Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
zeljo premirao radnik da otkinu bod(ove) zrinjskom!!! ocekujte najmotivisanijeg obradovica u cilju da zabijanja golova!!!
45515
-
PiazzaGrande
Neće biti u kadru Mladena Žižovića za ovu utakmicugrbavicka je napisao/la:zeljo premirao radnik da otkinu bod(ove) zrinjskom!!! ocekujte najmotivisanijeg obradovica u cilju da zabijanja golova!!!
Žiža majstore!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
E bas Željo treba protiv Radnika da podmazuje, pa nije Real Madrid, a svakako je taj dan proslava titule!wobly92 je napisao/la:Zato Željo nije dobio Krupu, ali se Koljić pobrinuo da barem ne izgube.
S druge strane neće im onda biti lako ni protiv Radnika, neće moći podmazati, kad znaš da te predstavnici FIFA-e prate s tribina.
Pokvari im Bandović planove ni kriv ni dužan.
gdje čitaš?PiazzaGrande je napisao/la:Neće biti u kadru Mladena Žižovića za ovu utakmicugrbavicka je napisao/la:zeljo premirao radnik da otkinu bod(ove) zrinjskom!!! ocekujte najmotivisanijeg obradovica u cilju da zabijanja golova!!!![]()
Žiža majstore!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
PiazzaGrande
Četvrta kašika tako kaže...Rigoletto je napisao/la:gdje čitaš?PiazzaGrande je napisao/la:Neće biti u kadru Mladena Žižovića za ovu utakmicugrbavicka je napisao/la:zeljo premirao radnik da otkinu bod(ove) zrinjskom!!! ocekujte najmotivisanijeg obradovica u cilju da zabijanja golova!!!![]()
Žiža majstore!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I bi tako!PiazzaGrande je napisao/la:Četvrta kašika tako kaže...Rigoletto je napisao/la:gdje čitaš?PiazzaGrande je napisao/la: Neće biti u kadru Mladena Žižovića za ovu utakmicu![]()
Žiža majstore!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikakva rekonstrukcija i renoviranje toaleta ne vrši se na južnoj tribini stadiona Koševo, dok se otklonjaju određeni manji problemi jer je došlo do pucanja pojedinih vodomjera, potvrdila je za portal Klix.ba Jamina Polić, direktorica Centra za sport i rekreaciju.
Podsjetimo, FK Željezničar jučer je putem saopćenja obavijestio javnost da su prilikom organizacijskog sastanka uoči vječitog derbija između Sarajeva i tima s Grbavice izrazili negodovanje i zatražili da se primjene akti N/FSBiH.
Riječ je članu 11. Pravilnika o sigurnosti na utakmicama N/FSBiH, u kojem između ostalog stoji da "ukoliko odvojena zona zauzima i više od pet posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta".
Predstavnici FK Sarajevo su, kako navode iz Želje, izjavili da se na južnoj tribini vrši rekonstrukcija i renoviranje toaleta te da je moguće samo obezbijediti prostor za 1.725 gostujućih navijača.
"Rečeno im je imaju određeni problemi jer je došlo do pucanja nekoliko vodomjera. Danas u toku dana sve će biti sanirano ili u četvrtak najkasnije u zavisnosti od odaziva KJKP 'Vodovod i kanalizacija', koje će izvršiti pomenute intervencije. I ranije nam se dešavalo da imamo sličnih problema od krađa šahtova do drugih poteškoća. Ne možemo kontrolisati kada neko u noćnim satima pređe ogradu i načini kvar koji kasnije remeti optimalnu funkcionalnost koju zahtjeva stadion", rekla nam je Polić.
Direktorica Centra za sport i rekreaciju smatra da se nepotrebno dižu tenzije između dva kluba, ali i da se navijači moraju odgovornije ponašati prema sportskim borilištima.
