Premijer liga 2016/2017
- gradacac10
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2016/2017
Bas bi volio da postavite taj snimak iz Mostara da vidimo svi sta se desavalo... u drzavi nema kluba koji je izgleda bio non stop posten, svakome se pripisuje neka muljaza, steta za onim vremenima kada su Bosna i Borac imali kvalitet da naprave nesto u Seha Ligi pa po meni cak i final 4, a i zajedno su mogli igrati Ligu prvaka jer su obje ekipe bile kvalitetne... Napretka nema dok se ne otjeraju ove stare sudije, trebamo dati priliku mladim sudijama, jer ovi ionako ne mogu vise istrcati normu... Braca Konjicanin i eventualno Pandzic Šatordžija ako istrce normu od iskusnijih parova da ostanu da sude, ostalih se rijesiti pod hitno sa A liste...
Ma šta će postaviti, nemoj biti smješan. Ko će svoju bruku postaviti pa da se svi smiju. Čovječe dole je bilo svega i svačega pa i materijalne povrede pravila igre.
- gradacac10
- Kontakt:
Sad tek ne vidim nikakvu racunicu ovih iz Mostara za ligu 4... hocete li mi objasniti kako mislite uci u ligu za prvaka? Kup svakako Izvidjac uzima jer konkurencije nema... Cestitke komsijama iz Zivinica na pobjedi protiv Borca, a vi nakon poraza u Doboju prihvatite realnost da ste iza Konjuha, Dervente i Bosne trenutno, a po kvaliteti u rangu sa Maglajem i Gorazdem...
A nešto se pita i komesara kup takmičenja koji je iz Mostaragradacac10 je napisao/la:Sad tek ne vidim nikakvu racunicu ovih iz Mostara za ligu 4... hocete li mi objasniti kako mislite uci u ligu za prvaka? Kup svakako Izvidjac uzima jer konkurencije nema... Cestitke komsijama iz Zivinica na pobjedi protiv Borca, a vi nakon poraza u Doboju prihvatite realnost da ste iza Konjuha, Dervente i Bosne trenutno, a po kvaliteti u rangu sa Maglajem i Gorazdem...

Nemoj se ti hvatati Gorazda i porediti sa Zrinjskimgradacac10 je napisao/la:Sad tek ne vidim nikakvu racunicu ovih iz Mostara za ligu 4... hocete li mi objasniti kako mislite uci u ligu za prvaka? Kup svakako Izvidjac uzima jer konk gurencije nema... Cestitke komsijama iz Zivinica na pobjedi protiv Borca, a vi nakon poraza u Doboju prihvatite realnost da ste iza Konjuha, Dervente i Bosne trenutno, a po kvaliteti u rangu sa Maglajem i Gorazdem...
Zrinjski je postao prije 25 godina a Gorazde slavi 60. Bez ičije pomoći Gz je u ligi gdje se nalazi a Bosnu su i te kako gurali kao i Zrinjski sa ovim sudijskim parom iz BL.
Zrinjski je institucija u svakom sportu i pomirite se s tim.
A vidim da svima smetaju zastave Hrvatskog naroda u BiH, potruditi ćemo se da ih na Final 4 Kupa bude tisuću da vam svima oči ispadnu
Dok teoretske šanse ima ja vjerujem u 3 mjesto, nije sve u našim rukama ali možda i drugi kiksaju kao mi u Goraždu i sa Bosnom kući.
Čestitam Konjuhu i Derventi na pobjedi!
A vidim da svima smetaju zastave Hrvatskog naroda u BiH, potruditi ćemo se da ih na Final 4 Kupa bude tisuću da vam svima oči ispadnu

