Njega ću zavezati za ogradu ispred stadiona jer životinjama nije dozvoljen ulaz na stadion.MocMahale444 je napisao/la:A samiru maću? Haljinica boje lila foloviarelinho je napisao/la:Pošto se kod nas sa godišnjom može uvesti jedno dijete mlađe od 12 godina ja se ovom prilikom dobrovoljno nudim da uvedem denchia ili evandera na utakmicu. Nemojte se stiditi i javite se da vas uvedem na derbi.![]()
to zaboravljas.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ima smisla naravno, ali kriviti našu upravu za ovo nema smisla. Postavljanje ograda, demontaža stolica, asfaltiranje i tamponiranje, ovo će koštati mnogo para, i sve će se to ispuniti da bi oni bili na utakmici?Neandertalac je napisao/la:Realno, ima smisla. Oko Grbavice trenutno ima kamenja za jednu mini piramidu a društvo trenutno, samo dno dna. Nije nemoguće da bi se desili neredi i to ( kamenje ) naoružanih navijača. Ovo jeste činjenica.Virtu4l je napisao/la:Ti baš nemaš obraza. MUP je postavio do sad neviđene uslove u našem fudbalu, koje su u našem klubu spremni ispuniti da bi vas 1090 prisustvovalo utakmici i opet imaš obraza nešto prigovoriti? Stvarno si postao očajan.Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
Poražavajuće je u Šta se Sarajevo kao grad pretvorilo. Sramota velika.
Mup je jedna velika qarina puna nesposobnjakovića i idiota. Protiv Čelika zadnja, 15 minuta drže gledaoce protiv njihove volje radi dva autobusa. Još raja sa djecom krenula ranije da izbjegnu gužvu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lobotmci me nece isprovocirati sa ovim dječijim prepucavanjima i dalje cu da ih karam kulturno jer ih to boli. Ako su prvog književnika foruma High-a otjerali sa ove teme, mene nece to im garantujem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Normalno da neće pristati jer u tom slučaju sa tampon zonama gubimo minimalno 3500 mjesta. Kupovina ulaznica sa ličnom kartom je ok, obzirom na posljednji derbi, iako je i to uslov MUPa.Lakoste je napisao/la:Normalno da je kriv, ponuditi samo 700 ulaznica, pa onda 1100. Nakon toga nisu pristali na 1500. Kupovina ulaznica sa licnom kartom, sramota.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Samira je ženka, nemoj za ogradu mekinjašica ce se odvezati.arelinho je napisao/la:Njega ću zavezati za ogradu ispred stadiona jer životinjama nije dozvoljen ulaz na stadion.MocMahale444 je napisao/la:A samiru maću? Haljinica boje lila foloviarelinho je napisao/la:Pošto se kod nas sa godišnjom može uvesti jedno dijete mlađe od 12 godina ja se ovom prilikom dobrovoljno nudim da uvedem denchia ili evandera na utakmicu. Nemojte se stiditi i javite se da vas uvedem na derbi.![]()
to zaboravljas.
Čakija pedeLcinu i labratora skafandera.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
S kim s navijacima krupe? Je bo njih oni vazda mamurni nikad pjani.nema tu hajra ni ture picaMocMahale444 je napisao/la:Čaki ukloni se sam. Sariel jesi se kladio za svoj tim?
Ne kenjaj, mumine. Mani nas licemjerluka.themaniaks je napisao/la:O sarajevskom derbiju i carima istog trebali ste razmisljati prije glumatanja beogradjana.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
2 KM da ga pomaziš, a 5 KM slikanjearelinho je napisao/la:Njega ću zavezati za ogradu ispred stadiona jer životinjama nije dozvoljen ulaz na stadion.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:2 KM da ga pomaziš, a 5 KM slikanjearelinho je napisao/la:Njega ću zavezati za ogradu ispred stadiona jer životinjama nije dozvoljen ulaz na stadion.
- MocMahale444
Znaci nisi ko samiraSariel je napisao/la:S kim s navijacima krupe? Je bo njih oni vazda mamurni nikad pjani.nema tu hajra ni ture picaMocMahale444 je napisao/la:Čaki ukloni se sam. Sariel jesi se kladio za svoj tim?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Potvrda o nekaznjavanju za kartu na Hasetu! Valja strumfovima u Focu po papir o nekaznjavanju! 
