Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Medikament
- Kontakt:
Re: Chat
kada se shvati da su bošnjaci najmanje problem ove države i garant njenog opstanka i razvoja svima će biti lakše. međutim, svaki pokret bošnjaka se gleda po lupom, svaki pokret i potez se odmah dočekaju na nož od tobože antifašista i šta ja znam već kako još da ih nazovem. komentariše se džuma, komentarišu se djevojke sa maramom, komentariše se bosanski jezik, sve se komentariše i ismijava. izmišljaju se nekakve vehabije i povezuju se sa terorizmom. a niko od tih antifašista da prokomentariše, ne daj bože i da se pobuni zbog stanja i ugnjetavanja bošnjaka u manjem bh entitetu, da se pobuni zbog zatiranja traga drugih naroda. od mijenjanja imena gradova, imena naselja, zabrane bosanskog jezika, hapšenja zbog zastave rbih, konstantnih napada na povratnike, i tako dalje i tako dalje. niko da osudi ili da procesuira postrojavanje četničkih formacija, koje nakon zvjerstava za vrijeme agresije, ponovo pozivaju na rat i zveckaju oružjem po višegradu. gradu u kojem je bošnjačko stanovništvo ili pobijeno ili protjerano. isto važi i za zapadnu hercegovinu, samo što oni to na dosta lukaviji način rade. gdje su tada dušebrižnici i antifašisti? nema ih, jer se samo aktiviraju da blate bošnjake.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Federer17 je napisao/la:U sustini, ovako uzivo se vrlo, vrlo rijetko raspravljam s bilo kim. Mozda zato sto sam pichkica.Monolog je napisao/la: Možda zato što i ti to isto radiš kad se pokrene neka tema o Islamu. Nešto ne vidim da ti "pređeš" preko toga i odmahneš rukom zato što nisi takav. Nemojmo se lagati.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na lokalitetu Zlatista pronadeni ostaci dvije Bosnjacke zrtve! Na istom tom Zlatistu su htjeli krst da dizu, i kazu suzivot pa idete u pm svi!
@Monolog, ne znam, ali po meni to nije isto. Da neko vrijedja muslimane, mogli bi povuci paralelu, ovako vrlo tesko. Ovdje sam mozda samo jednom reagovao kada su se pisale lazi o muslimanima sa bradom i kratkim nogavicam - 'vehabijama', a inace se na to uopste ne osvrcem. Muslimani cesto nisu ogledalo islama, tako da ne vidm potrebu za njihovim 'branjenjem'.
Vjeruj da su mi neki na forumu psovali majku, vrijedjali me, ali kao da to uopste nisam ni procitao, a da ne govorim o nekakvom uzvracanju na uvrede/psovke. Medjutim, razumijem da nismo svi isti, te da su nam razlicite stvari svete.
Nema to veze sto mi je @High drag, nista manje nije @Tuzlak, ali je, barem meni, bezveze sto se za njih dvojicu konstantno vezuju samo ti 'niski udarci'.
Pozdravljam te, volio bih da mozda nekad popijemo kafu ako se nadje vremena, dok se jos i zvanicno nisi ozenio.
@Gefufna, ma suti, to kod mene nikad nije bio problem. Cesto sam se na krupne ribe (uglavnom profesore) znao nadici, pa poslije belaji.
Vjeruj da su mi neki na forumu psovali majku, vrijedjali me, ali kao da to uopste nisam ni procitao, a da ne govorim o nekakvom uzvracanju na uvrede/psovke. Medjutim, razumijem da nismo svi isti, te da su nam razlicite stvari svete.
Nema to veze sto mi je @High drag, nista manje nije @Tuzlak, ali je, barem meni, bezveze sto se za njih dvojicu konstantno vezuju samo ti 'niski udarci'.
Pozdravljam te, volio bih da mozda nekad popijemo kafu ako se nadje vremena, dok se jos i zvanicno nisi ozenio.
@Gefufna, ma suti, to kod mene nikad nije bio problem. Cesto sam se na krupne ribe (uglavnom profesore) znao nadici, pa poslije belaji.
E kakvih sve pacijenata ima na forumu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Well,this is fun 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Dušom i telomKawhi je napisao/la:Nacionalizam je zdrav. Predajte mu se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Intelektom prvo.Virtu4l je napisao/la:Dušom i telomKawhi je napisao/la:Nacionalizam je zdrav. Predajte mu se.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Komične situacije, ali je nevjerovatno koliko komentara ima ispod ovih videa kojima većina podržava i opravdava ove ubice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni bude muka kad čitam komentare na fejsu nakon što neko upuca, zbode, ili pregazi nekog. Braca, uz tebe sam, ne mogu nas dušmani zavaditi, ne daj se...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
High je napisao/la:Takvi navijaju za FKŽ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Parolu crta maksimalno 5 ljudi i samo oni znaju šta će na njoj biti. Dođu na utakmicu, postave je da 95% navijača na tribini ne zna iza čega stoji. S druge strane, imaš svoju avliju u kojoj se puca kad se stigne, i to jedni druge.Virtu4l je napisao/la:High je napisao/la:Takvi navijaju za FKŽ.![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.