Ponekad imam osjecaj da pojedinci prizeljkuju lose rezultate, samo da bo zadovoljili ego i mogli reci kako su bili u pravumuhamedhulk je napisao/la:Pojedini ovako kontaju: ja cu otpocetka kritikovati sto je Mehmed dosao. Doci ce cas kad ce otici, pa cu ja reci da sam otpocetka bio protiv (i znao kako ce to zavrsiti)I kako ja ne mijenjam misljenje svaka tri mjeseca...
Drama.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nikad u zivotu, posto su gurbeti poceli ovo sranje dogodine nek pokazu hocemo li dalje ovako ili ko ljudi, treba ih ugasiti sljedeci derbi na svakom planu....bez licne nek i ne pomisljaju na Kosevobroj6 je napisao/la:Zamolio bih vas sve ako možete da razmislite malo o ovome. Noviji sam na forumu bar što se tiče komentarisanja a odavno pratim ovu temu.
Na stranu sad derbi i sva igra i neigra. Želim da se osvrnem na ovaj naš bojkot i na derbi koji slijedi na Koševu.
Vidim da se raja naložila da i mi njima isto uradimo i damo im samo 5%, čak i iz uprave dolaze isti signali. Eh ja imam skroz drugačije mišljenje i volio bih vas da dobro razmislite o tome pogotovo ovi koji imaju kontakta sa vodstvom naših navijača.
Ne znam za vas, ali meni danas ko da nije bio derbi nego neka obična utakmica i bojim se da ću imati isti osjećaj na Koševu ako ne bude njihovih navijača. Vrlo lahko se spustiti na nečiji nivo i postupiti isto, teško je u ovakvim situacijama biti VELIKI.
Eh upravo zato mislim da bi pravi potez Hordi bio da od uprave zahtijevaju da Manijaci dobiju isti broj ulaznica kao i dosada i da imamo pravi derbi. A onda im na utakmici dići neke parole tipa:
"Nama derbi nije bez vas,
pa makar nam pobjeda trebala
za **** spas"
Mislim da je ovo pravi način da se porazi ciganluk i vrati duh derbiju !
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- escobarpablo
- Kontakt:
We don't negotiate with terrorists!broj6 je napisao/la:Zamolio bih vas sve ako možete da razmislite malo o ovome. Noviji sam na forumu bar što se tiče komentarisanja a odavno pratim ovu temu.
Na stranu sad derbi i sva igra i neigra. Želim da se osvrnem na ovaj naš bojkot i na derbi koji slijedi na Koševu.
Vidim da se raja naložila da i mi njima isto uradimo i damo im samo 5%, čak i iz uprave dolaze isti signali. Eh ja imam skroz drugačije mišljenje i volio bih vas da dobro razmislite o tome pogotovo ovi koji imaju kontakta sa vodstvom naših navijača.
Ne znam za vas, ali meni danas ko da nije bio derbi nego neka obična utakmica i bojim se da ću imati isti osjećaj na Koševu ako ne bude njihovih navijača. Vrlo lahko se spustiti na nečiji nivo i postupiti isto, teško je u ovakvim situacijama biti VELIKI.
Eh upravo zato mislim da bi pravi potez Hordi bio da od uprave zahtijevaju da Manijaci dobiju isti broj ulaznica kao i dosada i da imamo pravi derbi. A onda im na utakmici dići neke parole tipa:
za **** spas"
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Koja ba lova???DenchiNL je napisao/la:Prije svega nismo se obrukali bilo je htjenja , borbe i znanja kod igraca...u sta nisam bio siguran prije tekme...dali su sve od sebe i to sto su u proslim tekmama fulali isto su i sad, nije bilo fokusa ali u ovakvim uslovima i ritmu ja nemam zamjerke...