"Tenzije se dižu još od prošlog derbija gdje smo imali situacija koja nije fair-play gledajući s aspekta posmatrača. Što se tiče predstojećeg derbija ne ulazimo u sferu organizacije jer nismo mi organizatori, već FK Sarajevo. Imamo i primjer od prošlogodišnjeg derbija na kojem je nanesena šteta oko 10.000 KM, koju još nismo naplatili od organizatora, FK Sarajevo. Oni moraju to riješiti s odgovornim među kojima je i FK Željezničar, jer je najviše štete načinjeno na južnoj tribini. Zbog toga smo sugerisali FK Sarajevo da se sigurnosni rizik pred subotnji derbi smanji na neku optimalnu mjeru u saradnji s MUP-om KS", podvukla je Polić te iznijela očekivanja da u budućnosti sarajevski derbi ponudi pravu sportsku predstavu za sve građane glavnog grada BiH.
Podsjetimo, FK Željezničar jučer je putem saopćenja obavijestio javnost da su prilikom organizacijskog sastanka uoči vječitog derbija između Sarajeva i tima s Grbavice izrazili negodovanje i zatražili da se primjene akti N/FSBiH.
Riječ je članu 11. Pravilnika o sigurnosti na utakmicama N/FSBiH, u kojem između ostalog stoji da "ukoliko odvojena zona zauzima i više od pet posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta".
Predstavnici FK Sarajevo su, kako navode iz Želje, izjavili da se na južnoj tribini vrši rekonstrukcija i renoviranje toaleta te da je moguće samo obezbijediti prostor za 1.725 gostujućih navijača.
"Rečeno im je imaju određeni problemi jer je došlo do pucanja nekoliko vodomjera. Danas u toku dana sve će biti sanirano ili u četvrtak najkasnije u zavisnosti od odaziva KJKP 'Vodovod i kanalizacija', koje će izvršiti pomenute intervencije. I ranije nam se dešavalo da imamo sličnih problema od krađa šahtova do drugih poteškoća. Ne možemo kontrolisati kada neko u noćnim satima pređe ogradu i načini kvar koji kasnije remeti optimalnu funkcionalnost koju zahtjeva stadion", rekla nam je Polić.
Direktorica Centra za sport i rekreaciju smatra da se nepotrebno dižu tenzije između dva kluba, ali i da se navijači moraju odgovornije ponašati prema sportskim borilištima.
"Tenzije se dižu još od prošlog derbija gdje smo imali situacija koja nije fair-play gledajući s aspekta posmatrača. Što se tiče predstojećeg derbija ne ulazimo u sferu organizacije jer nismo mi organizatori, već FK Sarajevo. Imamo i primjer od prošlogodišnjeg derbija na kojem je nanesena šteta oko 10.000 KM, koju još nismo naplatili od organizatora, FK Sarajevo. Oni moraju to riješiti s odgovornim među kojima je i FK Željezničar, jer je najviše štete načinjeno na južnoj tribini. Zbog toga smo sugerisali FK Sarajevo da se sigurnosni rizik pred subotnji derbi smanji na neku optimalnu mjeru u saradnji s MUP-om KS", podvukla je Polić te iznijela očekivanja da u budućnosti sarajevski derbi ponudi pravu sportsku predstavu za sve građane glavnog grada BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ovo su uspjeli slagati plavi 
Imamo i primjer od prošlogodišnjeg derbija na kojem je nanesena šteta oko 10.000 KM, koju još nismo naplatili od organizatora, FK Sarajevo.
Zašto Sarajevo nije platilo štetu, nema se para ili?
Zašto Sarajevo nije platilo štetu, nema se para ili?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni moraju to riješiti s odgovornim među kojima je i FK Željezničar, jer je najviše štete načinjeno na južnoj tribini.
Vladex Jagodex i Baka danas bili na šerbetu. Ode kasnije Jagodex s nekakvim Lučićem auto kupovat.PiazzaGrande je napisao/la:Neće biti u kadru Mladena Žižovića za ovu utakmicugrbavicka je napisao/la:zeljo premirao radnik da otkinu bod(ove) zrinjskom!!! ocekujte najmotivisanijeg obradovica u cilju da zabijanja golova!!!![]()
Žiža majstore!
Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A njihova priča je bila da su to završili par dana nakon derbija, te kako Sarajevo ne plaća štetu.MortemHz je napisao/la:Oni moraju to riješiti s odgovornim među kojima je i FK Željezničar, jer je najviše štete načinjeno na južnoj tribini.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pusti bolan.. lazu od 1921edRed je napisao/la:A njihova priča je bila da su to završili par dana nakon derbija, te kako Sarajevo ne plaća štetu.MortemHz je napisao/la:Oni moraju to riješiti s odgovornim među kojima je i FK Željezničar, jer je najviše štete načinjeno na južnoj tribini.
