emirzlaTu je napisao/la:Saltsity je napisao/la:
Hajde ne moras podyebavat.
Ovo je surova istina drug moj,ovde pojedinci lijece svoje komplekse...
Oni se takmice ovde ko ce vise ocrnit i dobit notifikaciju,kad ne razmisljas ko oni,onda si placenik...a kunu se u ljubav prema Slobodi,ne smiju biti suzdrzani na glasanju,a kamoli protiv

Protiv koga da glasas? I za koga? "Carsija" je bila protiv Azmira, jer "nas ne kupuju titule". "Carsija" je znala da ni Azmirovo maslo nije za ramazana.
Eto sada znaju da je od ovih svinjska mast za ramazana. Tuzlaku treba razbiti tikvu od glavu da bi dosao tobe. Kako ce tuzlak znati sta je dobro ako ne okusi nesto lose.
Mnogima sam tupio da ovi sto dolaze samo kopaju raku vec polumrtvacu, ali ne, oni znaju da dolazi najjaci upravni odbor ikada.
Znaju oni sta treba, mi da dizemo glas protiv ovih, a ne znaju da postuju ono sto smo vec imali. Imaju Fukarice neke muda, ali nemaju one koji su bacali baklje u teren da zavrnu ruku i otkinu. Nemaju muda da se usprotive placenicima, onim koji samo svoju korist traze.
Imate udruzenje, imate Fukarice, imate simpatizere, izvolite i borite se. Trazite privatizaciju, trazite finansijske izvjestaje, bacajte baklje u teren, utrcavajte u teren...
Pitajte Sulje kako su ga zvali i na koji nacin na informativni i razgovor kada je spominjao jezera i nebrigu o Slobodi? Ni Suljo ne smije pisnuti, ne trazite od pojedinaca nesto. Ujedinite se!
Ugledajte se na Robijase, yebes i skupstinu i upravni odbor, yebes i precjednika, yebes i nacelnika...
U Tuzli svi cekaju da neko za njih odradi posao, nema vise toga, kurko!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.