FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A gdje nam je to amazon? 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sutra je tekmaLjoZee je napisao/la:Ovo je dobro ispalo za klub. U subotu imali 190 lajkova sada skoro 190.700.[emoji106]
U subotu izaci na sve ili nista pa sta Bog da. Prvi su,a mi nemamo sta izgubiti. Jedino ako budu nas bas pritisli okrenut se defanzivi i probati sa brzim Lendricem i Miroslavom nesto. Nekad mi se cini da je bolje ici na sve,a nekad da treba oprezno igrati.
Po imenima imaju vrlo dobru ekipu,ali nisam ih gledao osim protiv Celika pa ne znam za igru. Je li neko gledao protiv Krupe ? Jesu li fkt bili tako dobri ?

- MocMahale444
Zeljo92 de skini taj avatar živ bio. Tako ti sviH 17 trofeja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Skinut cu, nema nam hrasnog vise
. Mrsko mi sad, sutra kad sjednem na comp.
Zahvalite mi se sto sam ga otjerao sa teme

Zahvalite mi se sto sam ga otjerao sa teme

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- MocMahale444
Jug je realno najbitnija tribina na stadionu, i sasvim sigurno ce izazvati najvise paznje kod navijaca kad krene izgradnja. Opcina je vec izdvojila 200 hiljada, vjerujem da ce se pridruziti i ostali nivoi vlasti, prije svih kanton i grad, i uz sredstva od kupovine desetogodisnjih ulaznica od 500 KM puta 1000 koliko ce ih biti pusteno u prodaju bit ce dovoljno za taj navijacki kop jedinstven u cijeloj regiji! navijaci Zelje to zasluzuju, a mogu tek zamisliti kakvu euforiju ce izazvati gradnja te tribine, od njenog pocetka pa do otvaranja..
Skoro pa isti sastav zrinjskog ce nastupit ko proslu utakmicu protiv nas, samo je na golu promjena
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- grbavicka1921
- Kontakt:
AJ LAJK. Četiri vertikale s tri kapije, taman da se između od stolica napravi TM '87 
Dobro jutro.
P.S. Glasao sam remi, Baka je sa svojom pojavom donio novu inekciju izgleda Svinjskom. Mi smo svjesni da poraz nas udaljava od titule, a s remijem sve je otvoreno.

Dobro jutro.
P.S. Glasao sam remi, Baka je sa svojom pojavom donio novu inekciju izgleda Svinjskom. Mi smo svjesni da poraz nas udaljava od titule, a s remijem sve je otvoreno.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Remi-dobar, pobjeda-odlična, poraz-kotrljat ćemo se i dalje. Ima ovdje još utakmica, i siguran sam da će svi kiksat makar po jednom, pogotovo Sarajevo i mi, s' obzirom da imamo i te kup utakmice. No međutim, ko iskupi bodove protiv krupe, radnika, slobode i pobjedu i remi od prvog trojca, može se komotno nadati tituli. Slobodu smo apsolvirali, tipujem na x u mostaru, i onda nastavit da uriniramo po ostatku lige. Bit će to sve dobro. Btw, nisam primjetio da se aco ikad izvinio što je jeo vnago sa onim tekstom o dinastiji Misimović... Red bi bio.
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba se malo spustiti na zemlju sa komentarima, nismo u grupe Lp ušli hbte. Polako raja, prvo titula pa onda kolektivno prskanje po ostalima. Sada kreće pakleni tempo, svaka utakmica bitna i na nož. Bitno je ne gubiti i održavati ovaj nivo igara i euforije koji je dostigao svoj Max. U Mostar po bod najmanje.
VTŽ
VTŽ
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Za sve ostalo se slazem osim ovog dijela, mislim da mozemo jos pruzit sto se tice igara jos koju utakmicu da se uigramo, a sto se tice euforije, kad bi bi se odvojili na celu tabele, mlatnuli pitare i onda tamo pred kraj sezone kad bi se nasli u finalu kupa a titulu vec osigurali, morali bi ko blekic iznajmljivat ekrane da naplacujemo ljudima izvan stadiona da gledajuNeandertalac je napisao/la:Treba se malo spustiti na zemlju sa komentarima, nismo u grupe Lp ušli hbte. Polako raja, prvo titula pa onda kolektivno prskanje po ostalima. Sada kreće pakleni tempo, svaka utakmica bitna i na nož. Bitno je ne gubiti i održavati ovaj nivo igara i euforije koji je dostigao svoj Max. U Mostar po bod najmanje.
VTŽ

