FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Radije djecu dovest na njegovo mjesto, nego njeg trpiti. Zabranit mu pristup trening kampu!
1946~
Ma Duljević prožvakana tema, nego sutra nas očekuje vrijeme slično današnjem + satnica za tekmu, biće nas jedno 90. Komotno mogu samo jednu tribinu otvoriti.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
previse potcjenjujemo travnik. nadam se da Cala ne razmislja ko mi
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma 1-0 dosta i dole zabijemo jedan gotova prica .TobeYarabi je napisao/la:previse potcjenjujemo travnik. nadam se da Cala ne razmislja ko mi
- TobeYarabi
- Kontakt:
malo je 1-0..ja bih poceo sa najjacim sastavom i pokusao utakmicu rijesiti u prvom poluvremenu, drugo odigrati polako i cuvati rezultat, a onda u travniku odmarati i cuvati glavne igrace za slobodanku.bordobijeli je napisao/la:Ma 1-0 dosta i dole zabijemo jedan gotova prica .TobeYarabi je napisao/la:previse potcjenjujemo travnik. nadam se da Cala ne razmislja ko mi
Harise Duljevicu, vrati traku! Smradu jedan!
Igraj Dulja majstore 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dulja je light
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kad svi znaju da mu je nudjeno maksimalno itd, dajte neku konkretnu sliku, pa da znamo sta je nas lijepi Haris odbio...
Evo i Dudić kaže: "Podcjenjivački pristup Sarajeva je motiv više za nas".TobeYarabi je napisao/la:previse potcjenjujemo travnik. nadam se da Cala ne razmislja ko mi
A Zijo izjavio: "Za Travnik se pripremamo kao za Želju".
Jeko lud ovdje
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mozda citaju forum.Lik je napisao/la:Evo i Dudić kaže: "Podcjenjivački pristup Sarajeva je motiv više za nas".TobeYarabi je napisao/la:previse potcjenjujemo travnik. nadam se da Cala ne razmislja ko mi
Jeko lud ovdje?
kad smo ih izvukli u kupu neko naš je rekao da smo tome se i nadali....đeš se njima nadatSarajlijica1946 je napisao/la:Mozda citaju forum.Lik je napisao/la:Evo i Dudić kaže: "Podcjenjivački pristup Sarajeva je motiv više za nas".TobeYarabi je napisao/la:previse potcjenjujemo travnik. nadam se da Cala ne razmislja ko mi
Jeko lud ovdje?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To je onaj celaava glava pomozi mi reci, on je imao taj nastup...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to je rekao samo da ima sta reci, ako me shvatas.Lik je napisao/la:Evo i Dudić kaže: "Podcjenjivački pristup Sarajeva je motiv više za nas".TobeYarabi je napisao/la:previse potcjenjujemo travnik. nadam se da Cala ne razmislja ko mi
Jeko lud ovdje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa realno bolje je njih nego ove jače prvoligaške ekipe, šta seru, čelo je realno rekao 
A sutra im ne igraju 4 lika tako da je to mjera.
A sutra im ne igraju 4 lika tako da je to mjera.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
nisamMortemHz je napisao/la:Pa to je rekao samo da ima sta reci, ako me shvatas.Lik je napisao/la:Evo i Dudić kaže: "Podcjenjivački pristup Sarajeva je motiv više za nas".TobeYarabi je napisao/la:previse potcjenjujemo travnik. nadam se da Cala ne razmislja ko mi
Jeko lud ovdje?
"U dvije utakmice je sve moguće. Svakako, imamo pravo da se nadamo ali Željo je apsolutni favorit jer je to je najbolja ekipa u nasoj državi. Naravno da mi je žao što neću igrati u Kupu, prvenstveno zbog toga što neću moći pomoći svojim saigračima", rekao je Kosorić za SportSport.ba
Gledam Lendrica u sport magazinu na TVSA, prica kako su najjaci, idu na duplu krunu, ne moze im niko nista.
Gledam danas press Zrinje, kaze Todor da su najjaci i da uzimaju duplu, jer to jos nisu osvojili.
A najveci konkurent zeljeznicar, najjaci kaze poslije nas.
Niko nas ne uzima za ozbiljno, digli se do neba i jedni i drugi sto nama savrseno odgovara i usudio bih se reci da nikad nismo bili u boljoj situaciji da napravimo dobar rezultat otkako ova drzava postoji.
Presretan sam i prezadovoljan njihovim razmisljanjima.
A gdje puno obecavaju malu kesu ponesi...
Samo treba mirno i pametno to iskoristiti, pricati o Evropi, stati iza ekipe i strucnog staba 200 % i podrzati ih od prve do zadnje minute svaku utakmicu.
Pustiti Duljevica, Rustemovica, Kadusica a pritiskati sudije i protivnicku ekipu, i brojati pobjede...1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,...
Gledam Lendrica u sport magazinu na TVSA, prica kako su najjaci, idu na duplu krunu, ne moze im niko nista.
Gledam danas press Zrinje, kaze Todor da su najjaci i da uzimaju duplu, jer to jos nisu osvojili.
A najveci konkurent zeljeznicar, najjaci kaze poslije nas.
Niko nas ne uzima za ozbiljno, digli se do neba i jedni i drugi sto nama savrseno odgovara i usudio bih se reci da nikad nismo bili u boljoj situaciji da napravimo dobar rezultat otkako ova drzava postoji.
Presretan sam i prezadovoljan njihovim razmisljanjima.
A gdje puno obecavaju malu kesu ponesi...
Samo treba mirno i pametno to iskoristiti, pricati o Evropi, stati iza ekipe i strucnog staba 200 % i podrzati ih od prve do zadnje minute svaku utakmicu.
Pustiti Duljevica, Rustemovica, Kadusica a pritiskati sudije i protivnicku ekipu, i brojati pobjede...1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@kinosvra
Dobra ti je ova gdje puno obecavaju malu kesu ponesi

Dobra ti je ova gdje puno obecavaju malu kesu ponesi
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne pogađa me ni ovo što će otići za džabe, znao sam to kad je izradio Olimpik zbog nas. Ali ono što mi smeta itekako je činjenica da je lik prvi kapiten ekipe. Ko je ovdje lud?
Samo Saraj'vo.