Imate pravo samo upisat nama tri boda za ostalo ćemo laganoirfo je napisao/la:opet ne smijes prognozirat od zenicana, isto ko proslo kolo

Imate pravo samo upisat nama tri boda za ostalo ćemo laganoirfo je napisao/la:opet ne smijes prognozirat od zenicana, isto ko proslo kolo
Convicts1988 je napisao/la:"Prognozirajte" našu pobjedu, il nas ne prognozirajte uopšte![]()
MortemHz je napisao/la:Liga:
Vitez - Čelik X
Olimpik - Sarajevo 2
Sloboda - Metalleghe BSI 1
Široki Brijeg - Radnik 1X
Željezničar - Mladost DK 1
Zrinjski - Krupa 1
Kup:
Sarajevo - Travnik 1
Radnik - Željezničar X
Mladost DK - Bosna Sema 1
Zrinjski - Široki Brijeg 1X
Pokazali smo se i mi protiv najjače ekipe u državi. Neće biti lako naravno, ali mi imamo puno pravo da se nadamo pobjedi na faktički domaćem terenu.irfo je napisao/la:Treba biti realan pa reci da ce Celik tesko do bodova, vitez je odlicna ekipa, sto su na kosevu pokazali
Ovo je golemoEisenbahner1921 je napisao/la:Napadnu te ako mislis da ce remizirati ili izgubiti poslijednja ekipa na tabeli.![]()
![]()
![]()
Da su malo igraci Mladosti bili prisebniji, mogao sa pogoditi sverevolt je napisao/la:Vitez - Čelik X2 (Iako je Celik u naletu, Vitez je kvalitetna i iskusna ekipa, nece biti lahko zenicanima)
Olimpik - Sarajevo 2 (teska utakmica, ali pobjeda pred punim stadionom hordi ne bi trebala doci u pitanje)
Sloboda - Metalleghe BSI 1X (Sloboda ce po svaku cijenu traziti pobjedu kako ne bi ispali iz lige 6 i mislim da isto nece doci u pitanje, mozda Metalleghe uspije izvuci bod ako stvari ne krenu kako treba po Slobodu)
Široki Brijeg - Radnik X (Radnik neporazen napusta Pecaru, a poraza kamenjare ce spasiti sudija nekim penalom)
Željezničar - Mladost DK X2 (Husref ce da popisa cupove)
Zrinjski - Krupa 1(Lagana pobjeda laznih mostaraca)
5/6samirr je napisao/la:Vitez - Čelik x2
Olimpik - Sarajevo 2
Široki Brijeg - Radnik 1
Zrinjski - Krupa 1
Sloboda se izvukla, inače bi bilo 100%..Rokoko87 je napisao/la:Liga:
Vitez - Čelik x2
Olimpik - Sarajevo 2 (zna se...)
Sloboda - Metalleghe BSI x2
Široki Brijeg - Radnik x
Zrinjski - Krupa 1
6/6deno_TM87 je napisao/la:Liga:
Vitez - Čelik X 1:1
Olimpik - Sarajevo 2 1:2
Sloboda - Metalleghe BSI 1 2:0
Široki Brijeg - Radnik X 1:1
Željezničar - Mladost DK 1 3:1
Zrinjski - Krupa 1 2:1
Kup:
Sarajevo - Travnik 1 2:0
Radnik - Željezničar 2 1:2
Mladost DK - Bosna Sema 1 3:0
Zrinjski - Široki Brijeg 1 2:1
6/6flash84 je napisao/la:Vitez - Čelik x2
Olimpik - Sarajevo 2
Široki Brijeg - Radnik x
Željezničar - Mladost DK 1x
Zrinjski - Krupa 1
Padoh na svojim a realno bilo je za X i na penalu u 92 Slobodi. Nije loše.Addict je napisao/la:Vitez - Čelik X
Vitez je veoma dobra ekipa, danas su realno ostali bez boda na AFH samo svojom greškom. Čelik ne smije izgubiti, imat će veliku podršku a i imaju kvalitet da odigraju dobro.
Olimpik - Sarajevo 2
I bez razlike u kvalitetu vrijeme je za vraćanje duga. Sjetite se kako je Olimpic(k) ostao u ligi prošle sezone.
Sloboda - Metalleghe BSI X
Sloboda me razočarala, Metalleghe će se ukopati a Sloboda mi izgleda bezidejno bez Zebe. Mladost je zatvorila Ordagica i zavrsila posao.
Široki Brijeg - Radnik X
Vrlo slične ekipe, Široki puno oscilira, mislim da su najslabiji u zadnjih par sezona. Radnik čvrst, možda i bez golova utakmica.
Željezničar - Mladost DK X
Navijački, Željo je favorit, ali smatram da nismo bez šansi. Husref će ići da se nadigrava, sjetite se utakmice na AFH protiv Sarajeva 4:3. Biće golova, recimo 2:2.
Zrinjski - Krupa 1
Zrinjski mora ovo dobiti, Krupa će tražiti ligu 6 kući protiv Čelika.
Kup:
Sarajevo - Travnik 1
Radnik - Željezničar X
Mladost DK - Bosna Sema 1
Zrinjski - Široki Brijeg X
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 15 gostiju.