FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 22 mar 2017, 16:27

Ko igra zadnjeg veznog u tim juniorima, jel moguce da ne moze onom parmaku uzeti mjesto u prvom timu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2017, 16:29

pasica je napisao/la:Ko igra zadnjeg veznog u tim juniorima, jel moguce da ne moze onom parmaku uzeti mjesto u prvom timu?
Heric je tu kao zamjena za Rustemovića mada je Cala poceo stavljati Ivetića na to mjesto. U juniorima se niko do sad nije pokazao koliko ja znam, imamo trojicu ali su svi ''onako''. Puno vise potencijala ima u napadacima i stoperskom redu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 22 mar 2017, 16:44

Sta je sa Nedimom Hadzicem??

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 mar 2017, 16:45

Pa parmak nije ni "onako" :) Gledas tabele, kup, ponadas se, onda pogledas ekipu i shvatis da je evropa puna saka brade.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 mar 2017, 16:47

ultrasegamega je napisao/la:Sta je sa Nedimom Hadzicem??
haman official ;) :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2017, 16:48

pasica je napisao/la:Pa parmak nije ni "onako" :) Gledas tabele, kup, ponadas se, onda pogledas ekipu i shvatis da je evropa puna saka brade.
Ma znam ali ne treba uu njima gledati, poslije Ivetića na toj poziciji treba biti Herić mada je i on tanak, po meni je najbolje dovesti jednostavno dobrog defanzivnog veznog, ne treba na silu ako ne moze ili nemamo u akademiji. Za drugi dio teksta se slazem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 mar 2017, 17:05

MortemHz je napisao/la:
pasica je napisao/la:Pa parmak nije ni "onako" :) Gledas tabele, kup, ponadas se, onda pogledas ekipu i shvatis da je evropa puna saka brade.
Ma znam ali ne treba uu njima gledati, poslije Ivetića na toj poziciji treba biti Herić mada je i on tanak, po meni je najbolje dovesti jednostavno dobrog defanzivnog veznog, ne treba na silu ako ne moze ili nemamo u akademiji. Za drugi dio teksta se slazem.
da se hoće neko zajebat i poslat ponudu za Rustema k'o onomad za Ševku, treba šicat onaj njegov jutub video svuda....

Herić mi je svakako pametniji igrač....njega bi trpio(lakše)...mada definitivno na ljeto destruktivca iskusnog da mogu djeca vidjet kako se igra ta pozicija uopšte...Herić da malo uloži u sebe, teretana, sprema, bio bi bolji od Rustema...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 mar 2017, 17:22

MortemHz je napisao/la:
Treba, slazem se, al prije ljeta ne mozemo nista dovesti. Zato i gledam sta mozemo, a to je ili pruziti priliku Hericu da vidimo moze li meda ili da udaram glavom od zid svaki put kad vidim sastav.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 mar 2017, 17:37

Ima li neki nacin, neka peticija ili inicijativa da se pokrene, posebno sad kad idu ove teze utakmice, da na treningu prije utakmice mogu prisustvovati navijaci i da dodjemo da ih podrzimo, vjerujem da bi imalo pozitivan uticaj na njihovu motivaciju, sto bi se odrazilo na njihove performanse na terenu. Treba ih sada podrzati kad pobjedjuju, ali kad izgube treba im jos vecu podrsku dati, jer samo zajedno sada mozemo do trofeja. Jedni drugima trebamo!
1946~

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 22 mar 2017, 17:59

DenchiNL je napisao/la:
Igra li za juniore jos ili sta?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 mar 2017, 18:02

ultrasegamega je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Igra li za juniore jos ili sta?
ne

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 22 mar 2017, 18:03

Neka mu je sretno onda. Zelim mu da napravi vrhunsku karijeru!!

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 22 mar 2017, 18:07

Zukanovic je napisao/la:Jedan mi sada kaze da ide Demirel Veladzic u Porto proba 5 dana. ima neko isto tu informaciju?
Nije tačno.

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 22 mar 2017, 18:14

Zukanovic je napisao/la:Jedan mi sada kaze da ide Demirel Veladzic u Porto proba 5 dana. ima neko isto tu informaciju?
nisam skontao odmah šta si napisao, ne mogu sviju pustiti na probe...ima upita , ali pate rezultati iovako sa ovih par što ne igra.....

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 mar 2017, 19:49

Lakoste je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti kakav ce se babuka vratiti sa ovih priprema. :cool: :cool:
Odmoran. Jer pripreme sluze da se doziraju minute i cuvaju igraci, tako je rekao Danac, a on je ipak zavrsiJo fakultet.
Pa realno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 mar 2017, 19:51

"Odmaranje na pripremama" je samo jedan od hitova slavnog Danca.
Samo Saraj'vo.

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 22 mar 2017, 19:52

glesam sliku iz svlacionice danas protiv francuske i meni se ucinilo da je nedim tu?
Djecak koji raste, zavolio te tad!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 mar 2017, 19:55

Hordas19xx je napisao/la:glesam sliku iz svlacionice danas protiv francuske i meni se ucinilo da je nedim tu?
Ucinilo :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

High

Post Postao/la High » 22 mar 2017, 20:00

Selam za džematliju, @belosevic28!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 mar 2017, 20:07

Nadam se da ce protiv Radnika Said igrati od početka u sredini, a Duljević na lijevom krilu.Mislim da bi to dobro funkcionisalo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 27 gostiju.