Ih, pa ja onda nikako ne bi spavao, kad bi se po popijenim kafama gledaloLudLo je napisao/la:joj kod mene se desilo ista scenaRagazziDelSud je napisao/la:Kasno jedeš,ili si popio energetski napitakQUARESMA 18<<< je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo reci, krenuo sam spavat prije 1sat i vise, ne mogu zaspati, nema sanse. Imal vas zivih![]()
nisam mogao spavat cijelu noc tek u 5 ujutro zaspao al' nisam znao od cega i skontam se da das tu noc bio na kafi sa rajom i popio 2 nesa a inace ne pijem uopste kafu :ugeek:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- alan_kardec
- Kontakt:
"Grand" se vraća na "pink". kakva tragikomedija. a ja se baš bio ponadao

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
bosco,prijatelju,Bosco je napisao/la:Ja kakav sam peh rodio bi se kao sin etiopijskog seljaka.Devil je napisao/la:BIlo bi dobro da se sada umre,pa da se u sledecem zivotu rodis kao njegov sin,kakvo bi bogastvo imao.Bosco je napisao/la:Koliko će mu slike vrijedit kad umre bogte ako je dosad zaradio toliki cash.![]()
obrajcam ti se a ti najavim da si upravo postao moj najneomiljeniji clan foruma,te da cu te proganjati po forumu kko bih ti zagorcao zivot i bittvovanje na forumu...
kakva je samo eksplozija soka od visnje zalila monitor i moju novu majcu.....
posteno me nasmijao ovaj dio o seljaku iz etiopije
Meni i dalje ne rade tastture,imam dve i njedna nece,a drivere prave ne mou naci.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uvjek sebi PS2 tastaturu (tako se zove taj izlaz), uzmes usb moras drivere instalirati, bezicnu stalno baterije mjenjat, sa usb tastaturom ne mozes formatirati kompjuter, meni kad zatreba imam rezervu ovu PS2 tastaturu, ne moras uzeti neku ekstraDevil je napisao/la:Meni i dalje ne rade tastture,imam dve i njedna nece,a drivere prave ne mou naci.![]()
@ Makaveli
Halali druže
Halali druže
Danas 15 godina od "Oluje".Sramotno je da kod nas ovo skoro da nije ni obiljezeno.
Malo je onih koji ne znaju,ali da nije bilo ove akcije Bihac bi dozivio sudbinu Srebrenicu.Samo sto bi broj zrtava bio tri puta veci.
Hvala svim ljudima koji su pomogli da se to ne desi!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Eto vidiš stvarno nisam znao tu informaciju, a trudim se da znam što više o tom nesretnom ratu.Ako je tako onda svaka čast hrvatskom domobranima koji su na taj način pomogli i BiH.Johnyx95 je napisao/la:Danas 15 godina od "Oluje".Sramotno je da kod nas ovo skoro da nije ni obiljezeno.![]()
Malo je onih koji ne znaju,ali da nije bilo ove akcije Bihac bi dozivio sudbinu Srebrenicu.Samo sto bi broj zrtava bio tri puta veci.
Kupi ovo:Devil je napisao/la:Meni i dalje ne rade tastture,imam dve i njedna nece,a drivere prave ne mou naci.![]()

