PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

arelinho
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la arelinho » 11 apr 2017, 19:32

MocMahale444 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Pošto se kod nas sa godišnjom može uvesti jedno dijete mlađe od 12 godina ja se ovom prilikom dobrovoljno nudim da uvedem denchia ili evandera na utakmicu. Nemojte se stiditi i javite se da vas uvedem na derbi. :kafa: :kafa:
A samiru maću? Haljinica boje lila folovi :( to zaboravljas.
Njega ću zavezati za ogradu ispred stadiona jer životinjama nije dozvoljen ulaz na stadion.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 19:33

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
Ti baš nemaš obraza. MUP je postavio do sad neviđene uslove u našem fudbalu, koje su u našem klubu spremni ispuniti da bi vas 1090 prisustvovalo utakmici i opet imaš obraza nešto prigovoriti? Stvarno si postao očajan.
Realno, ima smisla. Oko Grbavice trenutno ima kamenja za jednu mini piramidu a društvo trenutno, samo dno dna. Nije nemoguće da bi se desili neredi i to ( kamenje ) naoružanih navijača. Ovo jeste činjenica.

Poražavajuće je u Šta se Sarajevo kao grad pretvorilo. Sramota velika.

Mup je jedna velika qarina puna nesposobnjakovića i idiota. Protiv Čelika zadnja, 15 minuta drže gledaoce protiv njihove volje radi dva autobusa. Još raja sa djecom krenula ranije da izbjegnu gužvu.
Ima smisla naravno, ali kriviti našu upravu za ovo nema smisla. Postavljanje ograda, demontaža stolica, asfaltiranje i tamponiranje, ovo će koštati mnogo para, i sve će se to ispuniti da bi oni bili na utakmici?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 apr 2017, 19:34

Lobotmci me nece isprovocirati sa ovim dječijim prepucavanjima i dalje cu da ih karam kulturno jer ih to boli. Ako su prvog književnika foruma High-a otjerali sa ove teme, mene nece to im garantujem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 19:35

Lakoste je napisao/la:Normalno da je kriv, ponuditi samo 700 ulaznica, pa onda 1100. Nakon toga nisu pristali na 1500. Kupovina ulaznica sa licnom kartom, sramota.
Normalno da neće pristati jer u tom slučaju sa tampon zonama gubimo minimalno 3500 mjesta. Kupovina ulaznica sa ličnom kartom je ok, obzirom na posljednji derbi, iako je i to uslov MUPa.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 apr 2017, 19:36

arelinho je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Pošto se kod nas sa godišnjom može uvesti jedno dijete mlađe od 12 godina ja se ovom prilikom dobrovoljno nudim da uvedem denchia ili evandera na utakmicu. Nemojte se stiditi i javite se da vas uvedem na derbi. :kafa: :kafa:
A samiru maću? Haljinica boje lila folovi :( to zaboravljas.
Njega ću zavezati za ogradu ispred stadiona jer životinjama nije dozvoljen ulaz na stadion.
Samira je ženka, nemoj za ogradu mekinjašica ce se odvezati.
Čakija pedeLcinu i labratora skafandera.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 apr 2017, 19:36

MocMahale444 je napisao/la:Čaki ukloni se sam. Sariel jesi se kladio za svoj tim?
S kim s navijacima krupe? Je bo njih oni vazda mamurni nikad pjani.nema tu hajra ni ture pica :urnebes:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 apr 2017, 19:37

themaniaks je napisao/la:O sarajevskom derbiju i carima istog trebali ste razmisljati prije glumatanja beogradjana.
Ne kenjaj, mumine. Mani nas licemjerluka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 19:38

arelinho je napisao/la:Njega ću zavezati za ogradu ispred stadiona jer životinjama nije dozvoljen ulaz na stadion.
2 KM da ga pomaziš, a 5 KM slikanje :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 apr 2017, 19:38

Virtu4l je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Njega ću zavezati za ogradu ispred stadiona jer životinjama nije dozvoljen ulaz na stadion.
2 KM da ga pomaziš, a 5 KM slikanje :rol:
:rol: :rol: :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 apr 2017, 19:39

Sariel je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Čaki ukloni se sam. Sariel jesi se kladio za svoj tim?
S kim s navijacima krupe? Je bo njih oni vazda mamurni nikad pjani.nema tu hajra ni ture pica :urnebes:
Znaci nisi ko samira ;) izgledalo je kao da se maziš s pitama.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 apr 2017, 19:40

Potvrda o nekaznjavanju za kartu na Hasetu! Valja strumfovima u Focu po papir o nekaznjavanju! :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 apr 2017, 19:41

Virtu4l je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
Ti baš nemaš obraza. MUP je postavio do sad neviđene uslove u našem fudbalu, koje su u našem klubu spremni ispuniti da bi vas 1090 prisustvovalo utakmici i opet imaš obraza nešto prigovoriti? Stvarno si postao očajan.
Realno, ima smisla. Oko Grbavice trenutno ima kamenja za jednu mini piramidu a društvo trenutno, samo dno dna. Nije nemoguće da bi se desili neredi i to ( kamenje ) naoružanih navijača. Ovo jeste činjenica.

