Nemoj me pogresno shvatiti drago mi je zbog gromade BH fudbala da se dize i u posljednje vrijeme biljezi dobre rezultate. Ali ste miljama daleko da biste mogli s te neke visine palamuditi i toliko samouvjereno pricati o klubu koji je organizaciono u ovoj 1. ligi Federacije u samom vrhu. U sopstvenom gradu niste primus a kamoli u cijeloj ligi. Svako dobro pametniBabatunde je napisao/la:na tome što smo u najboljoj formi u proljetnom dijelu, samo jedan poraz, 17 b od pčetka polusezone, demoliranje nekakvog pretendenta za PL itd. Vrati se i pogledaj opet, ali malo detaljnije, ne valja ispadat glupdvokorak je napisao/la:citam bahate komentare navijaca Veleza pa pogledam na tabelu, pa se opet vratim na forum pa opet pogled na tabelu....u cemu je stos ljudi? na cemu zasnivate toliku kolicinu bahatosti?
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Jesi li navijač Sloge, koliko sam upratio pises na slobodinoj temi, pa kakve veze ima Sloga i prva liga fbih sa Slbodom, ili si jedan od onih što govori da seTuzla brani u Siminom hanudvokorak je napisao/la:Nemoj me pogresno shvatiti drago mi je zbog gromade BH fudbala da se dize i u posljednje vrijeme biljezi dobre rezultate. Ali ste miljama daleko da biste mogli s te neke visine palamuditi i toliko samouvjereno pricati o klubu koji je organizaciono u ovoj 1. ligi Federacije u samom vrhu. U sopstvenom gradu niste primus a kamoli u cijeloj ligi. Svako dobro pametniBabatunde je napisao/la:na tome što smo u najboljoj formi u proljetnom dijelu, samo jedan poraz, 17 b od pčetka polusezone, demoliranje nekakvog pretendenta za PL itd. Vrati se i pogledaj opet, ali malo detaljnije, ne valja ispadat glupdvokorak je napisao/la:citam bahate komentare navijaca Veleza pa pogledam na tabelu, pa se opet vratim na forum pa opet pogled na tabelu....u cemu je stos ljudi? na cemu zasnivate toliku kolicinu bahatosti?
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
1. nisam "navijac" Sloge ali itekako simpatizer projekta
2. gdje drugo da pisem, Sloga nema opste diskusije
3. dragi su mi svi sportski klubovi iz grada. da li to sad bila zenska kosarkaska ili odbojkaska ekipa Jedinstva ili npr klub iz Mramora, Soline..pa cak su mi dragi i svi klubovi s kantona
2. gdje drugo da pisem, Sloga nema opste diskusije
3. dragi su mi svi sportski klubovi iz grada. da li to sad bila zenska kosarkaska ili odbojkaska ekipa Jedinstva ili npr klub iz Mramora, Soline..pa cak su mi dragi i svi klubovi s kantona
? ? <3
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kakve veze ima tema Sloge sa navijačima Veleža pa visite ovdje i jos tjerate druge sa teme. Bahati ste totalno. Malo spustite let zna se šta bude ko visoko leti.Babatunde je napisao/la:Jesi li navijač Sloge, koliko sam upratio pises na slobodinoj temi, pa kakve veze ima Sloga i prva liga fbih sa Slbodom, ili si jedan od onih što govori da seTuzla brani u Siminom hanudvokorak je napisao/la: Nemoj me pogresno shvatiti drago mi je zbog gromade BH fudbala da se dize i u posljednje vrijeme biljezi dobre rezultate. Ali ste miljama daleko da biste mogli s te neke visine palamuditi i toliko samouvjereno pricati o klubu koji je organizaciono u ovoj 1. ligi Federacije u samom vrhu. U sopstvenom gradu niste primus a kamoli u cijeloj ligi. Svako dobro pametni![]()
