dajte momcima plate bolan, evo kadušić nigdje nije mogo za prvi maj, a kapiten, najbolji igrač lige, reprezentativac i igrač koji vrijedi 4 miliona eura bio sa majkom i ocem. nemaju ljudi, 10 ćevapa cijeli dan tjerali po roštilju...BordoBolesnik je napisao/la:Jahic, Bogicevic, Krizman, namjestene titule, suspendovane sudije itdMedikament je napisao/la:a na lobotomiji ili ti ga temi fks "objektivni" navijači pljuju te momke jer traže svoj zarađeni novac da mogu kraj sa krajem sastaviti... stidite se.
Ono nekom nesta prica
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Medikament
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- 7aprildomemoj
Sreća pa su viršle Bajra jeftine

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ako im bude bas toliko lose mogu u prosjake pa im objasnite kako to ide, kod vas bi bili na pravoj adresi.Medikament je napisao/la:dajte momcima plate bolan, evo kadušić nigdje nije mogo za prvi maj, a kapiten, najbolji igrač lige, reprezentativac i igrač koji vrijedi 4 miliona eura bio sa majkom i ocem. nemaju ljudi, 10 ćevapa cijeli dan tjerali po roštilju...BordoBolesnik je napisao/la:Jahic, Bogicevic, Krizman, namjestene titule, suspendovane sudije itdMedikament je napisao/la:a na lobotomiji ili ti ga temi fks "objektivni" navijači pljuju te momke jer traže svoj zarađeni novac da mogu kraj sa krajem sastaviti... stidite se.
Ono nekom nesta prica
- Medikament
- Kontakt:
kadušić juče plako, smijali mu se cigani na čaršiji 
sloboda72 je napisao/la:
kako te nije stid pisati gluposti kad ti tribinu vodi Zulic od 3000km? Kad vam se pola momaka povuklo zbog toga nakon smrti Mirze? Kako te nije stid? Udarni vam jedino na gostovanjima, jer ko vecinski ne ide na gostovanja znas i sam, a znas i sam ko vam je u kopu na Grbavici. Prestanite se ofirati.Medikament je napisao/la:članovi kino grupe počeli tražiti novi posao, na sjeveru nema plata već neko vrijeme...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
koliko ti je trebalo da nadjes ovaj clanak, vidim potrudio si se pravozlo87 je napisao/la:
![]()
dje nece tuziti onu upravu tada? kad je shvatio da vracaju amara, covjek se usro u gace... a opet taj isti menadzer vas zavija u crno...
45515
Minuta otprilike. Lazov ostaje lazov.grbavicka je napisao/la:koliko ti je trebalo da nadjes ovaj clanak, vidim potrudio si se pravozlo87 je napisao/la:
![]()
![]()
dje nece tuziti onu upravu tada? kad je shvatio da vracaju amara, covjek se usro u gace... a opet taj isti menadzer vas zavija u crno...
- MocMahale444
Nastavi part 2, ubaci precku da se jos trese zbog saida.PticaSelica1921 je napisao/la:Odlucio sam napisati knjizevno djelo...pa ako vam se svidi nastavit cu.
------Pitarska Rapsodija---
Knjiga prva
Poglavlje ; Duhovi Predaka
Čin 1
Pricaju Dulja i mitsko stvorenje Said u dubinama kosevskog lavora,dok kroz hladne i mracne hodnike odzvanja "huk severa" od 1 300 dusa od kojih se jeze dlake po tabanima.
Ostavljajuci stucne koje je na ruke hladnom vodom i kabasem oprao ispred grijalice malezijske proizvodnje on odrecito rece :" prestani da cmizdris "
Djecak sa narandzastom kosom je jecao i revao :" ali kako cu sada na nargilu,fale mi 3 marke kuknjava i jos po 3 marke da se utalimo za taxija do Kobilje kuknjava "
-"prekini!" Rece Said " nije oduvijek ovako bilo,nekada je ovo bio slavni klub,gdje se uz moje ime nije vezala precka i staka! Gdje su horde dolazile u hiljadama i sa borusijom haman nerijeseno igrali bas na ovom travnjaku!Pamtim i bolje dane kada plate nisu kasnile,igralo se za grb i jeli su poli hrenovke !!!
E to su bila vremena,za grb i virslu su isli glavom na krampon !"
-" al' ja hocu na nargilu kuknjava " rece malo narandzasto stvorenje dok mu je grijalica zacrvenila prirodno rumene obraze.Balio je na sve strane.
U tom trenutku,Said uzima tek frisko opranu stucnu zbog cijeg pranja je jos osjecao bol u kostima i ocinski pridje Dulji o obrisa mu slinu tamno zelene boje.
"Sad je bolje " rece Said i zavuce desnu ruku i zadjepak velike torbe i izvadi sjajnu kovanicu koja se u Duljinim ocima cinila velika kao tepsija samog Ismira Pintola.
Bio je to gvozdeni petak!
"Tvoj je djecace!Al mi dvije marke vrati !"