Cala je drzao ekipu na okupu i nije htio razbijati postavku i plan, to se vidjelo od starta, i toga se drzao do kraja, neko bi poletio i uveo jos kojeg napadaca ali tu bi nam bio i kraj mislim da su oni bili svjeziji pri kraju, sa 3 izmjene, a jako neznatnim padom u kvaliteti...Cala je odigrao pametno i uzeo bod umjesto kockarskog poteza kojim bi mozda izasao bez icega ali i umornim i ubijenim igracima, atmosferom sjebanom i toxicnim navijacima, a jos toliko toga u igri, sljedeci derbi ce biti puno vazniji...kao i podrska navijaca, bez ikakve patetike..
Cala ne vjeruje klupi i ja vjerujem da on koji je s njima svaki dan bolje zna cim raspolaze nego mi, a mozda ih i odmara za srijedu??? Naravno da bi pobjeda bila bolja ali nekad treba biti realan i prizemljen i gledati veliku sliku tj. Cilj na kraju...
I ja sam mislio da ce uvesti Amera za Crnkica i Saida za Sarica(zuti) i pokusati pobjediti, ali nije i nemam problem s tim....svak ko govori gluposti na Calu ili jos gore psuje ovom covjeku nije normalan i nosi se samo navijackim povrsnim vrucim emocijama..
Zeljo ima siri kadar i bolje selektiran tim, Zrinjski takodjer, da smo jos u igri je ravno cudu i zasluge su ovog strucnog staba, sta god da se desi Calu treba ostaviti da radi jos sezonu-dvije, narocito sada kad je lova tu, jos da je rjesiti se kako ovog ihtijarevica jer frajer je ocigledno blecak, kakve gluposti on naprica kao da je on malezijac jbt...fakat ko god je igro za kone rasni debil...
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako se desi da igramo sa njima finale kupa, baš me interesuje kako će to izgledati, obzirom da finale organizuje Savez, a ne klub-domaćin.
Samo Saraj'vo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dobra lovazagorski je napisao/la:Koja ba lova???DenchiNL je napisao/la:Prije svega nismo se obrukali bilo je htjenja , borbe i znanja kod igraca...u sta nisam bio siguran prije tekme...dali su sve od sebe i to sto su u proslim tekmama fulali isto su i sad, nije bilo fokusa ali u ovakvim uslovima i ritmu ja nemam zamjerke...
Cala je drzao ekipu na okupu i nije htio razbijati postavku i plan, to se vidjelo od starta, i toga se drzao do kraja, neko bi poletio i uveo jos kojeg napadaca ali tu bi nam bio i kraj mislim da su oni bili svjeziji pri kraju, sa 3 izmjene, a jako neznatnim padom u kvaliteti...Cala je odigrao pametno i uzeo bod umjesto kockarskog poteza kojim bi mozda izasao bez icega ali i umornim i ubijenim igracima, atmosferom sjebanom i toxicnim navijacima, a jos toliko toga u igri, sljedeci derbi ce biti puno vazniji...kao i podrska navijaca, bez ikakve patetike..
Cala ne vjeruje klupi i ja vjerujem da on koji je s njima svaki dan bolje zna cim raspolaze nego mi, a mozda ih i odmara za srijedu??? Naravno da bi pobjeda bila bolja ali nekad treba biti realan i prizemljen i gledati veliku sliku tj. Cilj na kraju...
I ja sam mislio da ce uvesti Amera za Crnkica i Saida za Sarica(zuti) i pokusati pobjediti, ali nije i nemam problem s tim....svak ko govori gluposti na Calu ili jos gore psuje ovom covjeku nije normalan i nosi se samo navijackim povrsnim vrucim emocijama..
Zeljo ima siri kadar i bolje selektiran tim, Zrinjski takodjer, da smo jos u igri je ravno cudu i zasluge su ovog strucnog staba, sta god da se desi Calu treba ostaviti da radi jos sezonu-dvije, narocito sada kad je lova tu, jos da je rjesiti se kako ovog ihtijarevica jer frajer je ocigledno blecak, kakve gluposti on naprica kao da je on malezijac jbt...fakat ko god je igro za kone rasni debil...
