SP Kvalifikacije - Grupa H
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Re: SP Kvalifikacije - Grupa H
Evo frljoke.
Zar je iko sumnjao u žohare...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Belgija bez i sa hazardom nije ista repka. Mozemo mi njih uzeti bez hazarda a sa njim tesko
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Po meni dobra stvar ako uzmu mozda i prvo mjesto nije daleko 
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Nije igrao Hazard protiv nas.Fudo je napisao/la:Belgija bez i sa hazardom nije ista repka. Mozemo mi njih uzeti bez hazarda a sa njim tesko
mrtva belgija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ovo i nije lose, i da ovako zavrsi. Mlatnut onda i zohare i belgijance na bilinom
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ide ovdje preokret
Bez Hazarda i De Bruynea
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Goalgetter
- Kontakt:
Igrao je protiv nas.Vucevich je napisao/la:Nije igrao Hazard protiv nas.Fudo je napisao/la:Belgija bez i sa hazardom nije ista repka. Mozemo mi njih uzeti bez hazarda a sa njim tesko
Neka ostane ovako! Uzmemo Grke, Belgiju i eto nas na prvom mjestu

Jok samo dao gol.Vucevich je napisao/la:Nije igrao Hazard protiv nas.Fudo je napisao/la:Belgija bez i sa hazardom nije ista repka. Mozemo mi njih uzeti bez hazarda a sa njim tesko
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije igrao, letio je.Vucevich je napisao/la:Nije igrao Hazard protiv nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
gigglessmoke
- Kontakt:
[emoji23]Virtu4l je napisao/la:Nije igrao, letio je.Vucevich je napisao/la:Nije igrao Hazard protiv nas.
Ma sam nas frajer pobijedio, ja zažmirio svaki put kad uzme loptu.gigglessmoke je napisao/la:[emoji23]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Loše je ovo, ne znamo mi igrat protiv Grka. U Zenici će parkirat dvospratni bus i čekat frljoku a poznavajući štakore dobit će jednu sigurno.Elddar je napisao/la:Ma ovo i nije lose, i da ovako zavrsi. Mlatnut onda i zohare i belgijance na bilinom
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
JerryLouis
- Kontakt:
Eh da nam ne dadose u 95toj, sad bi svi bili na 12 bodova.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ja mu aplaudirao kad je izisao. zasluzio momcina.Virtu4l je napisao/la:Ma sam nas frajer pobijedio, ja zažmirio svaki put kad uzme loptu.gigglessmoke je napisao/la:[emoji23]
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Vozao nas kako je htio. A ovaj kaze nije igrao.Virtu4l je napisao/la:Ma sam nas frajer pobijedio, ja zažmirio svaki put kad uzme loptu.gigglessmoke je napisao/la:[emoji23]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.