Dulja izleti iz svlacionice brzinom lijevog krila i Said ostade sam....
To be continued
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Medikament
- Kontakt:
koji film se prikazuje za vikend i idete li organizovano? jel karte klub plaća ili ćete vi morati pojedinačno?zlo87 je napisao/la:kako te nije stid pisati gluposti kad ti tribinu vodi Zulic od 3000km? Kad vam se pola momaka povuklo zbog toga nakon smrti Mirze? Kako te nije stid? Udarni vam jedino na gostovanjima, jer ko vecinski ne ide na gostovanja znas i sam, a znas i sam ko vam je u kopu na Grbavici. Prestanite se ofirati.Medikament je napisao/la:članovi kino grupe počeli tražiti novi posao, na sjeveru nema plata već neko vrijeme...
sloboda72 je napisao/la:
šta kaže amar zulic "mi nismo huligan i u vrticu dodje do koskanja"Medikament je napisao/la:koji film se prikazuje za vikend i idete li organizovano?zlo87 je napisao/la:kako te nije stid pisati gluposti kad ti tribinu vodi Zulic od 3000km? Kad vam se pola momaka povuklo zbog toga nakon smrti Mirze? Kako te nije stid? Udarni vam jedino na gostovanjima, jer ko vecinski ne ide na gostovanja znas i sam, a znas i sam ko vam je u kopu na Grbavici. Prestanite se ofirati.Medikament je napisao/la:članovi kino grupe počeli tražiti novi posao, na sjeveru nema plata već neko vrijeme...
mislim da kadusic i crnkic zasluzuju podrsku svih sportskih portala!!! izdrzite momci!!!
45515
- MaroonSquad
- Kontakt:
E moji gurbeti crnkic bez plate trci ko navijen i daje golove, a igraci plave filozofije tolike pare imaju i vuku se po terenu.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Haram vam bilo što mu se smijete po čaršiji, a momak u ovakvoj situaciji!!Medikament je napisao/la:kadušić juče plako, smijali mu se cigani na čaršiji
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PticaSelica1921
- Kontakt:
To je u drugom poglavlju ;Povratak Oploditelja/LegendeMocMahale444 je napisao/la:Nastavi part 2, ubaci precku da se jos trese zbog saida.PticaSelica1921 je napisao/la:Odlucio sam napisati knjizevno djelo...pa ako vam se svidi nastavit cu.
Knjiga prva
Čin 1
Pricaju Dulja i mitsko stvorenje Said u dubinama kosevskog lavora,dok kroz hladne i mracne hodnike odzvanja "huk severa" od 1 300 dusa od kojih se jeze dlake po tabanima.
Ostavljajuci stucne koje je na ruke hladnom vodom i kabasem oprao ispred grijalice malezijske proizvodnje on odrecito rece :" prestani da cmizdris "
Djecak sa narandzastom kosom je jecao i revao :" ali kako cu sada na nargilu,fale mi 3 marke kuknjava i jos po 3 marke da se utalimo za taxija do Kobilje kuknjava "
-"prekini!" Rece Said " nije oduvijek ovako bilo,nekada je ovo bio slavni klub,gdje se uz moje ime nije vezala precka i staka! Gdje su horde dolazile u hiljadama i sa borusijom haman nerijeseno igrali bas na ovom travnjaku!Pamtim i bolje dane kada plate nisu kasnile,igralo se za grb i jeli su poli hrenovke !!!
-" al' ja hocu na nargilu kuknjava " rece malo narandzasto stvorenje dok mu je grijalica zacrvenila prirodno rumene obraze.Balio je na sve strane.
U tom trenutku,Said uzima tek frisko opranu stucnu zbog cijeg pranja je jos osjecao bol u kostima i ocinski pridje Dulji o obrisa mu slinu tamno zelene boje.
"Sad je bolje " rece Said i zavuce desnu ruku i zadjepak velike torbe i izvadi sjajnu kovanicu koja se u Duljinim ocima cinila velika kao tepsija samog Ismira Pintola.
To be continued
Cin 1 : Tresla se precka rodio se Said
U srcu nosim te ja ! 1921
- Medikament
- Kontakt:
fudbaleri sarajeva zajedno sa radnicima grasa izlaze na ulice! čak su radnici grasa skupili šta para za malog kadušića, sevap je.
sloboda72 je napisao/la:
neku noc cmizdris ovdje, a sad uzimas Ismira Pintola u ovaj svoj tekst, jadu!PticaSelica1921 je napisao/la:To je u drugom poglavlju ;Povratak Oploditelja/LegendeMocMahale444 je napisao/la:Nastavi part 2, ubaci precku da se jos trese zbog saida.PticaSelica1921 je napisao/la:Odlucio sam napisati knjizevno djelo...pa ako vam se svidi nastavit cu.
Knjiga prva
Čin 1
To be continued
Cin 1 : Tresla se precka rodio se Said
Ne vidim da ga je spomenuo u losem kontekstu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.