- ElCartel11
- Kontakt:
Idi Cala na kraju sezone, podnesi ostavku. Nismo mi klub koji je navikao, da ima gospodu za trenera. Mi vise volimo kad nam treneri copkaju nos na presicama i kad uvode sasvim nove formacije, kao recimo 4-3-3 poluljevo koja totalno syebe protivnika. Ti Cala nikad nisi cuo za tu vrstu taktike, pa bi te sir Uscuplic mogao nauciti mnogo toga. A nisi ni poslusao savjete sir Hurtica koji jasno nalaze, da ovoj ekipi treba psiholog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Da.PitarBordo je napisao/la:Ja sam se zagrijao da barem jednu sezonu od ljeta do ljeta odradimo kao Fudbalski Klub Sarajevo. A ne ovo što se PONAVLJA već godinama, jedno te isto.bordospartanac je napisao/la:Zagrijao si se ti zestoko za novog sefa, vidim ja koliko je sati skoro da su se kazaljke poklopile.![]()
Bas me interesuje koji ti je popis zelja da znam da li treba podrzati iz nekog drugog ugla gledanja.
Evo sad će ti Čala ostati, odraditi pripreme, neće ti doći neka instant imena, Čala to neće uigrati, jer ovaj sistem koji trenutno igra, to je Čalin sistem čak i dok je Jedinstvo vodio ovako je postavljao igru.
Onda ti Čala k'o i Dženo, k'o i Hurta, biva otjeran u Oktorbu, dolazi neko rješenje, preuzima tuđu ekipu, tuđe pripreme u po' frke... Dođe proljeće taj naravno nije mogao da se skrpi jer nije njegova sezona, dobit će nogu (tu jedino evo Čala odstupa, jer nemaju vjerojatno za novog šefa, pretpostavka) i onda opet ti dolazi neko ko ne treba ostati preko ljeta pa ostane, pa ide u oktorbu.... I to je otprilike to.
Samo jednu sezonu zapamtiti od ljeta do ljeta, bez obzira na plasman, ali da se liči na ekipu - pa makar malerski gubili u 95. minuti i slično.
Vidi meni licno nije cilj a objektivno i klubu onako kako ga mi zamisljamo kao i mnogim drugima ako realno znaju o fudbalu nesto vise, ne stavljajuci tvoje licno vidjenje sa strane da cisto jednu sezonu odradimo kvalitetno i imamo portrete heroja koji su iznijeli tu bitku zvanu Pl BiH i da se prisjecamo kako je to bilo nekada tamo.
Ja sam za to da nivo F.K. Sarajevo ima kvalitetnog tj., super kvalitetnog strucnjaka za nase uslove a koji ce opravdano provesti na toj poziciji duze godina.
Ako nam treba stabilna ekipa koja je duze na okupu onda nam treba i strucnjak sa takvim stazom.
Slazemo se sto se tice stalnih promjena na klupi cije odlucivanje donose najveci organi u klubu.
Zasto je tako, to je ipak prilika za interni razgovor mada dobro mi svi nagadjamo da je u prvom planu promocija vlastitih interesa za dalje karijere itd.
A od nasih trenera mi imamo Mehmeda i Husrefa a obadvojica su se i dovoljno potrosili objektivno, ostali su vani i u jacim ligama i nedostupni za nase novcanike.
Tako da je zahtjevno odluciti ko ce u buducnosti voditi nas klub, za sada pustimo covjeka neka odradi svoje.
On ce do kraja ove sezone dati isto i jos vise, a da li ce se realizovati planirano to cemo vidjeti.
Zaista ne mislim da bi mali Nedim bio sta losiji od Ahmetovica.
