Prvo da pozelim onom momku na sjeveru sto brzi oporavak, nisam najbolje vidio ni sta mu se desilo sa zapada, raja kaze da bi trebalo biti sve ok.. u pm samo da nije sta ozbiljnije, koji je ovo puta da se na sjeveru sa ovim topovskim sranja desavaju...
Sto se tice meca, ja momcima nemam sta prigovoriti. svaka im cast, teska pobjeda. Mnogi ce sad pljuvati Hebibovica i Bekica, Ahmetovica jer fuli na kraju prazan gol i uopste je los, ali nisu oni krivi sto nemamo boljih od njih, i sto oni moraju igrati, jbg, fkt kad vidim Hebiba i Ahmeta kako u 85. minuti ginu i vrse onaj presing srce mi je ko dzamija. Kvalitet za Sarajeva nisu, ali momci danas izgorili na terenu, dugo borbenije ih nisam gledao, i na tome im svaka cast, to je ono sto trazimo, 200% sebe pa sta bude.
Krace receno, volje i zelje ima, znanja nema, oni hoce ali ne znaju, i nemamo im sta zamjeriti. Oni koji se isticu su Dulja koji dijeli ove pasove i izbacuje ih u 1v1 situacije kao Messi, Crnkic koji je strasan iz meca u mec, trci decko, najvatreniji je, jedan od najvecih boraca, doktor.
Marko je opet prekucao igricu, imam osjecaj da gdje god momka stavis on ce odgovoriti zadatku. kapitenski.
Novakovic isto najbolji u odbrani, izvlacio Bekica nekoliko puta iz govana, moj Almire Almire.. Pavlovic bez nekog posla, ok je odradio ono malo.
I da.. moram pohvaliti zaboravljenog sina Samira, vidis iz aviona da je decko sa loptom u nogama svemirski brod za Hrustema, kako izbaci Hebiba u onoj akciji.. strasno, zali boze lijenosti i qrcobolje, ovakav Samir bi nam bio ta prevaga za duplu, valjda ce ga ovih 20ak minuta malo trznuti i povratiti u zivot.
Valjda nije nista ozbiljnije sa Duljom, cim je sam izasao s terena trebalo bi biti sve ok, dobio je i aplauz citavog Koseva.
Idemo dalje, sad slijedi kup, valjda se Hodzic vraca jer Kadusic nema kvalitet, zaista nam ne treba jos jedan neupotrebljiv bek ala Bekic, dosta je i njega.
IGRAJ BORDO BIJELIIIIII
BIT CE ZELJO **** SAMPION, **** SAMPION!!
VOLIM TE SARAJEVO!

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase