Daj Boze da uspijete pobijediti 14 ili 16 igraca Zelje.Rigoletto je napisao/la:Sutra polazi vjerovatno najveca humanitarna karavana u povijesti samostalne BiH. Svi po argetu i pomozi bordo gubavce a onda po 3 boda na grbavicu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
A dajRigoletto je napisao/la:Sutra polazi vjerovatno najveca humanitarna karavana u povijesti samostalne BiH. Svi po argetu i pomozi bordo gubavce a onda po 3 boda na grbavicu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Iskreno, ovo sto je rekao mi je gore nego da mi je dijete opsovao. Gadi mi se ovakvo misljenje Sarajevske raje. Previse je krvi palo zbog ovog covjeka da bi se neko ovako igrao i pisao.ElCartel11 je napisao/la:Ovaj abdica svrstava pod Bihacdelinjo je napisao/la: pozdravi babu fikreta![]()
![]()
![]()
Tko može nek izdvoji još koju marku sutra, šaljemo paketiće sa stočnom repom za najmlađe tuzlake i zeničane. Tu smo da si pomažemo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- ElCartel11
- Kontakt:
To nije misljenje sarajevske raje, vec ovakvih debila kao on i djecurlije kojima je historija strani pojam.SNSa je napisao/la: Iskreno, ovo sto je rekao mi je gore nego da mi je dijete opsovao. Gadi mi se ovakvo misljenje Sarajevske raje. Previse je krvi palo zbog ovog covjeka da bi se neko ovako igrao i pisao.
Mi Krajisnici najbolje znamo ko su babini i koliko zivota su nasa braca, ocevi, didovi, komsije, prijatelji dali da se odbranimo od njih
Ali pustimo politiku nije joj mjesto ovdje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Delinjo je glupi neobrazovani balavac,jbt gaElCartel11 je napisao/la:Ovaj abdica svrstava pod Bihacdelinjo je napisao/la: pozdravi babu fikreta![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bez politike, ovo je tema gdje pomažemo potrebite
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko nadje onaj post gdje navijac Zelje prica za zadnje kolo 2014/15 sezone kako su slali politicare Azmiru da uvezu da Zeljeznicar osvoji titulu ali ne ide pa ne ide kupujem mu paket Tuborga.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sellam za Krajinu. volim taj dio bih, posebno bihac i sanski mostElCartel11 je napisao/la:To nije misljenje sarajevske raje, vec ovakvih debila kao on i djecurlije kojima je historija strani pojam.SNSa je napisao/la: Iskreno, ovo sto je rekao mi je gore nego da mi je dijete opsovao. Gadi mi se ovakvo misljenje Sarajevske raje. Previse je krvi palo zbog ovog covjeka da bi se neko ovako igrao i pisao.
Mi Krajisnici najbolje znamo ko su babini i koliko zivota su nasa braca, ocevi, didovi, komsije, prijatelji dali da se odbranimo od njih
- TobeYarabi
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:A dajRigoletto je napisao/la:Sutra polazi vjerovatno najveca humanitarna karavana u povijesti samostalne BiH. Svi po argetu i pomozi bordo gubavce a onda po 3 boda na grbavicu![]()
![]()
vintajjjjjjjjj

U to ni najmanje ne sumnjajte! Gdje god, šta god zatreba.bodi123 je napisao/la: Sloboda prava gospodska ekipa, ocekujem i u zadnjem kolu da otkinu Mostarcima bodove u slucaju da nam bude trebalo za duple.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
narodniheroj
- Kontakt:
SNSa je napisao/la:Znaci, najomrazeniji klub,koji se gura na sve strane bi sutra mogao pasti na trece mjesto. Toliko se ide na sve ili nista ove godine da se u Bihac dolazilo Jakupovicu. Sta je zavrseno, vidjet ce se sutra. Tacno, sta se ove godine radi je nakveca stimaljka u historiji igre. Veca nego kad su Ivici Osimu zabranilj da se bavi fudbalom.
Samo zbog ovog guranja od sudijske organizacije, saveza, klubova i administracije srpske nacionalnosti bi zelio da Zrinjski ili Sarajevo uzmu titulu. Poklapaju sve sto mogu jes su svjesni sta im slijedi u slucaju ne uzimanja milion i po od Evrope.
Nek je sretno i Zrinjskom i Sarajevu. Sportski pozdrav iz Bihaca. Ali sada zaista sportski, ne onaj Zeljo-sportski.
