Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

jelle
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la jelle » 13 apr 2017, 16:33

Pa vise vas treba biti strah.....jer ce te onda opet biti 7....vako se makar borite za evropu...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 apr 2017, 16:35

Chinaglia je napisao/la:morate razumjeti tuzlaka, frajer navija za Rube i logicno je da zeli Interu i Milanu "viziju" kakvu imaju Udine i cigani
lijepi strah :kafa:
Ako Inter i Milan naprave svoj stadion i pocnu tu da mlate pare onda ce biti ebeno jer ce u toku od 4-5 godina da posluju u plusu ili bar na nuli :)

Mada je u Italiji bas ebeno biti u plusu. I Roma pored Evrope i pored porasta brenda zadnjih godina opet bude u minusu 40ak mil. Juve je jedni sezonu bio prvo na nuli, pa onda nakon toga u plusu iako su prije 4-5 godina bili duboko u minusu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2017, 16:36

EL je smece od takmicenja koje treba ukinut
Serie A treba vratit 4 mjesta za LP i onda se rokamo

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 apr 2017, 16:42

Chinaglia je napisao/la:EL je smece od takmicenja koje treba ukinut
Pa vi i vako na guzove se borite za 4 mj. sta ce tek biti kad se kinezi prikljuce...nego se udaraj nogom u guzicu i zahvali se sto ima EL...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 apr 2017, 16:45

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:morate razumjeti tuzlaka, frajer navija za Rube i logicno je da zeli Interu i Milanu "viziju" kakvu imaju Udine i cigani
lijepi strah :kafa:
Ako Inter i Milan naprave svoj stadion i pocnu tu da mlate pare onda ce biti ebeno jer ce u toku od 4-5 godina da posluju u plusu ili bar na nuli :)

Mada je u Italiji bas ebeno biti u plusu. I Roma pored Evrope i pored porasta brenda zadnjih godina opet bude u minusu 40ak mil. Juve je jedni sezonu bio prvo na nuli, pa onda nakon toga u plusu iako su prije 4-5 godina bili duboko u minusu.
Dobro je poznata činjenica da Milan ima armiju navijača samo u Kini.Ja mislim da je to karta na koju najviše igraju novi vlasnici. Uostalom niko nije lud tolike pare dati za jedan klub koji već godinama unazad posluje sa 80-100M minusa.Znači uložiš 750M eura, vratiš sve dugove i onda ništa dalje ne planiraš.Mislim da to ne bi ni najveća budala i neznalica uradila, a kamo li neki ozbiljni biznismeni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2017, 16:52

jelle je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:EL je smece od takmicenja koje treba ukinut
Pa vi i vako na guzove se borite za 4 mj. sta ce tek biti kad se kinezi prikljuce...nego se udaraj nogom u guzicu i zahvali se sto ima EL...
neinteligencijo bozija, ja zelim konkurentnost u Serie A, pa makar to znacilo da ce Lazio biti 10, kontas
jbala te nekonkurentna liga i 6 uzastopnih Scudetta

ovakva liga moze bit zanimljiva samo navijacima Juventusa

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 apr 2017, 16:54

Jbg...nekom je bila zaniljiva liga i bez nas...tak da je i nama kad se drugi pate.....a s druge strane uvjek ima Lp da nas zabavi...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 apr 2017, 17:09

Oni dolaze vol 2... strah nas je...

Gdje si vidio u kineza kvalitet... cim vidis ono Made in China... bjezi od tog ko djavo od krsta...

No Bog je stvorio čovjeka, sve ostalo su kinezi...
pa bumo vidjeli na sta ce ovo izaci... u interu su se pokazali uspjesnim... ne kasne vise 30 bodova za juventusom sad je manje...

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 13 apr 2017, 18:10

Kompromis je napisao/la:Oni dolaze vol 2... strah nas je...

Gdje si vidio u kineza kvalitet... cim vidis ono Made in China... bjezi od tog ko djavo od krsta...

pa bumo vidjeli na sta ce ovo izaci... u interu su se pokazali uspjesnim... ne kasne vise 30 bodova za juventusom sad je manje...
Gdje si ti brao pamet?

Sent from my Letv X600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 apr 2017, 18:17

muxa je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Oni dolaze vol 2... strah nas je...

Gdje si ti brao pamet?

Pamet se ne bere, pamet se stice... ne kontam tu logiku... nije voce da se bere...

