Možda bolje Almira lijevo, a Rustemović na klupu. Sredina Sarić-Ivetić je fenemenalno funkcionisala protiv Olimpica.Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Ivetic, Rustemovic, Saric, Duljevic, Crnkic, Hebibovic, Ahmetovic.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo izbaciti rustemovica a Ivetica prebaciti sa Saricem u vezu. Na beka moze cak i Bekic, jer je to manja kolateralna steta...Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Ivetic, Rustemovic, Saric, Duljevic, Crnkic, Hebibovic, Ahmetovic.
Zna Cala!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Lakoste je napisao/la:Dragi moj prijatelju koji sebe nazivaš navijačem Barcelone, Reala, Bayerna, Manchestera, a ujedno tvrdiš da si navijač Sarajeva, tebi se obraćam. Ako si pomislio na sebe dok ovo čitaš, da baš sam na tebe mislio. Nisam te htio tagovati, da ne kažeš da te prozivam, ali se tebi obraćam.
Prošla je Liga prvaka, prošla Evropska liga, znam da si uživao u golovima Ramosa, Messija, Lewandowskog i ostalih svjetskih velemajstora, pa te ja sad pozivam da sutra u 15 sati dođeš na Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase i podržiš svoj lokalni klub.
Vjerovatno nećeš vidjeti kvalitetan fudbal kakav si navikao gledati na televiziji, vjerovatno nećeš vidjeti nijedan eurogol, niti duple pasove, ali dođi. Na Koševo dolazi Široki Brijeg, ne moram te podsjećati šta za nas navijače Sarajeva znači ta utakmica. To je više od obične utakmice, znaš to i sam. Ova ekipa Sarajeva vjerovatno nije ni u top 5 najboljih poslijeratnih timova našeg kluba, ali ova ekipa igra srcem i sa klupe je vode tri legende bordo kluba, tri navijača i fanatika koji žive za ovaj klub i koja su svoju srčanost prenijela i na igrače. Ova ekipa niže pobjede, ruši rekorde i tiho, iz sjene, juriša na šestu šampionsku titulu i treba im tvoja podrška.
Ovih si dana vjerovatno urlao pred televizorom misleći da tako bodriš Messija, Ronalda, Lewandowskog, Ibrahimovića, ali oni tvoju podršku nisu niti čuli, niti osjetili. Dođi sutra na Koševo i pruži podršku onima koji će tvoje navijanje čuti. Onima koje će tvoja podrška nositi do rekordne desete pobjede u nizu. Husejinoviću, Duljeviću, Ahmetoviću, Kovacevicu i ostalim momcima koji ginu za bordo dres.
Ako si mogao u srijedu odvojiti dva sata da gledaš duel Barcelone i PSGa i još dva sata da se raspravljaš da li je bio penal na Suarezu ili je on samo simulirao, možeš i sutra odovojiti dva sata da pružiš podršku klubu iz svog grada.
KOŠEVO TE ZOVE, SARAJEVO TE TREBA !!!
Pavlovic,Adilovic,Hodzic,Kadusic,Novakovic,Ivetic,Mihojevic,Balic,Saric,Amer Bekic,Almir Bekic,Duljevic,Husejinovic,Crnkic,Hebibovic,Ahmetovic,Andjusic i Liivak.Ovih 18 je u kombinaciji
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Svi u napad,jedan je Hasebaboatif je napisao/la:dobrojutro bordo nacijojos dan do tekme
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
-
belosevic28
- Kontakt:
Pavlovic - Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Al.Bekic - Saric, Ivetic - Hebibocic, Duljevic, Crnkic - Ahmetovic.
Ocekujem ovaj sastav, Saida ostaviti na klupi i od zavisnosti od rezultata dati mu drugo poluvrijeme ili nekih 30-tak minuta.
Nastavi niz...
Ocekujem ovaj sastav, Saida ostaviti na klupi i od zavisnosti od rezultata dati mu drugo poluvrijeme ili nekih 30-tak minuta.
Nastavi niz...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Samo da opet Dulja nefasuje temperaturu...belosevic28 je napisao/la:Pavlovic - Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Al.Bekic - Saric, Ivetic - Hebibocic, Duljevic, Crnkic - Ahmetovic.
Nastavi niz...
- franklampard8
- Kontakt:
cudo.a i cudo kako sad sute mnogi od novinara do vrsnih poznavaoca fudbalafranklampard8 je napisao/la:Dusmani su cudo
Svi u napad,jedan je HASE
- franklampard8
- Kontakt:
Pa to je uvijek tako, al sad ce neki clanak kako Tan ide kako nemamo para, kako se raspadamo
1946
http://****.ba/kao-niko-u-bih-fk-sar ... 0-clanova/ jos malo i 8 miljaa
Zadnja izmjena: hrn, dana/u 10 mar 2017, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje neka šute, mi znamo svoj put.
Zar mi imamo novinare,cast izuzetcimababoatif je napisao/la:cudo.a i cudo kako sad sute mnogi od novinara do vrsnih poznavaoca fudbalafranklampard8 je napisao/la:Dusmani su cudo
- PitarBordo
- Kontakt:
100 ulaznica za sjever. Javite se do večeras da mogu sutra na vrijeme otići to pozavršavati. Sutra sam dostupan do pola 10 - pa eto.
Ako sam nekog za Olimpic zaboravio (bilo bruku ulaznica, na kraju auto umrlo zamalo i sam zakasnio
) neka se javi, da se iskupim. 
Ako sam nekog za Olimpic zaboravio (bilo bruku ulaznica, na kraju auto umrlo zamalo i sam zakasnio
Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra bez hanume... Nadam se da to nece uticati na rezultat

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
PitarBordo je napisao/la:100 ulaznica za sjever. Javite se do večeras da mogu sutra na vrijeme otići to pozavršavati. Sutra sam dostupan do pola 10 - pa eto.
Ako sam nekog za Olimpic zaboravio (bilo bruku ulaznica, na kraju auto umrlo zamalo i sam zakasnio) neka se javi, da se iskupim.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
PitarBordo je napisao/la:100 ulaznica za sjever. Javite se do večeras da mogu sutra na vrijeme otići to pozavršavati. Sutra sam dostupan do pola 10 - pa eto.
Ako sam nekog za Olimpic zaboravio (bilo bruku ulaznica, na kraju auto umrlo zamalo i sam zakasnio) neka se javi, da se iskupim.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.