Pazi ovog gariba.pa kretenu jedan da znas ko sto ne znas ne bi nikad takoo prico e- huliganu.aaa jos poslje kaze acabNeandertalac je napisao/la:Realno, ima smisla. Oko Grbavice trenutno ima kamenja za jednu mini piramidu a društvo trenutno, samo dno dna. Nije nemoguće da bi se desili neredi i to ( kamenje ) naoružanih navijača. Ovo jeste činjenica.Virtu4l je napisao/la:Ti baš nemaš obraza. MUP je postavio do sad neviđene uslove u našem fudbalu, koje su u našem klubu spremni ispuniti da bi vas 1090 prisustvovalo utakmici i opet imaš obraza nešto prigovoriti? Stvarno si postao očajan.Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
Mup je jedna velika qarina puna nesposobnjakovića i idiota. Protiv Čelika zadnja, 15 minuta drže gledaoce protiv njihove volje radi dva autobusa. Još raja sa djecom krenula ranije da izbjegnu gužvu.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 11 apr 2017, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stadion kapaciteta 13.499, po svim pravilima NFSBIH, UEFE FIFE i k*** palca duznost domacina je obezbjediti 5% ukupnog kapaciteta stadiona gostujucim navijacima, to je 675 kakarata, na kraju su dibili znatno vise, samim tim trebaju biti zahvalni a ne serendati uokolo ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Samire prijatelju,pijes li onu vodu sto je uceno na nju ? Opet si se poceo tresti.Haj malo secera i vode iza vrata i ispod pazuha,bice ti odmah boljesamirr je napisao/la:Lobotmci me nece isprovocirati sa ovim dječijim prepucavanjima i dalje cu da ih karam kulturno jer ih to boli. Ako su prvog književnika foruma High-a otjerali sa ove teme, mene nece to im garantujem.
U srcu nosim te ja ! 1921
Krezo mali,koliko ti je trebalo da to izracunas??Hrasno1921 je napisao/la:Stadion kapaciteta 13.499, po svim pravilima NFSBIH, UEFE FIFE i k*** palca duznost domacina je obezbjediti 5% ukupnog kapaciteta stadiona gostujucim navijacima, to je 675 kakarata, na kraju su dibili znatno vise, samim tim trebaju biti zahvalni a ne serendati uokolo!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma kako to.isto je to meniMocMahale444 je napisao/la:Znaci nisi ko samiraSariel je napisao/la:S kim s navijacima krupe? Je bo njih oni vazda mamurni nikad pjani.nema tu hajra ni ture picaMocMahale444 je napisao/la:Čaki ukloni se sam. Sariel jesi se kladio za svoj tim?izgledalo je kao da se maziš s pitama.
Sportski naravno.da ne bi koji vulgarni padobranac podmetao...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hoce biti sega kad debelog budu ganjali na grbavici. 
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma krivim ja upravu, svi smo krivi hbga. Sutra treba neki kavez napraviti pa nagurat pitare u isti ( nisu FukareVirtu4l je napisao/la:Ima smisla naravno, ali kriviti našu upravu za ovo nema smisla. Postavljanje ograda, demontaža stolica, asfaltiranje i tamponiranje, ovo će koštati mnogo para, i sve će se to ispuniti da bi oni bili na utakmici?Neandertalac je napisao/la:Realno, ima smisla. Oko Grbavice trenutno ima kamenja za jednu mini piramidu a društvo trenutno, samo dno dna. Nije nemoguće da bi se desili neredi i to ( kamenje ) naoružanih navijača. Ovo jeste činjenica.Virtu4l je napisao/la:
Ti baš nemaš obraza. MUP je postavio do sad neviđene uslove u našem fudbalu, koje su u našem klubu spremni ispuniti da bi vas 1090 prisustvovalo utakmici i opet imaš obraza nešto prigovoriti? Stvarno si postao očajan.
Bez zahebancije, to kada se desi ja prvi neću doći, prisustvovati takvim odvratnim stvarima. Čak mi je i ovo dobro diglo pritisak, još samo da nas označe k'o u konc logorima. Možda sam nostalgičan previše jer su druga vremena, bilo je stvarno odvratnih scena ali mi kao društvo umjesto da probuđujemo svijest, mi pravimo još dublje jazove. Nigdje veze.
Sarajevski derbi! Nešto na šta sam itekako ponosan.
Bio.
P.S. Ja bi dao pitarima 1500 karti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Abuzenze.PticaSelica1921 je napisao/la:Samire prijatelju,pijes li onu vodu sto je uceno na nju ?samirr je napisao/la:Lobotmci me nece isprovocirati sa ovim dječijim prepucavanjima i dalje cu da ih karam kulturno jer ih to boli. Ako su prvog književnika foruma High-a otjerali sa ove teme, mene nece to im garantujem.
Koga neandertalca? Ma nista to taj od kuce gleda.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce biti sega kad debelog budu ganjali na grbavici.
A i sampras je smrso nije visetoliko debeo ko neandertalko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.