 26 feb 2017, 01:20

Rokoko87 je napisao/la:Krupa - Željezničar 2!
:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 27 feb 2017, 00:36

prisonbreak je napisao/la:Zrinjski- Čelik X - subjektivno gledajući
Mladost - Sloboda 1 Mladost igra jako dobro pod vodstvom Husrefa, plus sto poznaje Slobodu u 'dusu', također Mladost mi skroz igra fino na pripremnim.
Radnik - Olimpik 1 sigurica po meni
Mettalege - Široki 2 daju svoj maksimum da izbire ligu za prvaka, nisu odustali, a Jajcani se nisu nesto ni pojacali
Sarajevo - Vitez 1 kvalitet, borba za prvaka, Vitez u mislim da je osigurao opstanak..
Krupa - Zeljo X2 no koment haha.
:clap:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 01 mar 2017, 18:18

Alban je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:Čelik - Zrinjski - 2, malo su se podigli Zeničani, s razlogom naravno, ali mislim da prvak ovo rješava šampionski, 0:2 :mrgreen:
Mladosk DK - Sloboda - X, teška utakmica za prognozirati, ni jedni ni drugi ne briljiraju, 1:1
Metalleghe - Široki Brijeg - 2, prava prilika za goste da se dignu i krenu ka pohodu za Europu, 1:2
Sarajevo - Vitez - 1, mislim da Vitez nema šta ovdje tražiti a ionako im se na-gu-ze vazda, 3:0
Radnik - Olimpik - 1, Olimpik je se nešto i pojačao ali mislim da ovo domaćin lagano uzima, 3:1
Ajde valjda se vidimo za koju godinu opet... :wave:

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 02 mar 2017, 06:53

johnnyyK je napisao/la:
Alban je napisao/la:
Ajde valjda se vidimo za koju godinu opet... :wave:
Ako vas uopste bude bilo tada. :cool:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 22 gosta.