pa probaj prikljucit na PS2 port
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gdje ovo u bih ima kupitBilal je napisao/la:Kupi ovo:Devil je napisao/la:Meni i dalje ne rade tastture,imam dve i njedna nece,a drivere prave ne mou naci.![]()
pa probaj prikljucit na PS2 port
Da,protjerane su sve srpske vojne snage.I Srpska Krajina i vojska Bosanskih Srba prema Banja Luci.Cak su udruzene snage 5. Korpusa i hr. vojske bili nadomak BL.Da svijet nije zaustavio rat i naredio prekid vatre,nasi bi vratili Banja Luku.Bosco je napisao/la:Eto vidiš stvarno nisam znao tu informaciju, a trudim se da znam što više o tom nesretnom ratu.Ako je tako onda svaka čast hrvatskom domobranima koji su na taj način pomogli i BiH.Johnyx95 je napisao/la:Danas 15 godina od "Oluje".Sramotno je da kod nas ovo skoro da nije ni obiljezeno.![]()
btw Zao mi je sto se tako malo govori o ovoj stvari,smatram da bi kod nas ovaj dan morao biti praznik.Kao sto je to kod komsija.Barem ovdje,u Krajini.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma vidjeli ste da je Radmanovic napao Komsica sto je Hrvatima cestito taj dan..za srbe je to zlocin..znate i sami da nista ne priznaju
Al eto..cestitke svima koji su dali svoj doprinos u Odbrani Bihaca ali i cijele BiH...posebne pocasti palim borcima i sehidima...mi maldji to ne smijemo nikada zaboravit al cinjenica je tako malo da znamo,generalno govorim...
Eh kad se sjetim 5.korpusa...
bila je ona dobra pjesma gdje se spominje 5. korpus...".5.korpus,5. korpus...armije Bosne..armije Bosne i Hercehovine" tako nesto ide hehe....nek me krajisnici isprave
JEDNA SI JEDINA
Al eto..cestitke svima koji su dali svoj doprinos u Odbrani Bihaca ali i cijele BiH...posebne pocasti palim borcima i sehidima...mi maldji to ne smijemo nikada zaboravit al cinjenica je tako malo da znamo,generalno govorim...
Eh kad se sjetim 5.korpusa...
bila je ona dobra pjesma gdje se spominje 5. korpus...".5.korpus,5. korpus...armije Bosne..armije Bosne i Hercehovine" tako nesto ide hehe....nek me krajisnici isprave
JEDNA SI JEDINA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisu samo hrvati... moj stari je poginuo 5.8.1995.Johnyx95 je napisao/la:Bosco je napisao/la:Eto vidiš stvarno nisam znao tu informaciju, a trudim se da znam što više o tom nesretnom ratu.Ako je tako onda svaka čast hrvatskom domobranima koji su na taj način pomogli i BiH.Johnyx95 je napisao/la:Danas 15 godina od "Oluje".Sramotno je da kod nas ovo skoro da nije ni obiljezeno.![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nek mu je laka zemlja i neka mu Bog podari džennet.RiNo je napisao/la:Nisu samo hrvati... moj stari je poginuo 5.8.1995.Bosco je napisao/la:Johnyx95 je napisao/la: Eto vidiš stvarno nisam znao tu informaciju, a trudim se da znam što više o tom nesretnom ratu.Ako je tako onda svaka čast hrvatskom domobranima koji su na taj način pomogli i BiH.
Kriminalno je što se u našim školama o ratu ne uči skoro ništa, sve što se sazna može se saznat čitajući dnevnu štampu, slušajući priče starih boraca i gledanje starih dokumentaraca.A to bi se moralo ubaciti u obrazovni sistem naše države.Međutim kakva nam je držima svaka bi strana imala svoju verziju rata.
- King Kenny
- Kontakt:
bitno je da mi ucimooo sta se desavalo za vrijeme kamenog doba,kulina bana i I svjetskog rata...a sve nestoo bjezimooo od onoga sto se nama desilo 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
To je svrha svega. Kod nas uvijek će biti 3 istine, i nije cudo onda što neka balavurdija na utakmicama skandira da ne priznaje rođenu zemljuBosco je napisao/la: Nek mu je laka zemlja i neka mu Bog podari džennet.
Kriminalno je što se u našim školama o ratu ne uči skoro ništa, sve što se sazna može se saznat čitajući dnevnu štampu, slušajući priče starih boraca i gledanje starih dokumentaraca.A to bi se moralo ubaciti u obrazovni sistem naše države.Međutim kakva nam je držima svaka bi strana imala svoju verziju rata.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
mislim da ide:mi smo sila nebeska 5 korpus armije BiHsarajlija89 je napisao/la: Eh kad se sjetim 5.korpusa...![]()
![]()
bila je ona dobra pjesma gdje se spominje 5. korpus...".5.korpus,5. korpus...armije Bosne..armije Bosne i Hercehovine" tako nesto ide hehe....nek me krajisnici isprave![]()
JEDNA SI JEDINA
evo je ako je to ta:
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Neka mu je vjecni rahmet jarane i neka mu Allah podari Dzennet !RiNo je napisao/la: Nisu samo hrvati... moj stari je poginuo 5.8.1995.
- sarajlija89
- Kontakt:
**** su institucionaliziranjem holokausta,muzejima i memorijalnim centrima zauvijek sacuvali sjecanje na svoje zrtve...mladi uce na tome...svake godine se skupljaju u odredjenim mjestima
Obavezno bi i mi trebali to uraditi,jer znate..sve sto nije zapisano,nema od tog nista...al znamo sta je problem kod nas...druga ili treca strana koja sve to koci jbg...
Al ovo je ideja koja se mora relizovat...inace ce sve otici u zaborav a sto je najgore bez materijalnih dokaza q ce ti ko priznat usmena predanja i sve to...historija ce se iskrivit
@T-Mac ta je

Obavezno bi i mi trebali to uraditi,jer znate..sve sto nije zapisano,nema od tog nista...al znamo sta je problem kod nas...druga ili treca strana koja sve to koci jbg...
Al ovo je ideja koja se mora relizovat...inace ce sve otici u zaborav a sto je najgore bez materijalnih dokaza q ce ti ko priznat usmena predanja i sve to...historija ce se iskrivit
@T-Mac ta je
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Na danasnji dan prije 15 godina poginuo je Izet Nanić , komadant 505 Buzimske Viteske brigade . Pao je kao šehid , u borbi za slobodu Bosne i Hercegovine , i slobodu njenih građana . NEKA TI JE VJECNI RAHMET KOMADANTE

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Wilshere10 i 4 gosta.