Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Nadam se da ce dobiti sto prije otkaz te da ce sljedeci trener biti osoba koja nema nikakve veze sa sarajevskim klubovima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve tacno odradjeno. Probao je Pavlovica - vjerujem da nece biti alternativa vise, vidjeli smo koliko (ne) moze. Ne znam da li je do forme kod Pavlovica, ali ovo je bilo kriminalno poluvrijeme.
Sto se tice formacija, 3-5-2 je dobra formacija bila za ovaj mec, Visci je dao ulogu Lulica, mislim da se nije moglo vise izvuci iz trenutnog igrackog kadra.
U utorak vjerujem da ce biti vece minutaze za Bajica, a isto tako da sansu dobije i Gojak.
Kolasinac nam je zadao nepotrebnu glavobolju, morace Zuknovic preci na lijevu stranu, nema druge alternative.
Sve u svemu, Mesa radi svoj posao kako treba, vidjecemo u utorak kako ce izgledati protiv Albanije.
Sto se tice formacija, 3-5-2 je dobra formacija bila za ovaj mec, Visci je dao ulogu Lulica, mislim da se nije moglo vise izvuci iz trenutnog igrackog kadra.
U utorak vjerujem da ce biti vece minutaze za Bajica, a isto tako da sansu dobije i Gojak.
Kolasinac nam je zadao nepotrebnu glavobolju, morace Zuknovic preci na lijevu stranu, nema druge alternative.
Sve u svemu, Mesa radi svoj posao kako treba, vidjecemo u utorak kako ce izgledati protiv Albanije.
Sve za deset osim eksperimenta sa Seom jer nam je Besic napravio isti problem.
Nasao Vrsajevicu poziciju osigurao se sa Bicom nazad, stavio najstandardnijeg stopera i dao sansu novim. Bravo Mesa i samo tako nastavi.
Sada se spremati za Grke.
Neka smo vidjeli i Gojkaru i da Vrancic ne moze biti u uzim ombinacijama, jednostavno nije ta igrac.
Nasao Vrsajevicu poziciju osigurao se sa Bicom nazad, stavio najstandardnijeg stopera i dao sansu novim. Bravo Mesa i samo tako nastavi.
Sada se spremati za Grke.
Neka smo vidjeli i Gojkaru i da Vrancic ne moze biti u uzim ombinacijama, jednostavno nije ta igrac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U neku ruku, ne moze se ni selektora kriviti za sve. Nasi fudbaleri su nekako retardirani, prave jako nepromisljene poteze. Mesi je ovo evo drugo takvo iskustvo, nakon Besica, da Kolasinac napravi ovakvu glupost. Imali smo priliku maloprije vidjeti kako Grci mogu biti nezgodni. Baraz smo ispusili zbog gluposti takodje... Najgore je sto je Kolasinac amaterski ispao i da je onaj lik krenuo vise ka sredini, ovaj bi ga oborio kao zadnji igrac i zakomplikovao utakmicu maksimalno. Cudna skupina igraca bez ikakve diskusije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jednostavno, kad postoji nešto što NE SMIJU uraditi, oni se takmiče koji će prvi to da uradi, neću reći da je retardirano, ali veoma nezrelo.Sabinho je napisao/la:U neku ruku, ne moze se ni selektora kriviti za sve. Nasi fudbaleri su nekako retardirani, prave jako nepromisljene poteze. Mesi je ovo evo drugo takvo iskustvo, nakon Besica, da Kolasinac napravi ovakvu glupost. Imali smo priliku maloprije vidjeti kako Grci mogu biti nezgodni. Baraz smo ispusili zbog gluposti takodje... Najgore je sto je Kolasinac amaterski ispao i da je onaj lik krenuo vise ka sredini, ovaj bi ga oborio kao zadnji igrac i zakomplikovao utakmicu maksimalno. Cudna skupina igraca bez ikakve diskusije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
