Hajde drago mi je da si isao po utakmicama, nego sintelan i kesa ko visoka nebesa. Žuta tuba ko sabina ljuba, pitam jer vidim da si old school s dna kace.Neandertalac je napisao/la:Isto kao što sam išao po utakmicama dok nekih nije ni bilo tako sam pionir i nekih drugih stvari.MocMahale444 je napisao/la:Nea ko da je u mlađim godinama teglio sintelan![]()
Odakle ti snaga frajeru da se bakces s svim i svacim.
Ali davna prošlost, sada drugi prioriteti, obaveze.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
eto, nek ti iz CG pratis i znas nesto o igracima Zelje, internet navijacVirtu4l je napisao/la:Cerekaj se, svakako je bilo na tvoj računNeandertalac je napisao/la:
Sad za vikend nije bio u sastavu, prije toga je igrao pet zaredom, četiri po 90 minuta i jednu ušao u 52. min.Qwerty90 je napisao/la:Mislim šalu na stranuigra li Dado kod onih Slovenaca, u kakvoj je formi, prati li neko ?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ovo me podsjeti na jednog prijatelja Focu... ne znam ko je od nasih igraca imao problema sa aduktorom, izadje to u novinama, i kaze, Foco, jbo mater, ovo danas sve neke japanske bolesti i povrede, ima li to nas, bosanski, naziv...LAPAZ je napisao/la:Ja jedino sto znam da ga povreda nekakva muci. Cuo sam da bi trebao imati nekakvu operaciju. Vec dugo vremena igra "nazor".Rekli su mi koja je povreda al jbg zaboravio sam detalje.Qwerty90 je napisao/la:Mislim šalu na stranuigra li Dado kod onih Slovenaca, u kakvoj je formi, prati li neko ?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Nego ima li ko da nam pogura, da se vrati ova pjesma na zagrijavanju i da ide refren kod gola, kao nekad, da ne okrecem beze Misketa ... [emoji14] [emoji14] [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa eto bio sam par puta. Sada uglavnom pljujem po forumu. A te ljube i kese, nisam od tog posla. Samo kvalitetaMocMahale444 je napisao/la:Hajde drago mi je da si isao po utakmicama, nego sintelan i kesa ko visoka nebesa. Žuta tuba ko sabina ljuba, pitam jer vidim da si old school s dna kace.Neandertalac je napisao/la:Isto kao što sam išao po utakmicama dok nekih nije ni bilo tako sam pionir i nekih drugih stvari.MocMahale444 je napisao/la:Nea ko da je u mlađim godinama teglio sintelan![]()
Odakle ti snaga frajeru da se bakces s svim i svacim.
Ali davna prošlost, sada drugi prioriteti, obaveze.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Vjeruj mi da se nekad zapitam ko je u CG, a ko u Sarajevustarigrad je napisao/la:eto, nek ti iz CG pratis i znas nesto o igracima Zelje, internet navijac
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Gledam danas istok i jos ne vjerujem, jedva cekam prvu evropsku tekmu na grbavici 
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Samo da odigramo isto ovako i u subotu bez opustanja i to je to evropa je sigurna sto je po meni u ovom trenutku najbitnije.
- amazon
- Kontakt:
U subotu ostaviti Stanica na lijevoj strani, Musu umjesto Zakarica i da Zeba odmori jednu utakmicu ubaciti Bekrica. Markovic treba preslit na klupu jer ne vidim na konto cega covjek igra. Presmijasan igrac realno..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Ti si strucnjak samo takav. Cudno kako nisi napravio veliku trenersku karijerubhsport je napisao/la:Pohvaliti za gol, maestralan. Ostalo na nivou igrača kantonalne lige, nabijanje slobodnog u pm, šut na krov sjevera, primanje lopte nula, u odbrani katastrofa. Klizeci je za njeg nepoznat pojam, duel isto tako.irfo je napisao/la:Treba i Bekriju pohvalit danas, meni se cini da sam ja od njegovog najveceg kriticara postao jedini koji ga hvali ovdje
Ako alternativa sa klupe ok.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MocMahale444
Ovo je 60% Zelje mi smo se zajebavali zadnjih 15 minuta.Malo mi pojedini zapostavljaju Musu mogo je dobit Jos par funih lopti Ali korak dva viska i odbrana ima vremena da se odbrani.Idemo dalje u subotu 70% dovoljno a onda ide 80% do tepsija kad CE bit 100% najaci im igrac invalid huske.
