Ne znam da li si igrao EU4, ali igrati uz njihovu muziku je skoro bolje od seksa.Kawhi je napisao/la: Gospodin veliki bio Erwa. Baš sam se iznenadio dok sam čitao neke stvari o njemu.
Sarmelino je napisao/la:Sabaton je perverzija.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kakvo ti je to pitanje? Samo sam Prusku i Njemačku 5 puta stvorio s Brandenburgom.Sarmelino je napisao/la: Ne znam da li si igrao EU4, ali igrati uz njihovu muziku je skoro bolje od seksa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Kakvo ti je to pitanje? Samo sam Prusku i Njemačku 5 puta stvorio s Brandenburgom.Sarmelino je napisao/la: Ne znam da li si igrao EU4, ali igrati uz njihovu muziku je skoro bolje od seksa.Moj život ti se svodi na fax, prijatelje, alkohol, NBA, Real Madrid, forum i EU.
Preko steama? Da se nekad mozda kakav tag team raspali
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nisam buržuj za steama, al se i ovako može MP raspaliti.Sarmelino je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kakvo ti je to pitanje? Samo sam Prusku i Njemačku 5 puta stvorio s Brandenburgom.Sarmelino je napisao/la: Ne znam da li si igrao EU4, ali igrati uz njihovu muziku je skoro bolje od seksa.Moj život ti se svodi na fax, prijatelje, alkohol, NBA, Real Madrid, forum i EU.
![]()
Preko steama? Da se nekad mozda kakav tag team raspali
Koja ti je verzija? Nisi valjda svaki DLC kupovao?
Ma zadnja ova, kakav dlc, i igru kao gift dobioKawhi je napisao/la: Nisam buržuj za steama, al se i ovako može MP raspaliti.Samo mi nije jasno zašto bi iko igrao tag team? Uzme jedan potencijalnog kolonizatora, drugi kopnenu silu i udri.
Koja ti je verzija? Nisi valjda svaki DLC kupovao?
Imam ja i pirata skinutog, reko samo je lakse preko steama mp igrati.
Kako je Portugal chill igra ako na pocetku **** engleze.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sve su fine, jedna mi je posebno draga O:)rio_Ferdy88 je napisao/la:Bio sam ti sa jednom asistenticom na seminaru nedavnoBosniacum Lilium je napisao/la:Rio je jedan nevidjeni gospodin![]()
Ali pitajte @DD kojim forumasem je najviše iznenadjen. Vi mislili ja Šaban, kad tamo elokventan mladić
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja je ni nemam na steamu. Pa tehnički gledano i za pirat MP ti treba steam.Sarmelino je napisao/la:Ma zadnja ova, kakav dlc, i igru kao gift dobioKawhi je napisao/la: Nisam buržuj za steama, al se i ovako može MP raspaliti.Samo mi nije jasno zašto bi iko igrao tag team? Uzme jedan potencijalnog kolonizatora, drugi kopnenu silu i udri.
Koja ti je verzija? Nisi valjda svaki DLC kupovao?![]()
Imam ja i pirata skinutog, reko samo je lakse preko steama mp igrati.
Kako je Portugal chill igra ako na pocetku **** engleze.
Mene Portugal smorio. Krenuo super. Uzeo Granadu da Kastilja ne može ujediniti Španiju i onda krenuo kolonizirati. Bilo mi dosadno i onda napravio sranje na sjeveru Afrike. Mogao sam se ja i tu izvući jer nema nikog da me napadne, ali mi se nije dalo. Jedina država s kojom sam krenuo i nisam završio ili nisam opet novu igru započeo.
Austrija najjača. Možeš biti stalno u ratovima, a da se samo diplomatski širiš.
Probaj Albaniju sa culture shiftom na grčku kulturu.
Aj bježim, treba spavati. Sretno ti s ljubiteljima lijepe košarke ako misliš pratiti NBA večeras. Večeras Dubsi završavaju do kraja treće pa će biti napaljeni.
Portugal nije dzaba za pocetnike,nema te sta nervirat u toj igri,ali eto za achievment huntere je perfektna.Kawhi je napisao/la: Ja je ni nemam na steamu. Pa tehnički gledano i za pirat MP ti treba steam.![]()
Mene Portugal smorio. Krenuo super. Uzeo Granadu da Kastilja ne može ujediniti Španiju i onda krenuo kolonizirati. Bilo mi dosadno i onda napravio sranje na sjeveru Afrike. Mogao sam se ja i tu izvući jer nema nikog da me napadne, ali mi se nije dalo. Jedina država s kojom sam krenuo i nisam završio ili nisam opet novu igru započeo.
