Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ja, hajmo malo pobjeći od činjenice da ste stoka i da ste zaslužili ovo sve, i kad vam se to nacrta, kad i sami skontate da je tako, onda hajmo malo o nečemu drugome.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa jesmo, ali brate smoriste sa deset strana, odlučeno je pet odsto i tako će i biti, nego Vlado samo kuka?wobly92 je napisao/la:Ma ja, hajmo malo pobjeći od činjenice da ste stoka i da ste zaslužili ovo sve, i kad vam se to nacrta, kad i sami skontate da je tako, onda hajmo malo o nečemu drugome.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Vlado doktor zuganja... ima li ista da njemu pase?
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Dal će na derbi doći Dženis (čuj Dženis) Beganović da prisvaja stolice?
Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jok doce Radeljas kako pocasni gost.
- Medikament
- Kontakt:
Kaže lik nekome da je lažov a neki dan kaže ostavili prazno zbog momka koji se povrijedio HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAEisenbahner1921 je napisao/la:Naravno da jeste. Vasi navijaci.MortemHz je napisao/la:Kakvi ste vi lazovi, nije vam dovoljno sto se historiju krivotvorili pa morate i ovo? Fuj kakvi kako ste pogani, ovo smo kao mi prvi poceli, jel?
Naravno da ima. U poslijednjih sedam sezona, Grbavica je pet puta bila najposjecenija.Sarajlijica1946 je napisao/la:Al oni su ubijedeni da su najaci u drzavi u svemu.
Kaze ima vise manijaka.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Radeljaš, Šiljak i Zukić, Misketovi anđeli. Sejo Brajlović ima cameo.Alipasino je napisao/la:Jok doce Radeljas kako pocasni gost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi ti neizivljen ili sta? Rekao sam da sam pogrijesio i da je do mene, smiri malo, ko bi rekao da ti je toliko godinaMedikament je napisao/la:Kaže lik nekome da je lažov a neki dan kaže ostavili prazno zbog momka koji se povrijedio HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAEisenbahner1921 je napisao/la:Naravno da jeste. Vasi navijaci.MortemHz je napisao/la:Kakvi ste vi lazovi, nije vam dovoljno sto se historiju krivotvorili pa morate i ovo? Fuj kakvi kako ste pogani, ovo smo kao mi prvi poceli, jel?
Naravno da ima. U poslijednjih sedam sezona, Grbavica je pet puta bila najposjecenija.Sarajlijica1946 je napisao/la:Al oni su ubijedeni da su najaci u drzavi u svemu.
Kaze ima vise manijaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Medikament
- Kontakt:
ostavićemo prostor od par postova za povrijeđenog momka i mortema da se oporave.
bježi idiote ti nekoga nazivaš lažovom. petljanac obični.
sloboda72 je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka te rumeni, bit ce bolje 
- Medikament
- Kontakt:
nadam se, ovako ćeš postati patološki lažov pa ti nema lijeka. još uvijek se možeš oporaviti papčino 
sloboda72 je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja rumeni nego de mi reci jesi li nas'o legendu koja ti je patike uzela 
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kod Krleta su. Ostaviće ih u Mesnici Brajlović.MortemHz je napisao/la:Ma ja rumeni nego de mi reci jesi li nas'o legendu koja ti je patike uzela
- Medikament
- Kontakt:
ne bi me čudilo da si ti taj koji krade obućuMortemHz je napisao/la:Ma ja rumeni nego de mi reci jesi li nas'o legendu koja ti je patike uzela
dosta sam ti vremena posvetio, idi izmisli da ste izgubili u finalu jer ste se solidarisali sa povrijeđenim momkom.
sloboda72 je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KraljuMedikament je napisao/la:ne bi me čudilo da si ti taj koji krade obućuMortemHz je napisao/la:Ma ja rumeni nego de mi reci jesi li nas'o legendu koja ti je patike uzelako hoće i slagat, hoće i ukrast, a ti hvala Bogu lažeš li lažeš. pinokio
![]()
![]()
dosta sam ti vremena posvetio, idi izmisli da ste izgubili u finalu jer ste se solidarisali sa povrijeđenim momkom.
scenario:
mladost 36
siroki brijeg 35
celik 31
metalurg 30
vitez 29
olimpik 23
31.kolo: met - sir 1, cel - oli 1, vit - mla 1
32.kolo: mla - met 2, sir - cel 2, oli - vit 2
tabela:
7.celik 37
8.metalurg 36
9.mladost 36
10.vitez 35
-----------------
11.siroki 35
12.olimpik 23
mladost 36
siroki brijeg 35
celik 31
metalurg 30
vitez 29
olimpik 23
31.kolo: met - sir 1, cel - oli 1, vit - mla 1
32.kolo: mla - met 2, sir - cel 2, oli - vit 2
tabela:
7.celik 37
8.metalurg 36
9.mladost 36
10.vitez 35
-----------------
11.siroki 35
12.olimpik 23
45515
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posljednja dešavanja oko FK Olimpic i pokušaja podmićivanja golmana tima s Otoke Dejana Bandovića imala su odjek i van granica Bosne i Hercegovine. Kako smo saznali, FIFA je odlučila da napravi monitoring u posljednja tri kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, kako u Ligi za prvaka, tako i u Ligi za opstanak, a sve na osnovu nekoliko prijava iz bh. klubova. Kako nam je otkrio naš izvor, FIFA je na sebe preuzela praćenje svih utakmica posljednja tri kola u obje lige te će u narednim danima pomno analizirati sva dešavanja. Kako je naglašeno Premijer ligu ove sezone obilježilo je dosta negativnosti, pa su iz krovne fudbalske organizacije odlučili preuzeti stvari u svoje ruke. Ostaje da se vidi šta će se dešavati u narednim danima, odnosno koje će korake preduzeti organi svjetske fudbalske federacije.
ih kasne i ovi novinari.. podobro 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma gotovo je sadSariel je napisao/la:ih kasne i ovi novinari.. podobro
Zato Željo nije dobio Krupu, ali se Koljić pobrinuo da barem ne izgube.
S druge strane neće im onda biti lako ni protiv Radnika, neće moći podmazati, kad znaš da te predstavnici FIFA-e prate s tribina.
Pokvari im Bandović planove ni kriv ni dužan.
S druge strane neće im onda biti lako ni protiv Radnika, neće moći podmazati, kad znaš da te predstavnici FIFA-e prate s tribina.
Pokvari im Bandović planove ni kriv ni dužan.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.