PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Da li.Će.sloboda u zadnjem.kolu da Odlučuje.prvaka?
Da li.Će.Sudija ostati.zaključan
Možda se slomi korner.zastavica!?
Ostanite uz PL bih, uz zvuke naše dobro poznate:
"nije majka klela šiljka sto se.Raskopcao, nego što se sa sabrinom zajebav'o"
U izvedbi psećeg hora s južne tribine i dirigenta lemdare
Da li.Će.Sudija ostati.zaključan
Možda se slomi korner.zastavica!?
Ostanite uz PL bih, uz zvuke naše dobro poznate:
"nije majka klela šiljka sto se.Raskopcao, nego što se sa sabrinom zajebav'o"
U izvedbi psećeg hora s južne tribine i dirigenta lemdare
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bice ukljucenje i iz Tuzle (sa trga) aBdhskzmostar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Zrinjevci bicemo na vezi u subotu da se jednom istovremeno prolomi ova od Mostara do Sarajeva:
![]()
![]()
Sve nas ista ljubav spaja,ocekujem da se i nase komsije oglase u ovome smo svi skupa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imam nesto za tebehskzmostar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Zrinjevci bicemo na vezi u subotu da se jednom istovremeno prolomi ova od Mostara do Sarajeva:
![]()
![]()
Sve nas ista ljubav spaja,ocekujem da se i nase komsije oglase u ovome smo svi skupa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
Nemam šanse kažeš, to samo ljudi bez igre pišu iskreno.Capodecina je napisao/la:Haveru, potpuno te razumijem, ali nemaš šanse kod nje... vidiš da vas ne yebe ni 5%, šta da ti pričam prijatelju kad su njojMocMahale444 je napisao/la:Hu iz u? Erdoganov ili opps?Capodecina je napisao/la:Muha jarane, kaže Samira Hurem da posle derbija ide da skrati vrhove i čini mi se da izvlači pramenove... pa, pripremi cenera.
Ja sam bacio oko na jednu dobru picoku voli pojesti, posebno popiti a onda se poklopiti. Sabra sunce naše.
važniji mokri čvorovi nego vaših 20 ljami... Al' je kraljica, priznaj, čuj mokri čvorovi... hahaha
Nije madona ni pamela nego sabra cugerka. Izgleda sexy nema sta ono stukli bi gajbu pa se prebacili na konjak.
I make her offer that she can't refuse
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Slavkec stvarno mi je zao

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Rigoletto je napisao/la:Ako stignemo otic cemo do doma penzionera da poboljsa igru jedan na jedan radi zebe i bekricaSabinho je napisao/la:Oo prilagođavas ga Zeljinoj odbrani sjajno, sjajnoRigoletto je napisao/la: Taman mu rezem ananas, veceras ide ranije na spavanje a sutra ujutro treniramo s loptom oko bandera na vilsonovom setalistu da se maksimalno prilagodimo zeljinom sustavu igre.
zbog ovog se dolazi na ovu temu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bolje Zeljo nego zmigavac.
Samo probosanski....
A opet,ne uzme li Sarajevo kup,nista cudno,dobro dosli u Bosnu i Hercegovinu....Zemlju cudesa nevidjenih..gdje se sve zna,a nista se ne zna,zemlju staru 1000 godina,a opet,novokomponovanu,gdje se sve dijeli na tri dijela,pa i gofno iz cenife....ne smrdi isto....
Uzme li Siroki kup,fudbalski klub Sarajevo,svjesno ili ne,pljunuo je za sva vremena,na Vedranov grob,i od sramote,neka pocine harakiri,zajedno sa brkicom.
A opet,ne uzme li Sarajevo kup,nista cudno,dobro dosli u Bosnu i Hercegovinu....Zemlju cudesa nevidjenih..gdje se sve zna,a nista se ne zna,zemlju staru 1000 godina,a opet,novokomponovanu,gdje se sve dijeli na tri dijela,pa i gofno iz cenife....ne smrdi isto....
Uzme li Siroki kup,fudbalski klub Sarajevo,svjesno ili ne,pljunuo je za sva vremena,na Vedranov grob,i od sramote,neka pocine harakiri,zajedno sa brkicom.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas sin bosanskisolinas je napisao/la:Bolje Zeljo nego zmigavac.Samo probosanski....
- MocMahale444
Sabinho je napisao/la:Slavkec stvarno mi je zao
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Ja kao veliki prijatelj tuzlanske raje na ovom forumu sam neprijatno iznenađen ovakvim porukama iz Beča. Poručujem ostatku tuzlaka da ovakve gnusne izjave od strane dijaspore neće utjecati na naš odnos i ovim putem im šaljem pozdrave uz note jedne stare numere... Bit će željo...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jagodicu Vlado jes to tisolinas je napisao/la:Bolje Zeljo nego zmigavac.Samo probosanski....
.
- escobarpablo
- Kontakt:
Jao budalahskzmostar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:U petak svi na dzumu da se molimo da Zrinjski bude prvakalahu dragi
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Solinas poceo sa nekim vehabijama da se druzi.
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
A daaaaajRigoletto je napisao/la:Taman mu rezem ananas, veceras ide ranije na spavanje a sutra ujutro treniramo s loptom oko bandera na vilsonovom setalistu da se maksimalno prilagodimo zeljinom sustavu igre.hskzmostar je napisao/la:Kako je Dulja?!
FK Sarajevo 1946
- escobarpablo
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Slavkec stvarno mi je zao
FK Sarajevo 1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sutra ti saljem jednu gotivnu sliku iz Tuzle ali ima onda ovdje da objavisRigoletto je napisao/la:Ja kao veliki prijatelj tuzlanske raje na ovom forumu sam neprijatno iznenađen ovakvim porukama iz Beča. Poručujem ostatku tuzlaka da ovakve gnusne izjave od strane dijaspore neće utjecati na naš odnos i ovim putem im šaljem pozdrave uz note jedne stare numere... Bit će željo...
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ovo je podla podvala željovaca koji su iskoristili njegovu nostalgiju za domovinom. Ponudili su mu mjesto šintora u Sarajevu, win win situacija za obje strane. E pa nećete!Sarajlijica1946 je napisao/la:Solinas poceo sa nekim vehabijama da se druzi.[emoji38]
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- escobarpablo
- Kontakt:
Capodecina je napisao/la:Muha jarane, kaže Samira Hurem da posle derbija ide da skrati vrhove i čini mi se da izvlači pramenove... pa, pripremi cenera.
Inače dobila tema na kvaliteti, predlažem da se češće ovako okupljamo braćo i pišamo po Misketovoj ratnoprofiterskoj prčiji.
FK Sarajevo 1946
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Opet sampion !Rigoletto je napisao/la:Ja kao veliki prijatelj tuzlanske raje na ovom forumu sam neprijatno iznenađen ovakvim porukama iz Beča. Poručujem ostatku tuzlaka da ovakve gnusne izjave od strane dijaspore neće utjecati na naš odnos i ovim putem im šaljem pozdrave uz note jedne stare numere... Bit će željo...
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.