Mup je jedna velika qarina puna nesposobnjakovića i idiota. Protiv Čelika zadnja, 15 minuta drže gledaoce protiv njihove volje radi dva autobusa. Još raja sa djecom krenula ranije da izbjegnu gužvu.
Pazi ovog gariba.pa kretenu jedan da znas ko sto ne znas ne bi nikad takoo prico e- huliganu.aaa jos poslje kaze acab :urnebes: nije istina bogami. Koji fejker nema greske.picvajzu jedan idi trazi linkove i jesi za njih pihtijo.. :lol:
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 11 apr 2017, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 apr 2017, 19:41

Stadion kapaciteta 13.499, po svim pravilima NFSBIH, UEFE FIFE i k*** palca duznost domacina je obezbjediti 5% ukupnog kapaciteta stadiona gostujucim navijacima, to je 675 kakarata, na kraju su dibili znatno vise, samim tim trebaju biti zahvalni a ne serendati uokolo ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 11 apr 2017, 19:43

samirr je napisao/la:Lobotmci me nece isprovocirati sa ovim dječijim prepucavanjima i dalje cu da ih karam kulturno jer ih to boli. Ako su prvog književnika foruma High-a otjerali sa ove teme, mene nece to im garantujem.
Samire prijatelju,pijes li onu vodu sto je uceno na nju ? Opet si se poceo tresti.Haj malo secera i vode iza vrata i ispod pazuha,bice ti odmah bolje :urnebes:
U srcu nosim te ja ! 1921

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 apr 2017, 19:43

Hrasno1921 je napisao/la:Stadion kapaciteta 13.499, po svim pravilima NFSBIH, UEFE FIFE i k*** palca duznost domacina je obezbjediti 5% ukupnog kapaciteta stadiona gostujucim navijacima, to je 675 kakarata, na kraju su dibili znatno vise, samim tim trebaju biti zahvalni a ne serendati uokolo!
Krezo mali,koliko ti je trebalo da to izracunas??
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 apr 2017, 19:44

Sariel je napisao/la:
Znaci nisi ko samira ;) izgledalo je kao da se maziš s pitama.
Ma kako to.isto je to meni :lol: :salut:
Sportski naravno.da ne bi koji vulgarni padobranac podmetao...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 apr 2017, 19:45

Hoce biti sega kad debelog budu ganjali na grbavici. :rol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 apr 2017, 19:45

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Ima smisla naravno, ali kriviti našu upravu za ovo nema smisla. Postavljanje ograda, demontaža stolica, asfaltiranje i tamponiranje, ovo će koštati mnogo para, i sve će se to ispuniti da bi oni bili na utakmici?
Ma krivim ja upravu, svi smo krivi hbga. Sutra treba neki kavez napraviti pa nagurat pitare u isti ( nisu Fukare :lol: )

Bez zahebancije, to kada se desi ja prvi neću doći, prisustvovati takvim odvratnim stvarima. Čak mi je i ovo dobro diglo pritisak, još samo da nas označe k'o u konc logorima. Možda sam nostalgičan previše jer su druga vremena, bilo je stvarno odvratnih scena ali mi kao društvo umjesto da probuđujemo svijest, mi pravimo još dublje jazove. Nigdje veze.

Sarajevski derbi! Nešto na šta sam itekako ponosan.
Bio.

P.S. Ja bi dao pitarima 1500 karti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 apr 2017, 19:46

PticaSelica1921 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Lobotmci me nece isprovocirati sa ovim dječijim prepucavanjima i dalje cu da ih karam kulturno jer ih to boli. Ako su prvog književnika foruma High-a otjerali sa ove teme, mene nece to im garantujem.
Samire prijatelju,pijes li onu vodu sto je uceno na nju ?
Abuzenze.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 apr 2017, 19:46

Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce biti sega kad debelog budu ganjali na grbavici. :rol:
Koga neandertalca? Ma nista to taj od kuce gleda. :urnebes:
A i sampras je smrso nije visetoliko debeo ko neandertalko :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.