To je to. Za Besicev potez se mora reci da je retardirano, jer zaista ne moze se nikako drugaije nazvati da si nekoga natrpao, ides u baraz, cekas da zavrsi tekma i ono uradis... Kolasinac je opet napravio gresku u igri (postavljanju) pa i nekako. Izgubili smo udarnu iglu ekipe pred odlucujucu tekmu.Virtu4l je napisao/la:Jednostavno, kad postoji nešto što NE SMIJU uraditi, oni se takmiče koji će prvi to da uradi, neću reći da je retardirano, ali veoma nezrelo.Sabinho je napisao/la:U neku ruku, ne moze se ni selektora kriviti za sve. Nasi fudbaleri su nekako retardirani, prave jako nepromisljene poteze. Mesi je ovo evo drugo takvo iskustvo, nakon Besica, da Kolasinac napravi ovakvu glupost. Imali smo priliku maloprije vidjeti kako Grci mogu biti nezgodni. Baraz smo ispusili zbog gluposti takodje... Najgore je sto je Kolasinac amaterski ispao i da je onaj lik krenuo vise ka sredini, ovaj bi ga oborio kao zadnji igrac i zakomplikovao utakmicu maksimalno. Cudna skupina igraca bez ikakve diskusije.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Kolasniac vcrs bas nije morao da igra, cudna odluka obzirom na opasnost narocito kada se uzme u obzir da mi volimo teorije zavjere i pricu o sudijama kako se to radi protiv nas.
Mesa je za neke stvari kriv a za druge opet ne moze nista, to je splet okolnosti, recimo gol u 95min protiv Grka je nesretan kako god okrenes a i ovo vcrs u pm tj Belgija-Grcka, pa ovi drugi nisu pristojne tekme odigrali godinama, muce se sa najgorim ekipama Evrope i vcrs budu tako blizu da otkinu tri boda ekipi koja ce zavrsiti prva.
Uz znanje za nasu repku gdje si limitiran igracima treba i te j.bene srece, sjetimo se Slovacke i Hajrovica, bez srece ne moze da ga j.bes, nekad i tu srecu treba isprovocirat, bojim se da su sanse male jer ce ti Belgijanci vjerovatno biti maximalno nalozeni protiv nas a Grke moras dobiti kako god okrenes, teska situacija za Mesu.
Mesa je za neke stvari kriv a za druge opet ne moze nista, to je splet okolnosti, recimo gol u 95min protiv Grka je nesretan kako god okrenes a i ovo vcrs u pm tj Belgija-Grcka, pa ovi drugi nisu pristojne tekme odigrali godinama, muce se sa najgorim ekipama Evrope i vcrs budu tako blizu da otkinu tri boda ekipi koja ce zavrsiti prva.
Uz znanje za nasu repku gdje si limitiran igracima treba i te j.bene srece, sjetimo se Slovacke i Hajrovica, bez srece ne moze da ga j.bes, nekad i tu srecu treba isprovocirat, bojim se da su sanse male jer ce ti Belgijanci vjerovatno biti maximalno nalozeni protiv nas a Grke moras dobiti kako god okrenes, teska situacija za Mesu.
Zamjerke za Atinu su sto je ubacio Djurica i Bicakcica da mu trce kontre. Sta je zamislio u glavi samo on zna.BordoBolesnik je napisao/la:Kolasniac vcrs bas nije morao da igra, cudna odluka obzirom na opasnost narocito kada se uzme u obzir da mi volimo teorije zavjere i pricu o sudijama kako se to radi protiv nas.
Uz znanje za nasu repku gdje si limitiran igracima treba i te j.bene srece, sjetimo se Slovacke i Hajrovica, bez srece ne moze da ga j.bes, nekad i tu srecu treba isprovocirat, bojim se da su sanse male jer ce ti Belgijanci vjerovatno biti maximalno nalozeno protiv nas a Grke moras dobiti kako god okrenes, teska situacija za Mesu.