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2017, 18:21

Pa zato i pitam gdje si brao, jer na osnovu tvog prošlog posta da se zaključiti da je nisi stekao. Znas li ti uopšte sta je trenutno Kina u svjetskoj ekonomiji? To je samo odgovor na tvoj prethodni post, mada uopste nema veze s temom.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 apr 2017, 19:19

Kina je druga ekonomija svijeta iza Amerike... ali svejedno su im proizvodi obicno smece... uostalom sve što dolazi iz kine je smece... eto interu su konkretno sta kinezi donijeli... nista... inter obična truba kao i bez njih što je bio... a izgubili identitet italijanskog kluba...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 apr 2017, 19:25

Realno liga bez Lazia među top tri je kur.č.e.vača od lige.

:beba:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 apr 2017, 19:37

Ovaj pise kao da su Kinezi u najmanju ruku 5 godina u Interu pa su mogli nesto promjenit :urnebes: :urnebes: , koji mozak.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2017, 19:39

Kompromis je napisao/la:Kina je druga ekonomija svijeta iza Amerike... ali svejedno su im proizvodi obicno smece... uostalom sve što dolazi iz kine je smece... eto interu su konkretno sta kinezi donijeli... nista... inter obična truba kao i bez njih što je bio... a izgubili identitet italijanskog kluba...
Vidi se da ne znas sta pišeš. "Sve što dolazi iz kine je smece". Pa ti očigledno ne znas sta sve dolazi iz Kine. Cinjenica da ima i smeca, ali dosta kvalitetnih stvari dolazi iz Kine samo sto taj kvalitet treba platiti. Ustvari, mnogi i plate samo što ne znaju da je porijeklo proizvoda iz Kine. Al ponavljam, to je nebitno za ovu temu.
Uzimas za primjer Inter. Evo ja ti kazem uzmi za primjer Juventus sa prethodnom upravom. Koliko su love potrošili a nije bilo rezultata. Hoću da kažem da nije bitno ko je vlasnik, bitno je koliko sposobne ljude postavi da vode klub. A tu priču o italijanskom shmeku objesi mačku o rep.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 apr 2017, 19:45

muxa je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Kina je druga ekonomija svijeta iza Amerike... ali svejedno su im proizvodi obicno smece... uostalom sve što dolazi iz kine je smece... eto interu su konkretno sta kinezi donijeli... nista... inter obična truba kao i bez njih što je bio... a izgubili identitet italijanskog kluba...
Vidi se da ne znas sta pišeš. "Sve što dolazi iz kine je smece". Pa ti očigledno ne znas sta sve dolazi iz Kine. Cinjenica da ima i smeca, ali dosta kvalitetnih stvari dolazi iz Kine samo sto taj kvalitet treba platiti. Ustvari, mnogi i plate samo što ne znaju da je porijeklo proizvoda iz Kine. Al ponavljam, to je nebitno za ovu temu.
Uzimas za primjer Inter. Evo ja ti kazem uzmi za primjer Juventus sa prethodnom upravom. Koliko su love potrošili a nije bilo rezultata. Hoću da kažem da nije bitno ko je vlasnik, bitno je koliko sposobne ljude postavi da vode klub. A tu priču o italijanskom shmeku objesi mačku o rep.

Juventus je uvijek imao istu upravu... koja se generacijski mijenjala... tj sa koljena na koljeno... samo su se mijenjali direktor i sportski direktor... i da, bitno je itekako zadržati tradicionalni smek... jer su ga italijani uvijek imali... a sada svega nekoliko klubova to ima, uključujući lazio, juve, napoli i viole...
Ostali su budzak obicni... koji su izdali tradicionalu i nisu u stanju pratiti model juventusa nego se prodaju strancima... sa tim se gubi romantika...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 apr 2017, 19:54

Kompromis je napisao/la:
muxa je napisao/la:

Juventus je uvijek imao istu upravu... koja se generacijski mijenjala... tj sa koljena na koljeno... samo su se mijenjali direktor i sportski direktor... i da, bitno je itekako zadržati tradicionalni smek... jer su ga italijani uvijek imali... a sada svega nekoliko klubova to ima, uključujući lazio, juve, napoli i viole...
Ostali su budzak obicni... koji su izdali tradicionalu i nisu u stanju pratiti model juventusa nego se prodaju strancima... sa tim se gubi romantika...
Romantika više ne prolazi ni u muško -ženskim odnosima, a kamo li u sportu koji je postao veliki biznis i gdje je samo novac bitan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2017, 19:56

Ja odustajem :)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 13 apr 2017, 19:58

:kafa:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 apr 2017, 20:03

Kompromis je napisao/la:
pravi se našao pričati o očuvanju tradicije, ok... :mrgreen:
slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.