FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Slike ove kad vidim najezim se i onda se pitam kakav debil moras biti da Zubana pljujes. Hvala ti za ove slike, hvala ti sto si me vratio u one lude godine kada smo najpametniji, a zapravo veze nemamo. Hajde Zeljo sutra nas obraduj.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
iz kojeg razloga je to moguce?aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu vas jos jednom da temu ne kvarimo sa likovima koji nisu clanovi nase forum zajednice. Tema je FK Zeljeznicar i molim da se pise o Zelji. Neprovjereno ili ti ga nezvanicno, postoji realna mogucnost da se navijacima Zeljeznicara ne dozvoli da putuju u subotu u Banja Luku.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Halo ba Aco niko nije pljuvao po njima, ovo jeste vezano za Zelju jer smo navijaci istog. NE Želim neko pametovanje od bilo koga a kamoli od navijaca kluba za kojeg navijamo a to je Željo.
Nista nisam napisao ruzno osim da je sramota da se prozivamo.
Nista nisam napisao ruzno osim da je sramota da se prozivamo.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 07 mar 2017, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne ide se jer je onaj momak poginuo a drugi tesko povrijedjen u saobracajnonj nesreci a bili su navijaci Zelje.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam, nacuo sam da postoji mogucnost sto ne znaci da je tacno. Policija ne moze garantovati sigurnost, nemam pojma. Kazem sta sam nacuo i ponavljam samo nacuo, nista sluzbeno.irfo je napisao/la:iz kojeg razloga je to moguce?aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu vas jos jednom da temu ne kvarimo sa likovima koji nisu clanovi nase forum zajednice. Tema je FK Zeljeznicar i molim da se pise o Zelji. Neprovjereno ili ti ga nezvanicno, postoji realna mogucnost da se navijacima Zeljeznicara ne dozvoli da putuju u subotu u Banja Luku.
- Neandertalac
- Kontakt:
Normalno da ću komentarisati. Neće me blatiti a da ne uzvratim niko ko pljuje legende, omalovažava titule, ima korist od Želje!
Još ide mantra: mi fini, oni nisu
Znate onaj kada su malom Crnogorcu rekli da ubaci Gorilu u rečenicu?
Ničija nije do zore "gorila"
Još ide mantra: mi fini, oni nisu
Znate onaj kada su malom Crnogorcu rekli da ubaci Gorilu u rečenicu?
Ničija nije do zore "gorila"
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
To je drugo, to je samo za Bijeljinu sadSaboBabo je napisao/la:
Ne ide se jer je onaj momak poginuo a drugi tesko povrijedjen u saobracajnonj nesreci a bili su navijaci Zelje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
U Bijeljinu se ne ide radi zalosti, postovanja prema porodici stradalog i njega samog kao navijaca naseg kluba, ovo za Banja Luku vjerovatno nece polcija da se prepusta riziku. Nema jedna saobracajna nesrece nikakve veze sa time to bi bio presedan.
- Zeljeznicar -
Ovdje se napravila skupina forumaša, koji fakat misle svojom glavom, različito razmišljaju, često se ne slažu, ali ipak uvažavaju mišljenja. Nema nas mnogo, ali konstruktivna je priča. Upadnu ponekad padobranci, ali po meni najbolje je da ih na ignore stavimo, i ne komentarišemo njihove nebuloze. Tema se lagano vraća, i ja znam da je čitaju mnogi koji su bili njen sastavni dio mnogo godina. Možda se i vrate nekada ko zna. Ono što je u svemu bitno je Željo, i mislim da je velika većina nas tu zbog toga. Ubijamo vrijeme od tekme do tekme, od treninga do treninga, od priprema do priprema.