Mesa mi je do sada mozda i najdrazi selektor, ali ovo u vezi Kolasinca je on 100% kriv sto ga je stavio da igra, a zna da nam je iduca tekma biti il ne biti. Da je mene ubacio umjesto umjesto Kolasinca opet bi ih dobili. Ako je konto ma nece dobiti zuti protiv Gibraltara onda je levat, jer se zuti uvijek moze fasovati, moze na igracu biti faul, a da sudija procjeni da je simulirao i dobije zuti.
To je prva Mesina greska, a druga je kad je vec dobio zuti i znao da nece igrati protiv Grcke sto ga je izvodio, isto kao da ga cuva, ja ga tek tada ne bi izvadio, e sad ces mi igrati, a drugog cu zamjeniti.
Ima jos jedna stvar koja je mogla biti kobna, al dobro smo prosli...
, i Pjanic mu poceo, a imao od prije zuti karton, sta da je i Pjanic dobio zuti?
To je prva Mesina greska, a druga je kad je vec dobio zuti i znao da nece igrati protiv Grcke sto ga je izvodio, isto kao da ga cuva, ja ga tek tada ne bi izvadio, e sad ces mi igrati, a drugog cu zamjeniti.
Ima jos jedna stvar koja je mogla biti kobna, al dobro smo prosli...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Potpuno sam zaboravio na toHarrison je napisao/la:Mesa mi je do sada mozda i najdrazi selektor, ali ovo u vezi Kolasinca je on 100% kriv sto ga je stavio da igra, a zna da nam je iduca tekma biti il ne biti. Da je mene ubacio umjesto umjesto Kolasinca opet bi ih dobili. Ako je konto ma nece dobiti zuti protiv Gibraltara onda je levat, jer se zuti uvijek moze fasovati, moze na igracu biti faul, a da sudija procjeni da je simulirao i dobije zuti.
Ima jos jedna stvar koja je mogla biti kobna, al dobro smo prosli..., i Pjanic mu poceo, a imao od prije zuti karton, sta da je i Pjanic dobio zuti?
Vjerovatno iz razloga da što više "uigra" Pavlovića koji bi ga trebao zamijeniti protiv Grčke. Skontao kakva se glupost desila, pa da odmah pokuša reagovati...Harrison je napisao/la:Mesa mi je do sada mozda i najdrazi selektor, ali ovo u vezi Kolasinca je on 100% kriv sto ga je stavio da igra, a zna da nam je iduca tekma biti il ne biti. Da je mene ubacio umjesto umjesto Kolasinca opet bi ih dobili. Ako je konto ma nece dobiti zuti protiv Gibraltara onda je levat, jer se zuti uvijek moze fasovati, moze na igracu biti faul, a da sudija procjeni da je simulirao i dobije zuti.
Ima jos jedna stvar koja je mogla biti kobna, al dobro smo prosli..., i Pjanic mu poceo, a imao od prije zuti karton, sta da je i Pjanic dobio zuti?
Iako je onaj Perić na kraju utakmice u studiju rekao da je Kolašinac "osjetio bol u zadnjoj loži" i da je izveden iz predostrožnosti, a niko od onih levata nije ni spomenuo da je suspendovan za Grčku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nisu ni znali, smijem se zaklet'... 
Ja kad sam vidio pocetni sastav i da njih dvojica imaju zute zlo mi je bilo, kolika samo neozbiljnost strucnog staba, mogli smo vrlo lako ostati protiv Grcke i bez Pjanica, ne znam... nisam dobro kad vidim koliko se kockaju i koliko su neozbiljni u strucnom stabu, a Kolasinac... pa skoro cijeli nam je tim u Grckoj dobio zuti osim njega, da je i on tamo dobio zuti veceras bih odmarao i bio ociscen od kartona pred uzvratni susret protiv Grka...PrinceofVeresija je napisao/la:Potpuno sam zaboravio na toHarrison je napisao/la:Mesa mi je do sada mozda i najdrazi selektor, ali ovo u vezi Kolasinca je on 100% kriv sto ga je stavio da igra, a zna da nam je iduca tekma biti il ne biti. Da je mene ubacio umjesto umjesto Kolasinca opet bi ih dobili. Ako je konto ma nece dobiti zuti protiv Gibraltara onda je levat, jer se zuti uvijek moze fasovati, moze na igracu biti faul, a da sudija procjeni da je simulirao i dobije zuti.