Dok teoretske šanse ima ja vjerujem u 3 mjesto, nije sve u našim rukama ali možda i drugi kiksaju kao mi u Goraždu i sa Bosnom kući.
Samo Zrinjski uvijek ostaje ponos moje Hercegovine
Ako se komesar bude držao propozicija takmičenja Zrinjskom ide kazne od 1-6 utakmica ne igranja u svojoj dvoraniterra je napisao/la:A nešto se pita i komesara kup takmičenja koji je iz Mostaragradacac10 je napisao/la:Sad tek ne vidim nikakvu racunicu ovih iz Mostara za ligu 4... hocete li mi objasniti kako mislite uci u ligu za prvaka? Kup svakako Izvidjac uzima jer konkurencije nema... Cestitke komsijama iz Zivinica na pobjedi protiv Borca, a vi nakon poraza u Doboju prihvatite realnost da ste iza Konjuha, Dervente i Bosne trenutno, a po kvaliteti u rangu sa Maglajem i Gorazdem...
Evo čitam ove komentare i ne znam ko uopšte spominje zastavu hrvatskog naroda, a pogotovo u negativnom kontekstu. Ti si dečko ili djevojčice opterećen sa stvarima koje nemaju veze sa sportom.Zrinja92 je napisao/la:Zrinjski je institucija u svakom sportu i pomirite se s tim.
Previše si subjektivan. Zrinjski je dobar godinama u ovoj našoj ligi od fudbala,ali u ostalim sportovima nisu uopšte konkurenti za neku titulu. Odvratno mi je i samo poređenje sa nekim ekipama,kojima Zrinjski ni trenutnim kvalitetom ,a pogotovo tradicijom nije ni blizu.Zrinja92 je napisao/la:Zrinjski je institucija u svakom sportu i pomirite se s tim.
-
- Kontakt:
Dobar je Zrinjski, mi smo ih jedva dobili. Sreca pa su imali dvije teske utakmice sa Bosnom. Zao mi je Krivaje, sad im Bosna ne moze dati bodove kao ni Konjuh. 

Dobojlija17 je napisao/la:Dobar je Zrinjski, mi smo ih jedva dobili. Sreca pa su imali dvije teske utakmice sa Bosnom. Zao mi je Krivaje, sad im Bosna ne moze dati bodove kao ni Konjuh.
Zašto misliš da trebaju Bosna i Konjuh dati bodove Krivaj , uzet će vam Krivaja bodove u Doboju

Zrinjskog niste ni pobijedili nego su došli da izgube sami,sramota od kluba koji na sva zvona zvoni kako hoće u ligu za prvaka, onom igrom su u rangu Prve lige FBiH.

Krivaja može dobiti Bosnu ako ih komesar ne zaštiti sa kakvim vrhunskim sudijama koje ih po pravilu prate na strani a Sobzirom da Bosna mašta o ligri za prvaka biće im zeznuto.Dobojlija17 je napisao/la:Dobar je Zrinjski, mi smo ih jedva dobili. Sreca pa su imali dvije teske utakmice sa Bosnom. Zao mi je Krivaje, sad im Bosna ne moze dati bodove kao ni Konjuh.
Pozdrav iz Hrvatskog stolnog grada organizatora završnice kupa. Volimo vas sve dobro nam došli i ugodno se osjećajte!
Samo Zrinjski uvijek ostaje ponos moje Hercegovine
Priča se da već znate polufinalne parove i rezultat finalne utakmiceZrinja92 je napisao/la:Pozdrav iz Hrvatskog stolnog grada organizatora završnice kupa. Volimo vas sve dobro nam došli i ugodno se osjećajte!

- gradacac10
- Kontakt:
Eto kakav je savez, koliko znam Maglaj je pored Zrinjskog podnio zahtjev za zavrsnicu kupa. Izvidjac Borac, Zrinjski Maglaj su parovi za koje se prica po Mostaru, sramota za savez... Raspalo se sve jednog dana kad je ovako...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi lole njemu je bitno da je on naglasio ''Hrvatskog'' iako veze sa Hrvatskom ima ko ja sa Venecuelom.Zrinja92 je napisao/la:Pozdrav iz Hrvatskog stolnog grada organizatora završnice kupa. Volimo vas sve dobro nam došli i ugodno se osjećajte!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosna druga liga

Zalite se bakiru opet ķo i lani svi pehari pobjegose iz sarajeva rukomet nogomet kosarka, postaje monotono...jedino bi u cjepanju drva uzeli zlato al bukva da je drvo
Zavrsnica kupa u mostaru

Zavrsnica kupa u mostaru

Za pobjedu protiv Konjuha će vam dati organizaciju zavrsnice kupa?mag je napisao/la:http://www.maglajinfo.com/sport/rukomet ... U.facebook

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.