Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zna li neko da li se može napredovati u policiji nekim normalnim putem a da nije stela ? Nekim usavršavanjima na koja te šalje MUP ili sa završenim fakultetom ? Mene zanima da li se može napredovati u policiji na kantonalnom nivou ili ipak predavati za FMUP gdje su plate mnogo bolje.
Nama će opet poništiti konkurs pa će opet izgleda novi. Ucio sam nenormalno i spremao se da bi ga oni na kraju poništili. Zato me sve ovo zanima da znam da li da opet gubim vrijeme i živce na ovaj konkurs ili da se spremam za federalni mup.
Nama će opet poništiti konkurs pa će opet izgleda novi. Ucio sam nenormalno i spremao se da bi ga oni na kraju poništili. Zato me sve ovo zanima da znam da li da opet gubim vrijeme i živce na ovaj konkurs ili da se spremam za federalni mup.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brate ako hoces da budes obicni policajac u svojoj opcini obavezno moras naci stelu, mozes ti dobro proci sa fizickom spremom i tu ih prekucati ali ti dalje na intervju daju minimalan broj bodova da ispadnes. Jednostavno je tu gotovo svako ko je primljen sa pozadinomjasmin10 je napisao/la:Zna li neko da li se može napredovati u policiji nekim normalnim putem a da nije stela ? Nekim usavršavanjima na koja te šalje MUP ili sa završenim fakultetom ? Mene zanima da li se može napredovati u policiji na kantonalnom nivou ili ipak predavati za FMUP gdje su plate mnogo bolje.
A ta ponistavanja konkursa standardno u svakom mjestu..
Ako vec zelis to da radis nadji stelu, aktiviraj citavu familiju da ti nadju sta, nema tu srama.
Znam to sve kralju. Znam kako ide to.tuzlak1987 je napisao/la:Brate ako hoces da budes obicni policajac u svojoj opcini obavezno moras naci stelu, mozes ti dobro proci sa fizickom spremom i tu ih prekucati ali ti dalje na intervju daju minimalan broj bodova da ispadnes. Jednostavno je tu gotovo svako ko je primljen sa pozadinomjasmin10 je napisao/la:Zna li neko da li se može napredovati u policiji nekim normalnim putem a da nije stela ? Nekim usavršavanjima na koja te šalje MUP ili sa završenim fakultetom ? Mene zanima da li se može napredovati u policiji na kantonalnom nivou ili ipak predavati za FMUP gdje su plate mnogo bolje.
A ta ponistavanja konkursa standardno u svakom mjestu..
Ako vec zelis to da radis nadji stelu, aktiviraj citavu familiju da ti nadju sta, nema tu srama.
Mene je zanimalo ima li napretka od običnog policajca pa do nečega većeg.
A znaš kako je, ko se god prijavi ima neku stelu. Sada niko više i dolazi bez da nema nekoga.
Dobar danHigh je napisao/la:Dobar dan, džematlije.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jesam se navukao na ove Kitchen Nightmares. Kako plisnjavih i retardiranih ljudi ima jbt

Uzbudljiva noć bijaše.Vijadukt je napisao/la:Nema granicara iz Ilijasa. Asli se parkirao kod Diane.
Zbog ovog mentaliteta i jesmo u ****. Još jedna odvratna komunistička zaostavština.tuzlak1987 je napisao/la: Ako vec zelis to da radis nadji stelu, aktiviraj citavu familiju da ti nadju sta, nema tu srama.
Ne vjerujem.rasavoje je napisao/la::smajlikojijosnijeopraozube:legenda reala je napisao/la:rasavoje je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Stae ti?Kawhi je napisao/la: Ne vjerujem.![]()
![]()
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Nemoj biti bezobrazna prema legendi. Zaljubljen momak. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ljeto vec kao da je pocelo 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sramotno ponasanjerasavoje je napisao/la:A zezam se samo.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta sad tebi nije jasno?BvB09 je napisao/la:Sramotno ponasanjerasavoje je napisao/la:A zezam se samo.
Brr, puse vjetar za najeziti se.
Covjeku se svidjas a ti takorasavoje je napisao/la:Sta sad tebi nije jasno?
Hahrasavoje je napisao/la:Brr, puse vjetar za najeziti se.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Ma pusti legendu, za*ebava se.
Je li ovo bubamara?

Je li ovo bubamara?

Bogomoljkarasavoje je napisao/la:Je li ovo bubamara?
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam mislio da ona ima bar malo srcaKawhi je napisao/la:Nemoj biti bezobrazna prema legendi. Zaljubljen momak.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.