FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sa Zeljom tugujem,Zelji se radujem,Zeljo je dio zivota mog,Zeljo ti si Sampionnnnnn.Avanti popolo idemo okolo da nesto marnemo da u Krupi karnemo...pitare
ja 100 % vjerujem u to..irfo je napisao/la:Moze li nas duplo vise biti na tribinama na derbiju od malenih?
Jer si JEDAN JEDINI...........
Valjda ce sutra poceti Boccacini. Pokazao je da zna i da je trenutno mozda i nas najbolji stoper.
Sutra nam treba 11 ratnika.
Sutra nam treba 11 ratnika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ući maksimalno koncentrisano i jako.Slavko je igračima pojasnio šta nam 3 boda znače sutra,i za klub i igrače ponaosob.
Hoćel' Čala vodit pitare protiv nas u derbiju? Evo nešto gledam pravilnik NFSBiH i pretpostavljam da neće:

vjerovatno samo utakmica kazne, sad ne znam hoce li to moci odradit u kup utakmici ili u derbijubraco je napisao/la:Hoćel' Čala vodit pitare protiv nas u derbiju? Evo nešto gledam pravilnik NFSBiH i pretpostavljam da neće:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nadam se da hoće neka cale normalan lik iako pitar 
Sutra krupa mora pasti
Sutra krupa mora pasti
ma pobjeda i gotovo zavrsili smo za ovu sezonuVirtu4l je napisao/la:Treba nam pobjeda sutra, da ovo u miru privedemo kraju, treba nam pobjeda da se naredni vikend uhljupima nasmijemo u onu odvratnu udbašku facu. Da im kažemo 3%, 5%, 7%, 50% ili 100% ulaznica? Boli nas qrac, ne trebaju nam, izvešćemo juniore ako nam je qrcu ćejf, da ponovo osjete ko je Željezničar i da su mali, nikad manji.
Treba nam sutra pobjeda zbog ove sjajne uprave, toliko dobrog su nam dali ti ljudi, toliko lijepih stvari... ništa ih nije pokolebalo, ni uvrede, ni podmetanja, iz svake greške su izašli jači, pobijedite i zbog njih.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Neandertalac
- Kontakt:
Još malo, još samo malo.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sretno Plavi. Samo hrabro danas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svanulo,svanu zora Krupa se pobjedite mora,odo malo na klupu danas cemo pobjedite Krupu,opet danas supa pobjedite se mora Krupa,Zeno trci zatvori supu danas cemo pobjedite Krupu,Sad mi javise iz mupa danas se mora pobjedite Krupa,ko se to u kadi Krupa danas se mora pobjedite Krupa,u Krupu je umjetna trava zavali cega Stevanovic Sava,sto su ovo domacini fini grme Manijaci na tribini,i na kraju moram van nesto kasti danas CE Krupa pasti.
ZA TRI BODA ŽIVIMO!
Juriiiiiiiiiš

Juriiiiiiiiiš
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Na gostovanje Zeljo krece.....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
Danas bi mogla biti neka nestvarna cifra Manijaka u Krupi, atmosfera je nevjerojatna. Tamo će da bude još veća perverzija, jednostavno onaj osjećaj u stomaku i osmijeh koji ne silazi sa lica ne mogu pogriješiti.
Gol za golom eto nove pobijede
S pobjedama dolaze i titule
...
Gol za golom eto nove pobijede
S pobjedama dolaze i titule
...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
U pamet i sretno nam svima koji idemo.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Pozdrav svima.
Sretno nam danas! Toliko za moje prvo javljanje
Sretno nam danas! Toliko za moje prvo javljanje
Leone dobrodošao nazad među pravu raju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Raja hoce li biti neki stream danas? Prenosi li neka televizija?
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm i 29 gostiju.