Ma odlicno, malo je stream zezao, al dobro je bilo.Zip je napisao/la:Kako bi u Kinu?zlo87 je napisao/la:Kako ste nezahvalni, stvarno ne mogu da vjerujem.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ne amnestira Calu to sto voli Sarajevo da mora biti trener, ne mora. To oko izmjena evo recimo da se slazem, trebao je ranije u nekoj utakmici da izvrsi izmjenu.., al ti nikako da shvatis da Cala nije kriv sto imamo parmake od igraca i sto nikoga nisi doveo pa da mozes napraviti tu neku razliku ako napravis tu izmjenu. Trazio je Ordagica, Obradovica, Pirica....nisu doveli. Hoce li Cala ici po igraca da ga dovede ili to radi neko drugi zaduzen za to, st znaci da Cala nije kriv a niti jedan trener nije kriv. Uprava tj sportski direktor dovodi igrace na preporuku trenera ako su u stanju da to izvedu i ispune zelju trenerovu.Ti mislis ako imas igraca vise da moras stvoriti pritisak,mozes al i ne moras. Pa ako si gledao 100 nekih drugih Evropskih utakmica mozes da vidis da to ne mora da bude presudno i da se na nekim utakmica i ne vidi ta razlika da neka ekipa ima igraca manje, a kamo li kod nas sa ovim krapama koje imamo da naprave neki pritisak. Sta je trebao reci niste mi doveli pojacanja necu da vodim Sarajevo. Mozda bi to rekao neki drugi trener al Cala to niakd nece reci taman vodio 11 baba na terenu. Ne ostavlja se tako voljeni klub. I ja bih volio Kodru, ili trenera tipa Kodre al takvog nema. Pogledao sam bas malo nase trenere kroz historiju. Miroslav Brozovic nas je vodio 8godina, Fuad Muzorovic 5god, ostali a bilo ih je oko 55 trenera u nasoj histojiri niko vise od 3god, tacnije skoro svaki 1god najvise 2god. Jel ti to nesto govori??? Nama brate treba eh sad ne znam sta prvo strpljenje koje nemamo a ona kontinuitet sa jednim trenerom. Al ta dva dobra nikad mi necemo spojiti. Evo ako mene pitas u Evropskom Sarajevu kakog ja zamisljam imali bi u prvih 11 samo mjesta Mihojevic i Dulja. Mozemo li naci jos 7 Duljevica takvog kvaliteta i jos jednog Marka....bojim se da ne mozemo.PitarBordo je napisao/la:Ništa nisi rekao ovim komentarom.ado-hz je napisao/la:Koliko pratim ovaj forum a nisam od juce, pise kad sam se registrovao...a vidim, pratim sta ti pises i smatram da nisi glup decko, momak, covjek...kako god se osjecas. Al pravim budalom nekog u ovom slucaju Kodru da ga opet zoves da ti bude trener je kao pucati sam u sebe iz pistolja. Dobro znas da Kodro nece doci isto tako kao sto znas da nijedan ozbiljan trener nece doci da trenira FK.Sarajevo jer zna kakva ga sudbina ceka nakon 2 remija i poraza. Zato se zahvali Bogu da vojnik kluba kakav god bio on a zove se Mehmed Janjos je dosao da vadi ova **** iz septicke jame u koju smo bili upali. Koliko god on znao ili ne znao, bio jurisni vojnik ili ziheras u ovom trenutku i ovom rejtingu kluba u kojem smo trenutno niko ti nece doci bolji, pametniji, hrabriji. Hoce ublehasi kao sto je Jesic da te zaviju u crno i uzmu ti i ono malo para sto imas....proturaju svoje igrace i imaju samo korist od tebe tj kluba...al opet bi to bila euforija da dodje neko noci....dok se nebi otkrile karte jednog dana...pa opet Jovo na novo, ajmo hebati majku i tom novom treneru.
Ja i dalje stojim iza toga da je gotovo kukavičluk profesionalni kada neko troši sudijsku nadokandu da zamjeni beka za beka kod nula nula na domaćem terenu, a pri tome bukvalno ništa ne uradi zadnjih barem 10 minuta.
