Plac
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Reko bi ti na pp ali znam da si papak i da bi me ofiro javnolegenda reala je napisao/la:
hmm
Razmišljam šta bi levatina poput tebe mogla raditi
Zašto ne možeš biti oboje?Bosniacum Lilium je napisao/la:Rio je jedan nevidjeni gospodin![]()
Ali pitajte @DD kojim forumasem je najviše iznenadjen. Vi mislili ja Šaban, kad tamo elokventan mladić
UštipkomBosniacum Lilium je napisao/la:Rio je jedan nevidjeni gospodin![]()
Ali pitajte @DD kojim forumasem je najviše iznenadjen. Vi mislili ja Šaban, kad tamo elokventan mladić
Bio sam ti sa jednom asistenticom na seminaru nedavnoBosniacum Lilium je napisao/la:Rio je jedan nevidjeni gospodin![]()
Donnie Darko je napisao/la:UštipkomBosniacum Lilium je napisao/la:Rio je jedan nevidjeni gospodin![]()
Ali pitajte @DD kojim forumasem je najviše iznenadjen. Vi mislili ja Šaban, kad tamo elokventan mladić![]()
Iznenadio se što zapravo postojiš. Čudno mu bilo kako nisi neki forumaš koji fura raju.rasavoje je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:UštipkomBosniacum Lilium je napisao/la:Rio je jedan nevidjeni gospodin![]()
Ali pitajte @DD kojim forumasem je najviše iznenadjen. Vi mislili ja Šaban, kad tamo elokventan mladić![]()
Ajd ne furaj, ne volim upadati nekome u društvo kad su takve stvari u pitanju, samo bih pokvario planove, ali kafu možemo piti, kad budem dolazio ljiljanu javim pa nek te zove, donniu ćemo javiti koji dan prije pa nek se organizuje, može noćiti kod uštipka poslije filmaKawhi je napisao/la: Hoš sa mnom?
Nemam ja planove za more, niti volim ići. Iskren da budem nisam ni mislio ići. Problem je što ću raji to teško objasniti pa im ne smijem otkriti da sam uštedio neke pare. Glumim kokuza u zadnje vrijeme.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ajd ne furaj, ne volim upadati nekome u društvo kad su takve stvari u pitanju, samo bih pokvario planove, ali kafu možemo piti, kad budem dolazio ljiljanu javim pa nek te zove, donniu ćemo javiti koji dan prije pa nek se organizuje, može noćiti kod uštipka poslije filmaKawhi je napisao/la: Hoš sa mnom?
Evolution87 je napisao/la: ...
Sta vozis minibusMarsal je napisao/la:Reko bi ti na pp ali znam da si papak i da bi me ofiro javnolegenda reala je napisao/la:
hmm
Vjerovatno komunalac.legenda reala je napisao/la:Sta vozis minibusMarsal je napisao/la:Reko bi ti na pp ali znam da si papak i da bi me ofiro javnolegenda reala je napisao/la:
hmm
Pa i Pruska i Austrija su stalno ratovale dok se nisu izgradile. Tako ćemo i mi.Vijadukt je napisao/la:Hocete to ponovo ratovati?
Idemo mi graditi Prusku i Austriju.
Nista bez rata nema,ne znam sta cekaju sa ovim naoruzanjemKawhi je napisao/la: Pa i Pruska i Austrija su stalno ratovale dok se nisu izgradile. Tako ćemo i mi.
Vjerovatno komunalac.Kawhi je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Sta vozis minibusMarsal je napisao/la: Reko bi ti na pp ali znam da si papak i da bi me ofiro javno
Šššššššššš......Sarmelino je napisao/la: Da li si primjetio da si sljedeci u redu za ban gore na nba.
Ma ja, skonto sam po radnom vremenu, al mi nešto grubo bilo napisati smećar.Marsal je napisao/la:![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.