FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Ukoliko nakon poslednjeg kola ne odyebu ovog neznalicu i najkasnije do cca.15.06. ne rijese pitanje novog trenera ali ozbiljnog trenera onda i iduca sezona moze komotno pod strajk mozga. Previse je novaca, vremena i zivaca isteklo da bi se nastavilo traziti po mediokritetstvu.
Kad sam po zavrsetku utakmice vidio onog lika sto dere cigaru na tribinama, u bobu sam znao kako se osjeca.
Kad sam po zavrsetku utakmice vidio onog lika sto dere cigaru na tribinama, u bobu sam znao kako se osjeca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Lijepo bi bilo da Kinezi veceras maknu ovog idiota sa klupe, a s njim i Ausilija..
Vratit Lele Orialija i dat Vecchiu da vodi ekipu do kraja sezone.
U ova 2 mjeseca jos jedan presing izvrsit na Simeonea, međutim ako on ne zeli da ode iz Atletica mislim da je Jardim najbolja iduća opcija. Njemu na poklon dovesti Mbappea i Bernarda Silvu
Također ovo ljeto se riješiti Bernija, Sainsburya, Ranocchie, Yuta, Santona, Brozovica, Jovetica, Perisica, Edera, Candreve, Biabianya, Palacia, Jesusa?, Gnoukurija?
Može se za ovo uzeti minimum €140+mil 
Vratit Lele Orialija i dat Vecchiu da vodi ekipu do kraja sezone.
U ova 2 mjeseca jos jedan presing izvrsit na Simeonea, međutim ako on ne zeli da ode iz Atletica mislim da je Jardim najbolja iduća opcija. Njemu na poklon dovesti Mbappea i Bernarda Silvu
Također ovo ljeto se riješiti Bernija, Sainsburya, Ranocchie, Yuta, Santona, Brozovica, Jovetica, Perisica, Edera, Candreve, Biabianya, Palacia, Jesusa?, Gnoukurija?
#Ausilio OUT
Moze Oriali uz Leonarda kao SDa za novu sezonu 
Pioli se sve dublje zakopava.Pokušava se opravdat da nije on kriv,zamjeraju mu na izmjenama i "game planu",a gol su primili nakon prekida.Kumy,da nisi pussy ne bi primili.I onda najjace..."ne smiju me ocijenjivat na temelju jedne utakmice nego na temelju ukupnog rada" Šta kaze,jedne utakmice
Candreva pak kaze:

Pioli se sve dublje zakopava.Pokušava se opravdat da nije on kriv,zamjeraju mu na izmjenama i "game planu",a gol su primili nakon prekida.Kumy,da nisi pussy ne bi primili.I onda najjace..."ne smiju me ocijenjivat na temelju jedne utakmice nego na temelju ukupnog rada" Šta kaze,jedne utakmice
Candreva pak kaze:
Točno bi mu sad oduzeo od place do kraja sezone.Jel moguće ovo izjavit...kao da besplatno igra pa eto sad je bezvoljan i nema motivacijeI do not know what is left after this derby.
InterMilan, spettatori 78.328
Taj čovjek zaslužuje boljeg trenera i suigrače.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Khm...Biscione je napisao/la:Taj čovjek zaslužuje boljeg trenera i suigrače.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
SanjajGefufna je napisao/la:Khm...Biscione je napisao/la:Taj čovjek zaslužuje boljeg trenera i suigrače.
Eto druge opcije ako ne mogu Leonardo i Oriali...Ralf Rangnick.Prvo je radio čuda kao SD RBSa pa isto u RBLu i sada evo i kao trener.Dovesti ga kao trenera i SDa.Samo,ne vidim razlog zašto bi odlazio iz Njemačke osim ako to ne bi bio motiv da se pokaze u jednom velikom klubu umjesto da radi u omraženom Leipzigu.
U međuvremenu,eno i Favre rame uz rame sa Monacom i PSGom...osigurao čovjek LP opet
U međuvremenu,eno i Favre rame uz rame sa Monacom i PSGom...osigurao čovjek LP opet
- Feldmarschall
- Kontakt:
Rangnick je SD Leipziga, ne trener. To je bio u cvajti prošle godine. Hasenhuttl vodi ekipu u ovoj sezoni. I njemu RBL uopšte nije omražen, štaviše. Prije njih je Hoppovo seosko čudo etablirao u Bundesligi što govori da nema problema s vlasničkom strukturom takvom kakva jeste u tim klubovima.
Inače je Rangnick vodio Schalke do polufinala LP, čini mi se da su na tom putu izbacili Inter. Kasnije je pregorio i povukao se u upravu. Postoje na youtubeu klipovi kako još '97. objašnjava principe gegenpressinga s kojim će Klopp petnaestak godina kasnije pokoriti Njemačku i igrati finale LP. Briljantan fudbalski um.
Inače je Rangnick vodio Schalke do polufinala LP, čini mi se da su na tom putu izbacili Inter. Kasnije je pregorio i povukao se u upravu. Postoje na youtubeu klipovi kako još '97. objašnjava principe gegenpressinga s kojim će Klopp petnaestak godina kasnije pokoriti Njemačku i igrati finale LP. Briljantan fudbalski um.
A nije trener?To je onda bilo prošle sezone kad sam čitao da je trener
Slabo pratim ove godine.Još bolje ako je samo SD.A nisam mislio da je njemu omražen nego vecini nogometnih fanova pa bi mu sa te strane mozda dobro došla promjena sredine da ode u klub koji se drugacije percipira 
Nekad sam te cijenio, a sad te vidjam i na Interovoj temi.Feldmarschall je napisao/la:Rangnick je SD Leipziga, ne trener. To je bio u cvajti prošle godine. Hasenhuttl vodi ekipu u ovoj sezoni. I njemu RBL uopšte nije omražen, štaviše. Prije njih je Hoppovo seosko čudo etablirao u Bundesligi što govori da nema problema s vlasničkom strukturom takvom kakva jeste u tim klubovima.
Feld je naš od početka 
- Feldmarschall
- Kontakt:
Kontra mraku, kontra sili.Gefufna je napisao/la: Nekad sam te cijenio, a sad te vidjam i na Interovoj temi.
Nemojte gledat Retardov instagram 
La Gazzeta: Inter plan to lure Simeone this summer by effectively giving him Wenger-esque powers of combined manager + DoF positions. Inter's back-up options is to get Marco Silva in as manager and appoint Walter Sabatini as Director of Football (DoF).

#Ausilio OUT
Jos i Hajduk.Feldmarschall je napisao/la:Kontra mraku, kontra sili.Gefufna je napisao/la: Nekad sam te cijenio, a sad te vidjam i na Interovoj temi.

I kazu nije mu stalo, hoce samo pare. Covjek place dok se retard brcka u bazenu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Place zbog izgubljene premije za pobjedu. 
E vidis o tome nisam razmisljoGefufna je napisao/la:Place zbog izgubljene premije za pobjedu.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Postao svjestan da ce zbog nesposobnosti suigraca ostat bez debelih premija za najboljeg strijelca kuknjavaGefufna je napisao/la:Place zbog izgubljene premije za pobjedu.
Stop. Nije mjesto da se lijepe slike fekalija ovde.
Govorim za ova dva posta koja sam izbrisao.
Govorim za ova dva posta koja sam izbrisao.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.