Ova utakmica protiv Zrinjskog je mozda i najbitnija jer moze biti prevaga u daljnjem raspletu borbe za titulu, ukoliko osvojimo 3 boda onda smo na korak od titule i bod je velik haman ko i tri jer nam oni dolaze kuci a lakse je nama igrati na kosevu protiv pitara nego njima jedino bi nas poraz udaljio jer tesko je ganjati 4 boda a i ne bi valjalo zbog samopuzdanja i dobrog niza jer ima jos utakmica.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa nemaš gdje dalje Irfo. Nemamo poraza odavno, dobijamo na razliku u kvaliteti, interesovanje javnosti je nikad veće.irfo je napisao/la:Za sve ostalo se slazem osim ovog dijela, mislim da mozemo jos pruzit sto se tice igara jos koju utakmicu da se uigramo, a sto se tice euforije, kad bi bi se odvojili na celu tabele, mlatnuli pitare i onda tamo pred kraj sezone kad bi se nasli u finalu kupa a titulu vec osigurali, morali bi ko blekic iznajmljivat ekrane da naplacujemo ljudima izvan stadiona da gledajuNeandertalac je napisao/la:Treba se malo spustiti na zemlju sa komentarima, nismo u grupe Lp ušli hbte. Polako raja, prvo titula pa onda kolektivno prskanje po ostalima. Sada kreće pakleni tempo, svaka utakmica bitna i na nož. Bitno je ne gubiti i održavati ovaj nivo igara i euforije koji je dostigao svoj Max. U Mostar po bod najmanje.
VTŽ
Održati taj nivo, to je umjetnost. Ne izgubiti u Mostaru nas održava na tom kursu. Pobjeda ili remi nije isto naravno ali je najbitnije ne izgubiti.
Ne sviđa mi ni malo ta "furka" o nama kao "neranjivima", još kada se dodatno uigramo, hebavat ćemo nane.
Niti je istinita niti je pametna.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Kad zasjeda ona disciplinska komisija, kad ocekujem kaznu?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
-
- Kontakt:
Sutra je i bod dobar, mada bi nas pobjeda baš približila tituli. Međutim treba biti umjeren i realno sagledati na stanje, zrinski je uz nas najveći favorit a s obzirom da su domaćini sad bih bod potpisao.
Treba samo hajcat, vjeruj, hajc do besvijesti.Neandertalac je napisao/la:Treba se malo spustiti na zemlju sa komentarima, nismo u grupe Lp ušli hbte. Polako raja, prvo titula pa onda kolektivno prskanje po ostalima. Sada kreće pakleni tempo, svaka utakmica bitna i na nož. Bitno je ne gubiti i održavati ovaj nivo igara i euforije koji je dostigao svoj Max. U Mostar po bod najmanje.
VTŽ
znaci i sutra smo na mojoj tv
, od 32 utakmice kolko cemo odigrati u ligi ove sezone, ima li neko podatak koliko od toga cemo biti puta na drzavnoj televizji? sramno, da sramnije ne moze biti, navijaci sirom drzave su uskraceni za gledanje najpopularnijeg kluba u drzavi

protiv Krupe ,Zrinjskog i Radnika ( sve 3 na Grbavici ). Ostale sve idu na MOJATVirfo je napisao/la:znaci i sutra smo na mojoj tv, od 32 utakmice kolko cemo odigrati u ligi ove sezone, ima li neko podatak koliko od toga cemo biti puta na drzavnoj televizji? sramno, da sramnije ne moze biti, navijaci sirom drzave su uskraceni za gledanje najpopularnijeg kluba u drzavi
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Je l iko manje puta bioTMovac je napisao/la:protiv Krupe ,Zrinjskog i Radnika ( sve 3 na Grbavici ). Ostale sve idu na MOJATVirfo je napisao/la:znaci i sutra smo na mojoj tv, od 32 utakmice kolko cemo odigrati u ligi ove sezone, ima li neko podatak koliko od toga cemo biti puta na drzavnoj televizji? sramno, da sramnije ne moze biti, navijaci sirom drzave su uskraceni za gledanje najpopularnijeg kluba u drzavi

http://dalmatinskiportal.hr/sport/inter ... den-/20167
Intervju sa lendrom
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kakvo je stanje? jel raspad sistema ili smo galaktikosi?
Nisam pratio forum pa ne znam kakvo je stanje i sama atmosfera na forumu, valjda je pozitiva
ps. hvala na cestitkama

Nisam pratio forum pa ne znam kakvo je stanje i sama atmosfera na forumu, valjda je pozitiva

ps. hvala na cestitkama

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 11 gostiju.