Nece, na mene ce.Kawhi je napisao/la:Sad će legenda biti ljut na mene.rasavoje je napisao/la:
Ljevak, dobila sam keksice.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nece, na mene ce.Kawhi je napisao/la:Sad će legenda biti ljut na mene.rasavoje je napisao/la:
RiNo je napisao/la: 'We don't make mistakes' Trump says, right before making mistake

Ceka tebe da se vratis iz Njemacke da je zenis, mene ignoriseMedikament je napisao/la:zar se još ova ušinuta nije okanila foruma
Alejkumu, poeto!High je napisao/la:Selam, munafici!
Za njega se ne bih udala, da je posljednji muski potomak na svijetu.legenda reala je napisao/la:Ceka tebe da se vratis iz Njemacke da je zenis, mene ignoriseMedikament je napisao/la:zar se još ova ušinuta nije okanila foruma
Gdje je malehni @Besic?Kawhi je napisao/la:Alejkumu, poeto!High je napisao/la:Selam, munafici!
prvo se treba probati mlada pa tek onda treba vidjeti šta ćemo daljelegenda reala je napisao/la:Ceka tebe da se vratis iz Njemacke da je zenis, mene ignoriseMedikament je napisao/la:zar se još ova ušinuta nije okanila foruma
Nisu kod Raste foruma Evri.Besic je napisao/la:Blefiraš uštipčepoznato je da se žene raspamete kada vide €€€€
Očekivao sam takve stvari od njega.Medikament je napisao/la: ne znam da li ste upućeni ali high je jedan od najvećih zavodnika ovog foruma, svako malo drugu trebu voda...
Tu je mališa.High je napisao/la:Gdje je malehni @Besic?Kawhi je napisao/la:Alejkumu, poeto!High je napisao/la:Selam, munafici!
Razyebao sam si mobitel pa sam u "kanalu" danima. No danas sam se zalagao za ideju o zajedničkom jeziku , zvuči mi zanimljivoHigh je napisao/la:
Gdje je malehni @Besic?
http://stav.ba/pokusaj-teske-obmane-zaj ... ski-jezik/Besic je napisao/la:Razyebao sam si mobitel pa sam u "kanalu" danima. No danas sam se zalagao za ideju o zajedničkom jeziku , zvuči mi zanimljivoHigh je napisao/la:
Gdje je malehni @Besic?
High je napisao/la:http://stav.ba/pokusaj-teske-obmane-zaj ... ski-jezik/Besic je napisao/la:Razyebao sam si mobitel pa sam u "kanalu" danima. No danas sam se zalagao za ideju o zajedničkom jeziku , zvuči mi zanimljivoHigh je napisao/la:
Gdje je malehni @Besic?