....gluho bilo i coravo,dobro je prosao
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
-
nedimsalih
- Kontakt:
Reci da je Mesa kriv zbog zutog je isto reci da je selektor Grcke kriv zbog ovih crvenih kartona protiv Belgije. Mesi je potrebna pobjeda i da uigra ekipu, i da je Dzeko bio i Spahic, opet bi igrali. Pobjedili 5:0, posao zavrsen s odlicnim, niko ne gleda dalje od toga.
Uglavnom, za dosad ostaje zal za onim 3 boda u Grckoj, ali sta je tu je.
Sikira me.vise to sto kod Mese nema nekih napada, prodora ili akcija. Izgleda mi previse prebacivanja a danas je to nekako tesko igrati. Nadam se da griješim ali fali nam one brzine kao iz kvalifikacija za proslo SP.
Uglavnom, za dosad ostaje zal za onim 3 boda u Grckoj, ali sta je tu je.
Sikira me.vise to sto kod Mese nema nekih napada, prodora ili akcija. Izgleda mi previse prebacivanja a danas je to nekako tesko igrati. Nadam se da griješim ali fali nam one brzine kao iz kvalifikacija za proslo SP.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Plan je vjerovatno bio da Djuric primi koju dugu loptu, zagradi se, izbori koji faul... Yebiga, vise nas je syeb'o sudija, promaseni ziceri i losa sreca nego sto se Mesi moze sta zamjeriti.Sabinho je napisao/la: Zamjerke za Atinu su sto je ubacio Djurica i Bicakcica da mu trce kontre. Sta je zamislio u glavi samo on zna.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
To u atini nikom nemre bit jasno sta je pokusao. Ni on ne zna.
UPRAVA NAPOLJE!
Ma ni nama nikad niko da ugodi. Ko da mi imamo siroku klupu pa da mozemo ubaciti nekog trkaca da projuri kontru. On je ubacio djurica jer je to bio jedina alternativa u napadu pa se prilagodio tome i nadao da ce zalutati neka duga lopta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Krunic, Milicevic, Stevanovic.DeeWa je napisao/la:Ma ni nama nikad niko da ugodi. Ko da mi imamo siroku klupu pa da mozemo ubaciti nekog trkaca da projuri kontru. On je ubacio djurica jer je to bio jedina alternativa u napadu pa se prilagodio tome i nadao da ce zalutati neka duga lopta.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jesi li kad gledao Krunica kako igra? Pa on ti je u rangu Misketa što se tiče brzineSabinho je napisao/la:Krunic, Milicevic, Stevanovic.DeeWa je napisao/la:Ma ni nama nikad niko da ugodi. Ko da mi imamo siroku klupu pa da mozemo ubaciti nekog trkaca da projuri kontru. On je ubacio djurica jer je to bio jedina alternativa u napadu pa se prilagodio tome i nadao da ce zalutati neka duga lopta.
Stevnovic je ok, Milicevic moze proc.
Jel moguce da neko ozbiljan moze izjaviti da stevanovic moze napraviti neki preokret, pomak, poboljsanje u repki? Osim sto igra za želju to je to. Covjek je propo ko zetok i plafon mu je bila druga spanska liga. Ljudi su nevjerovatni ponekad kad procitam kakva imena spominju u istoj recenici sa ocekivanjima da se pobijede neke od najvecih reprezentacija
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Catalunya1, EdinjoBos, MiranGlasnic, random11, signalidunapark i 62 gosta.