Kazaz je veći Hrvat nego August Šenoa. Zavjera golema je ovaj akt!Kawhi je napisao/la:
(S)ANUBIH
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A kako mi možemo biti sigurni da je High hardcore Bošnjak
uvijek sam skeptičan po pitanju ovih što šire bošnjaštvo na sva zvona, obično su plaćenici udbe 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Potpisuj @High!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Čekamo Deklaraciju o kandžijanju izdajica u Bošnjaka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgori tip ljudi je ovaj sto zavrsi nakaradan faks pa onda mora da postane qovno od covjeka i stranacki priljepak kako bi zaradio za sendvica.
Javi se @Hendo.Kawhi je napisao/la:Gdje treba potpisati?
E čuj Medikament...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Medikament
- Kontakt:
registruj mi ti nick pod imenom ahmedovskiipce i ja ću odmah preći na njega!Rokoko87 je napisao/la:E čuj Medikament...
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- legenda reala
- Kontakt:
Vjerujem da isto vazi i za menerasavoje je napisao/la:
Za njega se ne bih udala, da je posljednji muski potomak na svijetu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobro si se snašaoMedikament je napisao/la:registruj mi ti nick pod imenom ahmedovskiipce i ja ću odmah preći na njega!Rokoko87 je napisao/la:E čuj Medikament...
Džabe pravit kad će za 2-3 dana otići u nepovrat..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Medikament
- Kontakt:
pobjedit ću ja tu mržnju i borbu protiv sistemaRokoko87 je napisao/la:Dobro si se snašaoMedikament je napisao/la:registruj mi ti nick pod imenom ahmedovskiipce i ja ću odmah preći na njega!Rokoko87 je napisao/la:E čuj Medikament...![]()
Džabe pravit kad će za 2-3 dana otići u nepovrat..
šta sam acc promjenio u zadnjih godinu dana grob te yebo, imam više acc nego legenda radnih dana u godini, a legenda nema slobodan dan pa ti vidi...
sloboda72 je napisao/la:
Izgleda da me Fatmir kopira:
Izlog knjižare u velikosrpskoj Tuzli:
Preporučuje se knjiga kojom se prvi predsjednik BiH Alija Izetbegović naziva "jahačem apokalipse", ali preporučuju se i knjige Adolfa Hitlera i četnika Karajlića.
Taman posla da se u izlogu nađe neko djelo Alije izetbegovića!
U bolesnoj Tuzli može i Hitler, mogu i četnički autori, ali, ne može Alija!
Izuzev kao "jahač apokalipse" - gori od Hitlera.
Tone Tuzla uzduž i poprijeko.
- legenda reala
- Kontakt:
Pusti profile, haj se zauzmi za mene kod ustipcetaMedikament je napisao/la: šta sam acc promjenio u zadnjih godinu dana grob te yebo, imam više acc nego legenda radnih dana u godini, a legenda nema slobodan dan pa ti vidi...
Mentore jel istina ovo sto prica Medikament
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pusti da odstoje na vazduhu, bolji su 10 puta.rasavoje je napisao/la:
Ljevak, dobila sam keksice.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ne mogu protumačiti ko je on ustvari.legenda reala je napisao/la:Pusti profile, haj se zauzmi za mene kod ustipcetaMedikament je napisao/la: šta sam acc promjenio u zadnjih godinu dana grob te yebo, imam više acc nego legenda radnih dana u godini, a legenda nema slobodan dan pa ti vidi...
Mentore jel istina ovo sto prica Medikament
Seksualni manijak.High je napisao/la: Ne mogu protumačiti ko je on ustvari.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ko ce citat Aliju kada ima lose knjige koje se ne prodaju. U izlogu ono sto ide i sto se cita svuda na Balkanu, a i u svijetu kao ova knjiga Hitlera koja je u izlozima svih svjetskih gradova. Ali sto ja to moram objasnjavati bolesniku koji nema zanimanje osim da truje narod, bolje je biti pekar nahranis narod, automehanicar popravis auto, nego debil zavrsiti Filozofiju ili politicke nauke u Sarajevu, a ne znas oprati guzicu sebi. Pa kada zavrsis uh majko valja zagadjivati do kraja zivota.
Molim administraciju da na giljotinu postavi ovog ko je kudio Karadžića što nije pobio više ljudi u Sarajevu.
Da odmeknu, je li?Vijadukt je napisao/la:
Pusti da odstoje na vazduhu, bolji su 10 puta.
Kako fin momak radi u Kotonu.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 51 gost.