Tocno.rasavoje je napisao/la:
Da odmeknu, je li?
Kako fin momak radi u Kotonu.
Sta cekas, na posao
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tocno.rasavoje je napisao/la:
Da odmeknu, je li?
Kako fin momak radi u Kotonu.
molim i par jačih momaka da odu do njegovog sela i povaljaju sve bandere kojim mu je doveden internet.High je napisao/la:Molim administraciju da na giljotinu postavi ovog ko je kudio Karadžića što nije pobio više ljudi u Sarajevu.
High je napisao/la:
Ne mogu protumačiti ko je on ustvari.
uvijek si tvrdio da svi pričamo srpskilegenda reala je napisao/la:.
Nisam ja sam govorio da smo svi SrbiDANTES je napisao/la:uvijek si tvrdio da svi pričamo srpskilegenda reala je napisao/la:.![]()
![]()
eno potvrdiše
a ništa ondalegenda reala je napisao/la:Nisam ja sam govorio da smo svi SrbiDANTES je napisao/la:uvijek si tvrdio da svi pričamo srpskilegenda reala je napisao/la:.![]()
![]()
eno potvrdiše
ti prodo moj nick najvecem sinu norveske? kako možeš lagati ovaj napaćeni narodlegenda reala je napisao/la:High je napisao/la:
Ja sam ovaj nik prodo jednom cojeku iz Norveske, al ovo je izgleda bagrcavi nista mi nije jasno![]()
Ustipcee
ja te niš ne razumijem... bagrcavi vol 4587Medikament je napisao/la:ti prodo moj nick najvecem sinu norveske? kako možeš lagati ovaj napaćeni narodlegenda reala je napisao/la:High je napisao/la:
Ja sam ovaj nik prodo jednom cojeku iz Norveske, al ovo je izgleda bagrcavi nista mi nije jasno![]()
Ustipcee![]()
svi pričamo bosanski, bar mi ovdje u bosni.
Pa priđi. Treba ih što prije asimilirati, a nema boljeg načina od toga.Shadows je napisao/la:Nego....zaljubio sam se u Kineskinju, njeni drze butik u mom mjestu. Nzm ima li smisla prici joj
Mala top.
22 god...1.73, otprilike 59 kg.
Ajde napravi nam svjetskog prvaka u stolnom tenisuShadows je napisao/la:Nego....zaljubio sam se u Kineskinju, njeni drze butik u mom mjestu. Nzm ima li smisla prici joj
Mala top.
22 god...1.73, otprilike 59 kg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.