Zato hajmo biti opušteni i uživati gledajući ove prekrasne slike iz naše istorije, sjećati se utakmica, igrača, trenera, uspjeha. Sa nadom da će nam i bliska budućnost donijeti isto toliko radosti, pa možda i više. Moramo biti strpljivi i optimistični, bez negativnih emocija, pa i kada to ekipa zaslužuje. Teško je vrijeme, pravimo kvalitetne iskorake, i sada je najbitnije da smo kao jedan.
Zato hajmo biti opušteni i uživati gledajući ove prekrasne slike iz naše istorije, sjećati se utakmica, igrača, trenera, uspjeha. Sa nadom da će nam i bliska budućnost donijeti isto toliko radosti, pa možda i više. Moramo biti strpljivi i optimistični, bez negativnih emocija, pa i kada to ekipa zaslužuje. Teško je vrijeme, pravimo kvalitetne iskorake, i sada je najbitnije da smo kao jedan.
Moguce da nam zabrane gostovanje, mada poslije tog navedenog belaja se islo jos nekoliko puta, tako da mi nema logike, al' ko zna nista me ne moze zacuditi.
Ono sto je sad puno bitnije:
" Zbog prerane smrti našeg Admira Numica i teške materijalne situacije vas pozivamo da u srijedu od 10 do 17h u Fan Shopu pomognete svojim novčanim skromnim doprinosom. Ukop će biti u Jelahu. Svoj doprinos možete ostaviti kod Belme sa upisom svog imena. Hvala svima unaprijed. "
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ono sto je sad puno bitnije:
" Zbog prerane smrti našeg Admira Numica i teške materijalne situacije vas pozivamo da u srijedu od 10 do 17h u Fan Shopu pomognete svojim novčanim skromnim doprinosom. Ukop će biti u Jelahu. Svoj doprinos možete ostaviti kod Belme sa upisom svog imena. Hvala svima unaprijed. "
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Hvala Aco na odgovoru i na anketi.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu vas jos jednom da temu ne kvarimo sa likovima koji nisu clanovi nase forum zajednice. Tema je FK Zeljeznicar i molim da se pise o Zelji. Neprovjereno ili ti ga nezvanicno, postoji realna mogucnost da se navijacima Zeljeznicara ne dozvoli da putuju u subotu u Banja Luku. Rokoko, ja sam anketu postavio, da te ispostujem sa odgovorom.
Vidiš, pomislili su da ovdje postoji interni moderator koji je pogriješio godinu osvajanja duple krune i zbog toga su počeli prozivati.
Zato sam htio znati da si to ti postavio, jer onda mi stvarno nije čudno ako si pogrijesio istu, niti bi bilo kome drugom trebalo biti.
Edit:
Neka dragi Bog podari porodici stradalih sabura.
Zadnja izmjena: Rokoko87, dana/u 07 mar 2017, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Ovdje se ljudi bas nafurali da su bitni pa pokusavaju da odreduju ko ce s kim pisati, kako ko pise i slicne gluposti. Tema je Zeljo a ne da se glumi da je neko bitan a svi ste nebitni.
Ubit Radnik sutra, ne znam cega se bojimo? Pa mi smo Zeljo, uz duzno postovanje Radniku al nismo spali da se bojimo klubova od Mladosti pa do Radnika. Ovo je zabrinjavajuce da se svi svakoga boje, a kad treba pisati neku pozitivu reko bi covjek mi ko Real.