Ja i dalja stojim iza toga da je gotovo kukavičluk profesionalni kada neko ima igrača više 25 minuta i igrače drži u istoj postavci, i onda u 88. minuti radi totalno nebitnu izmjenu.
Zašto je to problem? Daj da budemo realni da se ne radi o Čali nakon ovih i ovakvih predstava bi već se pjevalo "XXX odlazi." To što su Kodro, Husref moji mokri snovi ne znači da po svaku cijenu tražim da se otjera Čala recimo. Ali to ga ne amnestira od gore navedenih činjenica.
Još jednom da ponovim - nemoj da generaliziraš, niti svi ovdje spuju Čalu, niti svi ovdje kritikuju Čalu, niti svi ovdje hvale Čalu.
Rečenica ne treba da bude: "Nije Čala kriv što ovi ne znaju", nego "Čala je kriv što je svjesno ušao u ovu polusezonu sa ekipom poluamatera."
- TobeYarabi
- Kontakt:
mali zasluzuje ne samo da igra, nego da bude starter. nije mi jasno zasto mu cala ne daje sansu. on bi u ovoj ligi bio ronaldoVucevich je napisao/la:Zaista ne mislim da bi mali Nedim bio sta losiji od Ahmetovica.
-
belosevic28
- Kontakt:
Smrdis, realno. S gospodom gospodski, s ciganijom ciganski !!!broj6 je napisao/la:Zamolio bih vas sve ako možete da razmislite malo o ovome. Noviji sam na forumu bar što se tiče komentarisanja a odavno pratim ovu temu.
za **** spas"
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve to stoji, u nekim realnim kombinacijama, možda stručni štab sa Husom i Čalom kao pomočnikom je najrealniji da se dobije i jaka supstanca, a i vojnici kluba. Mada pitanje se nameće; kao što ti sam reče; oba su dosta potrošeni, pogtovo u pogledu FKS.bordospartanac je napisao/la:Da.PitarBordo je napisao/la:Ja sam se zagrijao da barem jednu sezonu od ljeta do ljeta odradimo kao Fudbalski Klub Sarajevo. A ne ovo što se PONAVLJA već godinama, jedno te isto.bordospartanac je napisao/la:Zagrijao si se ti zestoko za novog sefa, vidim ja koliko je sati skoro da su se kazaljke poklopile.![]()
Bas me interesuje koji ti je popis zelja da znam da li treba podrzati iz nekog drugog ugla gledanja.
Evo sad će ti Čala ostati, odraditi pripreme, neće ti doći neka instant imena, Čala to neće uigrati, jer ovaj sistem koji trenutno igra, to je Čalin sistem čak i dok je Jedinstvo vodio ovako je postavljao igru.
Onda ti Čala k'o i Dženo, k'o i Hurta, biva otjeran u Oktorbu, dolazi neko rješenje, preuzima tuđu ekipu, tuđe pripreme u po' frke... Dođe proljeće taj naravno nije mogao da se skrpi jer nije njegova sezona, dobit će nogu (tu jedino evo Čala odstupa, jer nemaju vjerojatno za novog šefa, pretpostavka) i onda opet ti dolazi neko ko ne treba ostati preko ljeta pa ostane, pa ide u oktorbu.... I to je otprilike to.
Samo jednu sezonu zapamtiti od ljeta do ljeta, bez obzira na plasman, ali da se liči na ekipu - pa makar malerski gubili u 95. minuti i slično.
Vidi meni licno nije cilj a objektivno i klubu onako kako ga mi zamisljamo kao i mnogim drugima ako realno znaju o fudbalu nesto vise, ne stavljajuci tvoje licno vidjenje sa strane da cisto jednu sezonu odradimo kvalitetno i imamo portrete heroja koji su iznijeli tu bitku zvanu Pl BiH i da se prisjecamo kako je to bilo nekada tamo.
Ja sam za to da nivo F.K. Sarajevo ima kvalitetnog tj., super kvalitetnog strucnjaka za nase uslove a koji ce opravdano provesti na toj poziciji duze godina.