Austrija najjača. Možeš biti stalno u ratovima, a da se samo diplomatski širiš.Pruska vojska s ovom novom vladom je.
![]()
Probaj Albaniju sa culture shiftom na grčku kulturu.![]()
Aj bježim, treba spavati. Sretno ti s ljubiteljima lijepe košarke ako misliš pratiti NBA večeras. Večeras Dubsi završavaju do kraja treće pa će biti napaljeni.
Nisam nikad ni skontao kako ide pirat MP tacno..Sutra nekad kad mognes da pojasnis?
Igrao sve na balkanu,sa kao osmanlijama konvertovanim koptima takodjer
Ma kakvi Ratnici, malo Russa ispostovati i to je to
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nema šanse da zaspem.Sarmelino je napisao/la: Portugal nije dzaba za pocetnike,nema te sta nervirat u toj igri,ali eto za achievment huntere je perfektna.
Nisam nikad ni skontao kako ide pirat MP tacno..Sutra nekad kad mognes da pojasnis?![]()
Igrao sve na balkanu,sa kao osmanlijama konvertovanim koptima takodjer..Etiopija je super za igrati uz DLC.
![]()
Ma kakvi Ratnici, malo Russa ispostovati i to je to
Podsjeti me da ti pošaljem sve sutra. I stranicu s koje skidam, i uputstvo kako, etc. Ja ne mogu izaći iz Evrope osim u svrhe kolonizacije.
Zene?Kawhi je napisao/la: Kakvo ti je to pitanje? Samo sam Prusku i Njemačku 5 puta stvorio s Brandenburgom.Moj život ti se svodi na fax, prijatelje, alkohol, NBA, Real Madrid, forum i EU.
Il si ko Rio
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
SabinaBosniacum Lilium je napisao/la:Sve su fine, jedna mi je posebno draga O:)rio_Ferdy88 je napisao/la:Bio sam ti sa jednom asistenticom na seminaru nedavnoBosniacum Lilium je napisao/la:Rio je jedan nevidjeni gospodin![]()
Ali pitajte @DD kojim forumasem je najviše iznenadjen. Vi mislili ja Šaban, kad tamo elokventan mladić
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gotiva je igrat' i sa custom drzavama,biras sebi ideje i budes najjaci u europi za 10 god.Kawhi je napisao/la: Nema šanse da zaspem.
Podsjeti me da ti pošaljem sve sutra. I stranicu s koje skidam, i uputstvo kako, etc. Ja ne mogu izaći iz Evrope osim u svrhe kolonizacije.Jednom sam s Vijajanjnajnsanjngajnnaonaoanoarom za nekih 50ak godina (jel ovo brzo ili sporo uopšte ne znam
) reformisao u Bharat i tu sam stao.
Eto u toku dana kada se vremena nađe.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo "bosanske glave" i kod Cordena 
'We don't make mistakes' Trump says, right before making mistake
'We don't make mistakes' Trump says, right before making mistake
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@rio
Profesorica je ona sad
prefina je O:)
@high
Sta kažeš za ovu deklaraciju
Profesorica je ona sad
@high
Sta kažeš za ovu deklaraciju
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Super je, imali neku radionicu, zanimljivo bilo baš, ja joj preporučio jednu seriju jer je slična tematika sa tom njezinom. I knjigu je napisala nedavnoBosniacum Lilium je napisao/la:@rio
Profesorica je ona sadprefina je O:)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jeste, napisala je. Drži izborni predmet na trećoj godini iz te oblasti. Bas sljedeće sedmice izlazem seminarski kod nje. Trebao si joj reci da me pripazirio_Ferdy88 je napisao/la:Super je, imali neku radionicu, zanimljivo bilo baš, ja joj preporučio jednu seriju jer je slična tematika sa tom njezinom. I knjigu je napisala nedavnoBosniacum Lilium je napisao/la:@rio
Profesorica je ona sadprefina je O:)
Salim se, super je, uvijek izlazi u susret studentima. Zraci nekim altruizmom, prava psihologinja
Sad će legenda biti ljut na mene.rasavoje je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 389 gostiju.