Imam ja. Sta dajes za isti?Donnie Darko je napisao/la:imal neko broj od 2017. izgleda da je zaboravila okrenuti list na kalendaru
Kaze jedan kolega, sijecanj, veljaca, ozujak, snjezanj.
Moderator/ica: insider
Imam ja. Sta dajes za isti?Donnie Darko je napisao/la:imal neko broj od 2017. izgleda da je zaboravila okrenuti list na kalendaru
Zar i ti mislis da smo kupili bodove u Gracanici?rasavoje je napisao/la:Sto si lopuza?Vijadukt je napisao/la:
U svom na svom
Sta zelis?rasavoje je napisao/la:Imam ja. Sta dajes za isti?Donnie Darko je napisao/la:imal neko broj od 2017. izgleda da je zaboravila okrenuti list na kalendaru![]()
Kaze jedan kolega, sijecanj, veljaca, ozujak, snjezanj.
Brkino proljece se nastavljaVijadukt je napisao/la:Zar i ti mislis da smo kupili bodove u Gracanici?rasavoje je napisao/la:Sto si lopuza?Vijadukt je napisao/la:
U svom na svom
Znam, ti si bila beba kad smo mlatnuli divove na sred Koseva i uzeli kup. Nije pomogao ni Pusina, ni sudija za produzetkom od 8 minuta, ni SDA ...rasavoje je napisao/la:LJ
Ne pratim ti ja nizeligase.
Donci
Sta dajes?
Okrenula je kalendar, prešla je s januara na februar.Donnie Darko je napisao/la:I sta sad ja kao trebam pogodit ostala tri![]()
Ne budel sutra vec 30 stepeni ti si kriva
Ako izbacimo ajet, odličan tekst.
rasavoje je napisao/la:Ostalih sest.
Pregledala sam.Donnie Darko je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Ostalih sest.
Kad prije, jel to traje 45 minutarasavoje je napisao/la:Pregledala sam.Donnie Darko je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Ostalih sest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.