Ako nam treba stabilna ekipa koja je duze na okupu onda nam treba i strucnjak sa takvim stazom.
Slazemo se sto se tice stalnih promjena na klupi cije odlucivanje donose najveci organi u klubu.
Zasto je tako, to je ipak prilika za interni razgovor mada dobro mi svi nagadjamo da je u prvom planu promocija vlastitih interesa za dalje karijere itd.
A od nasih trenera mi imamo Mehmeda i Husrefa a obadvojica su se i dovoljno potrosili objektivno, ostali su vani i u jacim ligama i nedostupni za nase novcanike.
Tako da je zahtjevno odluciti ko ce u buducnosti voditi nas klub, za sada pustimo covjeka neka odradi svoje.
On ce do kraja ove sezone dati isto i jos vise, a da li ce se realizovati planirano to cemo vidjeti.
Čala naravno da treba ostati do kraja, ionako teško možemo zijaniti ono što nam je gotovo pa zagarantovano trenutno (Evropa). Treba ostati do kraja barem, ako ništa drugo, da se razbije to mjenjanje trenera na jesen i proljeće, "u po' igranke".
Iskreno čekam i sâm ljeto, da se na njuši u zraku da li je to ljeto kao prethodna dva-tri ili ovaj put se stvarno nešto mijenja. Ja nisam taj koji će takve stvari predviđati, ali iskreno se nadam toj nekoj promjeni, ne ka boljem nego ka pozitivnijem.
Samo Saraj'vo.
Zašto?Bordomen je napisao/la:apsolutno NEbroj6 je napisao/la:Zamolio bih vas sve ako možete da razmislite malo o ovome. Noviji sam na forumu bar što se tiče komentarisanja a odavno pratim ovu temu.
za **** spas"
Ne otvaram nikakvu raspravu nego me interesuje šta bi se time postiglo što se tiče budućih derbija.
Mislite da će im doći iz dupeta u glavu?
Opet kažem, uvijek je jednostavno bilo pametniji popušta. Ja mislim da ovako možemo vratiti derbi kakav je nekad bio.
Kažem ovo zbog svoje raje i iz onog i ovog tabora, posrali su nam se na ćejf.
Zaboraviti ovaj kukavičluk i okrenuti se tekmi u srijedu! Večeras nekako probati zaspati i očekujemo neki bljesak u Kaknju, kao što je bio u Tuzli. Vakat je da nakon par kriminalnih partija, bljesnemo i opet da se raja naloži prije novog šamara! Nema kolege @High, da on nije jedan od ovih manijaka što su dobili batine na jugu? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mora da ga mrzi trener, sigurno bi on bio nesto kao spoj ronalda i messija na ovim terenima...TobeYarabi je napisao/la:mali zasluzuje ne samo da igra, nego da bude starter. nije mi jasno zasto mu cala ne daje sansu. on bi u ovoj ligi bio ronaldoVucevich je napisao/la:Zaista ne mislim da bi mali Nedim bio sta losiji od Ahmetovica.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Oko imas temu ''raje i iz onog tabora'' pa im tamo lizi dupe ! Popusti nas sa vojim ''gospodskim manirima''. Kerove na sljedecem derbiju tretirati kao kerove i tu se sva prica zavrsava 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovo oko uzvrata, samo istom mjerom. Pa ce razmisliti sljedeci put koliko ce mjesta dati.
Gledam nocas na istoku ima mjesta, onaj 'nas' dio ogradjen, sjever isto ima slobodnih mjesta. Jedino jug i zapad full. Lazu da nisu mogli dati vise karti, ali vratilo im se, a aBda jos i vise ce.
Gledam nocas na istoku ima mjesta, onaj 'nas' dio ogradjen, sjever isto ima slobodnih mjesta. Jedino jug i zapad full. Lazu da nisu mogli dati vise karti, ali vratilo im se, a aBda jos i vise ce.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!