- Neandertalac
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Po meni, sudeći po jučerašnjoj igri i ako nastavi s tako, dok je god na posudbi kod nas, Zakarić će grijati klupu.
Musa

Sabah morning
Musa
Sabah morning
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
narodniheroj
- Kontakt:
- plavousrcu
- Kontakt:
Tu sad dolazimo do problema sa posudbama. Ako dovodimo takvog igraca normalno je da igra jer sto ga dovodimo. Ako igra i zauzima mjesto nasem igracu kojeg cemo u dogledno vrijeme prodati i zaraditi opet je problem. Zeznute su te posudbe, ali nek igraju najbolji.grbavicka1921 je napisao/la:Po meni, sudeći po jučerašnjoj igri i ako nastavi s tako, dok je god na posudbi kod nas, Zakarić će grijati klupu.
Musa![]()
![]()
Sabah morning
Eh ovako trolcino, samo za tebe sam napravio pregled Bekriceve igre.amazon je napisao/la:Ti si strucnjak samo takav. Cudno kako nisi napravio veliku trenersku karijerubhsport je napisao/la:Pohvaliti za gol, maestralan. Ostalo na nivou igrača kantonalne lige, nabijanje slobodnog u pm, šut na krov sjevera, primanje lopte nula, u odbrani katastrofa. Klizeci je za njeg nepoznat pojam, duel isto tako.irfo je napisao/la:Treba i Bekriju pohvalit danas, meni se cini da sam ja od njegovog najveceg kriticara postao jedini koji ga hvali ovdje
Ako alternativa sa klupe ok.![]()
Dakle sa linka:
1:40:39 trckara pored igraca bez zelje da udje u duel ili pokusa uzeti loptu iako je svjez naspram umornih igraca Radnika
1:41:46 napucava slobodni udaraca nikome i nigdje, tacnije upropastava ga
1:42:40 ucesnik dobre akcije koju zavrsava sutem na reflektor
1:43:12 nonsalancija u odbrani, kreiranje napada Radnika i njihov zadnji vezni ga bukvalno 'prehoda' i stekne prednost od 10 metara bez problema (on treba i mora pratiti ovog igraca)
1:43:22 usporava kontru sa losim prijemom lopte i nepotrebnim dizanjem iste
1:44:27 nakon kornera pokusava nesto sto nije ni sut ni centarsut nego poklonjena lopta
1:46:15 pocinje se zagrijavati i igrati
1:47:32 sprint da uzme loptu i osuta slobodnjak
1:48:22 gol u svom stilu, slican onom protiv Sirokog
Jucer se na utakmici tacno vidjelo i dosta raje okolo je negodovalo na poteze Samira 'prepotencije' Bekrica, pa bolan njemu je mrsko trcati da proslavi gol, postao je takva lijencina da je za ne povjerovati. Znanje ima, ali mu je mrsko i trcati i igrati.
Podhitno treba Zericu poceti davati minute jer gore od ovog Zeric ne moze. Bekric neka zavrsi ovu sezonu i oprosti se sa titulom i hvala mu za sve, ali vise stvarno ne moze bar u danasnjem Zelji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- plavousrcu
- Kontakt:
[/quote]bhsport je napisao/la:irfo je napisao/la:
Mozda je nezadovoljan statusom i na ovaj nacin to ispoljava. Petrovic njega ne gotivi. I ne bih rekao da u danasnjem Zelji ne moze samo on igrati. Mi moramo na ljeto dva moderna vezna fudbalera dovesti, pojest ce nas imalo ozbiljnije evropske ekipe.