Ubit Radnik sutra, ne znam cega se bojimo? Pa mi smo Zeljo, uz duzno postovanje Radniku al nismo spali da se bojimo klubova od Mladosti pa do Radnika. Ovo je zabrinjavajuce da se svi svakoga boje, a kad treba pisati neku pozitivu reko bi covjek mi ko Real.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tačno. Većina svojom glavom i ja se izvinjavam svima koje sam napao i to ne tako rijetko a nakon nekog vremena sam vidio kako je to bilo bez razloga. Ipak kako i sam kažeš jednostavno se nije moglo prepoznati od "padobranaca" a i sam znaš-te da sam nečesto bio meta i da se išlo više na diskreditaciju mene nego na pobijanje argumentima.Monci je napisao/la:Ovdje se napravila skupina forumaša, koji fakat misle svojom glavom, različito razmišljaju, često se ne slažu, ali ipak uvažavaju mišljenja. Nema nas mnogo, ali konstruktivna je priča. Upadnu ponekad padobranci, ali po meni najbolje je da ih na ignore stavimo, i ne komentarišemo njihove nebuloze. Tema se lagano vraća, i ja znam da je čitaju mnogi koji su bili njen sastavni dio mnogo godina. Možda se i vrate nekada ko zna. Ono što je u svemu bitno je Željo, i mislim da je velika većina nas tu zbog toga. Ubijamo vrijeme od tekme do tekme, od treninga do treninga, od priprema do priprema.
I meni smetaju ta "prepucavanja" ali fakat nisam kratkog pamćenja i dobro se dobro sjećam šta su "neki" od "šampiona" pisali pa kad dođe vakat suočit će se sa svojim riječima.
Najbitnije da raja prepozna "Amazone" ali na "obje" strane. Onda ćemo i dobiti jedinstvo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma druže Neandertalac svi se mi upalimo po nekada, i počnemo previše lupati i pametovati. Pa i ja i ti smo imali mnogo izazova, ali ko nas yebe, Željo je jedino bitan. Imamo svoje mišljenje, neka, branimo ga, kako god, samo nemojmo na Želju napadat. A zna se ko je Željo. I navijači, i uprava, i ekipa, i legende, i Grbavica, i istočna tribina, i Jug, ma i VIP parking....sve je to Željo
- Neandertalac
- Kontakt:
Tačno ba. Pa ja sam x puta rekao, hebo mene daj da vi budete u pravu i da me svi popišate a na našu hbnu nesreću ja bio u pravu. A ništa nisam pričao jer je meni qurcu ćeif već iz razloga što samo Želju gledam pa kada analiziram neke stvari vidim da se šteti klubu. Nikad, ali nikad neću šutiti kada vidim da je tako taman da mi je brat u pitanju a ne Miske, Amar, Dejo, neki forumaš ili peti deseti, nebitno. Isto tako znao sam i ja debelo pogriješiti, u procjenama i izjavama. Ne bježim od toga.Monci je napisao/la:Ma druže Neandertalac svi se mi upalimo po nekada, i počnemo previše lupati i pametovati. Pa i ja i ti smo imali mnogo izazova, ali ko nas yebe, Željo je jedino bitan. Imamo svoje mišljenje, neka, branimo ga, kako god, samo nemojmo na Želju napadat. A zna se ko je Željo. I navijači, i uprava, i ekipa, i legende, i Grbavica, i istočna tribina, i Jug, ma i VIP parking....sve je to Željo
Evo konkretno oko "naše djece". Nikako ljudima utuvit u glavu, pod jedan da oni nisu toliko lošiji, pod dva da su jeftiniji, pod tri da su se dokazali sto puta u istoriji, četiri da treba na njima zaraditi i da je to skoro pod moranje, pet da nam je puna repka naše djece. Ako ovo sve nije dovoljno, onda fakat ne kontam.
Jok, kaže neuhranjen, ne zna skočit, a ovamo svršava na nekakvog instagram šminkera koji je došao da se malo qurči u Želji a ne da ponosno nosi dres i za Željom ga čuna zaboli. Evo ruka u vatru, europu bi izborili sa tri juniora u prvih 11 od početka sezone. Ne ruka, život.
Qurac liga. Kakvi ba Šećerovića, Laziči, Pozderi i ostale piqke, samo nas sjebali majmuni i skrenuli smo sa kursa debelo a sada se čupamo, gamjamo rezultat. I sada stiže ljeto gdje će biti baš prometno a ni jedno dijete nije dobilo adekvatnu šansu pa da na njega računaš već idemo ponovo u krug sa pitanjima, šta možemo sa djecom u sastavu. A nisu djeca kriva...