Da ne pričamo o debilizmu kojeg je prosipao kad su im rođeni gostovali nedavno, koliko je debil pozivao na linč RA i ostalih navijača koji su dolazili na tekmu. Istih onih RA koji su mu nekada dolazili autobusima u Bihać da pomognu njegovo Jedinstvo u nekoj međunarodnoj utakmici
Papak idi se rani i zavuci se trebi pod suknju, neka ti priča o Želji i manijacima
Nisam ni htio pokusati politiku mjesati. Samo iz njegovih rijeci se moze vidjeti njegova neobrazovanost i zadrtost. Bahati Bosnjo i nista drugo. Ali neka.ElCartel11 je napisao/la:To nije misljenje sarajevske raje, vec ovakvih debila kao on i djecurlije kojima je historija strani pojam.SNSa je napisao/la: Iskreno, ovo sto je rekao mi je gore nego da mi je dijete opsovao. Gadi mi se ovakvo misljenje Sarajevske raje. Previse je krvi palo zbog ovog covjeka da bi se neko ovako igrao i pisao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sigurno ti trebe neke iz ta dva gradaTobeYarabi je napisao/la: sellam za Krajinu. volim taj dio bih, posebno bihac i sanski most![]()
Alejkum sellam tebra
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
A sta da ti kazem. Posto si bio rako dobar pa me pratio na forumu mogu te samo pocastiti odgovorom da mi je je Edin komsija. Mogu i za RA, nakon svega zajednickog gade mi se njihovi clanovi i klub. Na stranu moje postovanje zbog svih akcija Rodjenih u zadnje vrijeme.narodniheroj je napisao/la:SNSa je napisao/la:Znaci, najomrazeniji klub,koji se gura na sve strane bi sutra mogao pasti na trece mjesto. Toliko se ide na sve ili nista ove godine da se u Bihac dolazilo Jakupovicu. Sta je zavrseno, vidjet ce se sutra. Tacno, sta se ove godine radi je nakveca stimaljka u historiji igre. Veca nego kad su Ivici Osimu zabranilj da se bavi fudbalom.
Samo zbog ovog guranja od sudijske organizacije, saveza, klubova i administracije srpske nacionalnosti bi zelio da Zrinjski ili Sarajevo uzmu titulu. Poklapaju sve sto mogu jes su svjesni sta im slijedi u slucaju ne uzimanja milion i po od Evrope.
Nek je sretno i Zrinjskom i Sarajevu. Sportski pozdrav iz Bihaca. Ali sada zaista sportski, ne onaj Zeljo-sportski.![]()
gledaj šta nas "počasti" momak kojem je treba pričala o situaciji u ultra grupama u Sarajevu
, kako dečko puca po šavovima
i još ono nešto zna ko je gdje dolazio i šta je nudio. Jeli ti treba pričala da su dolazili kod Jakupovića ili si bio živi svjedok
![]()
Da ne pričamo o debilizmu kojeg je prosipao kad su im rođeni gostovali nedavno, koliko je debil pozivao na linč RA i ostalih navijača koji su dolazili na tekmu. Istih onih RA koji su mu nekada dolazili autobusima u Bihać da pomognu njegovo Jedinstvo u nekoj međunarodnoj utakmici
Papak idi se rani i zavuci se trebi pod suknju, neka ti priča o Želji i manijacima
Fuj kakvo sudjenje na kosevu, a tek ona situacija sa Subicem, sramota i vi gradski, ugledan klub sa eki fol nekom tradicijom

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
A ti idiote ko si da si, prestani zloupotrebljavati dobru volju onih koji ti čine usluge.delinjo je napisao/la: pozdravi babu fikreta
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma treba ima svugdje, samo ih treba znati yebati. imam ja komsinicu zeljanu za toElCartel11 je napisao/la:Sigurno ti trebe neke iz ta dva gradaTobeYarabi je napisao/la: sellam za Krajinu. volim taj dio bih, posebno bihac i sanski most![]()
![]()
Alejkum sellam tebra
- escobarpablo
- Kontakt:
SNSa je napisao/la:Znaci, najomrazeniji klub,koji se gura na sve strane bi sutra mogao pasti na trece mjesto. Toliko se ide na sve ili nista ove godine da se u Bihac dolazilo Jakupovicu. Sta je zavrseno, vidjet ce se sutra. Tacno, sta se ove godine radi je nakveca stimaljka u historiji igre. Veca nego kad su Ivici Osimu zabranilj da se bavi fudbalom.
Nek je sretno i Zrinjskom i Sarajevu. Sportski pozdrav iz Bihaca. Ali sada zaista sportski, ne onaj Zeljo-sportski.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Cuj ovog iz Buhaca on zna ko sta gura,balvani se guraju auto kad nece da upali kakvo ba guranje,to se kaze pomazu sudiju u novcanoj kriznoj situaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.