![]()
Zašto je vama toliko zanimljiva Sloga koju nazivate seoskom ekipom??? U čemu je stvar, šta vas zanima?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ti si nebitan faktor, nisi mi odgovorio na pitanje neki dan, tako da s tobom neću da se upuštam u bilo kakve polemike.sviunapad1010 je napisao/la:Kakve veze ima tema Sloge sa navijačima Veleža pa visite ovdje i jos tjerate druge sa teme. Bahati ste totalno. Malo spustite let zna se šta bude ko visoko leti.Babatunde je napisao/la:Jesi li navijač Sloge, koliko sam upratio pises na slobodinoj temi, pa kakve veze ima Sloga i prva liga fbih sa Slbodom, ili si jedan od onih što govori da seTuzla brani u Siminom hanudvokorak je napisao/la: Nemoj me pogresno shvatiti drago mi je zbog gromade BH fudbala da se dize i u posljednje vrijeme biljezi dobre rezultate. Ali ste miljama daleko da biste mogli s te neke visine palamuditi i toliko samouvjereno pricati o klubu koji je organizaciono u ovoj 1. ligi Federacije u samom vrhu. U sopstvenom gradu niste primus a kamoli u cijeloj ligi. Svako dobro pametni![]()
![]()
Zašto je vama toliko zanimljiva Sloga koju nazivate seoskom ekipom??? U čemu je stvar, šta vas zanima?
Nigdje ne letimo, na temi smo jer imamo pravo diskutovati o utakmici koju smo odigrali sa ovim protivnikom. Bilo prošlo, nek je sretno slogi i kurzlacima dalje
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kakve veze ima tema Sloge sa navijačima Veleža pa visite ovdje i jos tjerate druge sa teme. Bahati ste totalno. Malo spustite let zna se šta bude ko visoko leti.Babatunde je napisao/la: Jesi li navijač Sloge, koliko sam upratio pises na slobodinoj temi, pa kakve veze ima Sloga i prva liga fbih sa Slbodom, ili si jedan od onih što govori da seTuzla brani u Siminom hanu![]()
![]()
Zašto je vama toliko zanimljiva Sloga koju nazivate seoskom ekipom??? U čemu je stvar, šta vas zanima?[/quote]
Ti si nebitan faktor, nisi mi odgovorio na pitanje neki dan, tako da s tobom neću da se upuštam u bilo kakve polemike.
Nigdje ne letimo, na temi smo jer imamo pravo diskutovati o utakmici koju smo odigrali sa ovim protivnikom. Bilo prošlo, nek je sretno slogi i kurzlacima dalje
Babatunde alias "bitni faktor"
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ja sam iz Simin Hana, eto imam "pravo" da vam kazem da ste smorili posten svijet. Simin Han vam nabio komplekse kao da je Manchester u pitanju. Postajete smijesni, od onolike historije i onakvih navijaca ostade saka kompleksa. Jadno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Je li ti dao pravo "bitni faktor" da pišeš ovdje, ako nije naj.ebao siVolimTz je napisao/la:Ja sam iz Simin Hana, eto imam "pravo" da vam kazem da ste smorili posten svijet. Simin Han vam nabio komplekse kao da je Manchester u pitanju. Postajete smijesni, od onolike historije i onakvih navijaca ostade saka kompleksa. Jadno.
Vidim navijaci veleza jos uvijek pale i zare Simin Hanom
Skim igraju sledecu , koji PDF je hot sletece sedmice

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemoj srat primirje je bilo s Banovicimasodaacm je napisao/la:Vidim navijaci veleza jos uvijek pale i zare Simin HanomSkim igraju sledecu , koji PDF je hot sletece sedmice
![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Hvala na infosu , znaci Novi Travnik je sledece sedmice, nista care prebacujem kanal na Novi Travnik.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj srat primirje je bilo s Banovicimasodaacm je napisao/la:Vidim navijaci veleza jos uvijek pale i zare Simin HanomSkim igraju sledecu , koji PDF je hot sletece sedmice
![]()
![]()
a ne bola poziv i ovim mojim. Stipu brato bila tekma prosla,1500 clanova,3000 prosjek u donjem dijelu federalne,gradimo stadion,sljedeca Novi Travnik a Siminom Hanu i treneru Basicu sretno u nastavku
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma odmah se ti prebaci i samo refresiraj temusodaacm je napisao/la:Hvala na infosu , znaci Novi Travnik je sledece sedmice, nista care prebacujem kanal na Novi Travnik.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj srat primirje je bilo s Banovicimasodaacm je napisao/la:Vidim navijaci veleza jos uvijek pale i zare Simin HanomSkim igraju sledecu , koji PDF je hot sletece sedmice
![]()
![]()
a ne bola poziv i ovim mojim. Stipu brato bila tekma prosla,1500 clanova,3000 prosjek u donjem dijelu federalne,gradimo stadion,sljedeca Novi Travnik a Siminom Hanu i treneru Basicu sretno u nastavku
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Čuj sretno, a kad ide tužba za pokušaj potkupljivanja vaših igračaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj srat primirje je bilo s Banovicimasodaacm je napisao/la:Vidim navijaci veleza jos uvijek pale i zare Simin HanomSkim igraju sledecu , koji PDF je hot sletece sedmice
![]()
![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nisam ti ja portparol kluba. To neka oni rade. Mislim da nije tesko skontati da je ovo sto sam napisao licno moj stav jer je Basic ispao pravi gospodin nakon tekme. Uzivajsviunapad1010 je napisao/la:Čuj sretno, a kad ide tužba za pokušaj potkupljivanja vaših igračaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj srat primirje je bilo s Banovicimasodaacm je napisao/la:Vidim navijaci veleza jos uvijek pale i zare Simin HanomSkim igraju sledecu , koji PDF je hot sletece sedmice
![]()
![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nisam ti ja portparol kluba. To neka oni rade. Mislim da nije tesko skontati da je ovo sto sam napisao licno moj stav jer je Basic ispao pravi gospodin nakon tekme. Uzivaj[/quote]NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Čuj sretno, a kad ide tužba za pokušaj potkupljivanja vaših igrača![]()
Prije tekme lopovi poslije gospoda zanimljivo.
Sviunapad red je da se nasmijem tvom pokušaju humora

Možeš ti bolje, hajde, uzmi vremena koliko ti treba, ipak si manje inteligentan čovjek, čekam

Možeš ti bolje, hajde, uzmi vremena koliko ti treba, ipak si manje inteligentan čovjek, čekam
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bitni faktor odigrao potez šah mat. Predajem se 
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nemoj dzaba. Cekaces par sati i na kraju ce napisat kako nas sve yebu kompleksi prema velikom gigantu iz zamal-TuzleBabatunde je napisao/la:Sviunapad red je da se nasmijem tvom pokušaju humora![]()
Možeš ti bolje, hajde, uzmi vremena koliko ti treba, ipak si manje inteligentan čovjek, čekam![]()
⭐
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Obleti se javlja. Još se ložištheboss_RD07 je napisao/la:Nemoj dzaba. Cekaces par sati i na kraju ce napisat kako nas sve yebu kompleksi prema velikom gigantu iz zamal-TuzleBabatunde je napisao/la:Sviunapad red je da se nasmijem tvom pokušaju humora![]()
Možeš ti bolje, hajde, uzmi vremena koliko ti treba, ipak si manje inteligentan čovjek, čekam![]()
Ti čuo izgleda skoro od nekog za pojam kompleksa i zvučalo ti pametno nešto pa se uhvatio toga k'o pijan plota. Izvoli citiraj gdje ja nekog nazivam kompleksašem.
A do tada obleti
Stvarno ste dvije gromade
Ne znas vise sta pises, idi bola malo odmori od ovog, nije za tebe. Jedan dan mene i pastrmku nazivas bolidima, evo danas uhvatio se nekog faktora i misli smiješan. Jesi li sam uspio smisliti ovo
A zibje kozoyebu
A zibje kozoyebu
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.