Malo ja ovo žešće ali tema koju fakat ne treba gurat pod tepih. Ne zamjerite.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma vidi, ovdje svi hvalimo cijelu ekipu, opravdavamo ih, saburamo da ne napadamo, zviždimo, prijetimo. A ruku na srce, bez obzira koliko su plaćeni, ništa nam osim sikiracije nisu donijeli. I mi se mjenjamo, i to jako. Uglavnom stariji se većinom povlače, a mlađi sa nekim drugim rezonima dolaze. Pristup nogometu, kao i sve oko njega se drastično mijenja, a kod nas se to veoma loše, ili nikako prati. Slažem se da se mora posvetiti pažnja mladim igračima, i to ne samo iz naše škole, nego se moraju kupiti talenti iz cijele Bosne. Čim čuješ za neko talentovano dijete, uokviriš Mešin spisak, i poneseš mu babi. Ništa mu više ne govoriš, nema potrebe. Djeca su svakako najjeftinija, ali ruku na srce niti trener, ali niti uprava se neće kockati sa djecom u narednom periodu, džaba naše želje. Europa nam je potrebna, kao nikad, i neće biti niti malo ekperimentisanja. Onda ide Europa, i opet nema kockanja.Pa novo prvenstvo, borba za titulu od prvog kola, i opet nema kockanja. Dakle teško je forsiranje mladih igrača očekivati. jedno su naše želje, ali ovo je borba za uspjeh koji donosi sponzore, pune tribine, novac....tu mjesta za djecu iz naše škole nažalost nema, ili ima vrlo malo, baš za vanserijske talente.
- MocMahale444
Ko radi taj i griješi a ono sto mi moramo je nastviti s pobjedama kakve god one izgledale. Kako se neko poslije 3 boda moze zaliti.
Buducnost gledati, prošlosti se kaniti.
Buducnost gledati, prošlosti se kaniti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- amazon
- Kontakt:
3 boda nista ne znaci jer ako ne igras dobro, sve ce to doci na naplatu. Ko prati fudbal i Zelju duzi period zna o cemu pisem. Svakom navijacu je bitnije da ima sta vidjeti na terenu a bodovi sami dolazi. Meni nikad nije bio problem izgubiti neku utakmicu a da odigras dobro jer znam da ce doci niz da cemo sve trpati. A kad igras lose pa supljiras bitna su tri boda onda znaj da si naj.ebo kad bude najvise trebalo.
Zato vec odavno postimo od trofeja.Bojimo se Mladosti nezgodna, bojimo se Radnika opasni, itd. To je tuga.
Najlakse je ne ici na utakmice, piskarat po forumu bitna su tri boda, ganjat jedne te isti i replicirati i ti si onda navijac satro. A ljudi koji idu na utakmice moraju apaurin popit poslije svake tekme na Grbavici, a Boga mi i na gostovanjima.
Zato vec odavno postimo od trofeja.Bojimo se Mladosti nezgodna, bojimo se Radnika opasni, itd. To je tuga.
Najlakse je ne ici na utakmice, piskarat po forumu bitna su tri boda, ganjat jedne te isti i replicirati i ti si onda navijac satro. A ljudi koji idu na utakmice moraju apaurin popit poslije svake tekme na Grbavici, a Boga mi i na gostovanjima.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 07 mar 2017, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Prosla Mladost sutra je nova tekma. Tezak teren, a nasi bez podrske navijaca. Treba nam pozitivan rezultat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Eh o tome ti ja Monci pričam. Vratimo se u krug i u glavi nam je svima misao kako ćemo sa djecom izgubiti, kako je to rizik i kako radi "rezultata" oni malo trpe. A realnost, treba je pogledati u oči, ona je malo drugačija.
Mahalac@ Iz prošlosti se treba učiti.
Mahalac@ Iz prošlosti se treba učiti.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 33 gosta.