Nacerala ih Kraljevina da lažu, nije do njih.MortemHz je napisao/la:Pusti bolan.. lazu od 1921edRed je napisao/la:A njihova priča je bila da su to završili par dana nakon derbija, te kako Sarajevo ne plaća štetu.MortemHz je napisao/la:Oni moraju to riješiti s odgovornim među kojima je i FK Željezničar, jer je najviše štete načinjeno na južnoj tribini.
Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
PiazzaGrande
Zanimljivo je svakako da je Nestorovski bio blizu prelaska u sarajevski Željezničar. Tim s Grbavice ga je želio dovesti dok je ovaj igrao za Inter, ali je cijena bila previsoka, pa se od transfera odustalo. Nestorovski je potom otišao u Palermo....
AAAAAAAAAAAAAAA
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/bio-na- ... fer/237207
AAAAAAAAAAAAAAA
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno su mislili na prijasnji klub ali i daljePiazzaGrande je napisao/la:Zanimljivo je svakako da je Nestorovski bio blizu prelaska u sarajevski Željezničar. Tim s Grbavice ga je želio dovesti dok je ovaj igrao za Inter, ali je cijena bila previsoka, pa se od transfera odustalo. Nestorovski je potom otišao u Palermo....
AAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
Tacno zivimo u sjeb.anoj drzavi. Umjesto o derbiju tri dana se pise o nekakvim " ja tebi- ti meni, oko za oko - zub za zub" i slicno.
Pogotovo ova dokazivanja ko je u pravu, a ko nije. Vrhunac mi je izjava ove tete iz firme koja gazduje gradskim stadionom. Znaci, FK Sarajevo placa koristenje stadiona, i sada bi bilo realno ocekivati da ona kaze nesto protiv FK Sarajeva?
I otkud njoj podatak da to treba Ljoze rijesiti?
Tita mi, saopstenje u nivou onih Dine "strumf" Selimovica...
Nebitno, dobio je Zeljo 1750 ulaznica i cao. Ne razumijem zasto se vise dize frka oko toga.
Stari bi rekli: "Pamti pa vrati!".
Pogotovo ova dokazivanja ko je u pravu, a ko nije. Vrhunac mi je izjava ove tete iz firme koja gazduje gradskim stadionom. Znaci, FK Sarajevo placa koristenje stadiona, i sada bi bilo realno ocekivati da ona kaze nesto protiv FK Sarajeva?
Nebitno, dobio je Zeljo 1750 ulaznica i cao. Ne razumijem zasto se vise dize frka oko toga.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo tako, zapamtili smo pa smo i vratili, svako dobro.ackeey je napisao/la:Tacno zivimo u sjeb.anoj drzavi. Umjesto o derbiju tri dana se pise o nekakvim " ja tebi- ti meni, oko za oko - zub za zub" i slicno.
vama sljedeci derbi onda ide 675 ili cak manje, moramo uracunati tampon zone... znaci oko 500 ulaznicaMortemHz je napisao/la:Upravo tako, zapamtili smo pa smo i vratili, svako dobro.ackeey je napisao/la:Tacno zivimo u sjeb.anoj drzavi. Umjesto o derbiju tri dana se pise o nekakvim " ja tebi- ti meni, oko za oko - zub za zub" i slicno.
45515
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normala, vasa odluka je bila da pocnete to pa me ne bi cudilo da to i nastavite, nista novo od prigradskog kluba koji ne zna je pojam ''derbi''.grbavicka je napisao/la:vama sljedeci derbi onda ide 675 ili cak manje, moramo uracunati tampon zone... znaci oko 500 ulaznicaMortemHz je napisao/la:Upravo tako, zapamtili smo pa smo i vratili, svako dobro.ackeey je napisao/la:Tacno zivimo u sjeb.anoj drzavi. Umjesto o derbiju tri dana se pise o nekakvim " ja tebi- ti meni, oko za oko - zub za zub" i slicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.