Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brig
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brig » 20 maj 2017, 23:11

Najjace kad kazu Siroki kup sredio to se znalo.. Pa da mi je znat kako ga središe i rijesise Zrinjski, Zelju i Sarajeva?? Ajd nek netko objasni?

U ovaj tekst sa sportske .ba .. Posteni Zeljo i Sarajevo a Siroki i Zrinjski namjesteno da uzmu... Pa ako je igrao Siroki sa oba kako su onda oni cisti ako je dogovoreno

:bih:

Ljudi su poludili vise od kladionica.. Ove price o namjestanju se pricaju cijelu sezonu. Totalno poremećeni kladionicarski umovi.. Kad se potrefi rezultat pogodili eto znali.. Kad ne bude onda ih nigdje nema, usute ili se opravdavaju kako je dogovor pao itd

Bolesno

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 maj 2017, 23:12

. .sto Rvati i Srbi stimaju, to je nevjerovatno . . . al et Bošnje (glupani) uvijek ispadaju posteni i krve se izmedji sebe (kao i u politici). Tako je bilo i sa Slobodom kad ste se (Bošnje) smijali i sprdali sa nama, a spasili nekakve četnike i isli im ruke. . . Nek su zapele ove Sarajlije i pustili ove što zvizde himni. . . ma ko nas jeebe, kad smo ovakvi. . . .bez obzira što je Zeljo ispao suupak nevidjeni, navijam da postanu prvaci . ..

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 20 maj 2017, 23:14

prisonbreak je napisao/la:Hajde hljeba ti ne seri!Eto Hećo i ekipa su Galaktikosi!
Bolji od Lendrica sigurno :crazy: samo vi mozete izgubiti kupljenu titulu..[/quote]

Koliko je golova dao strašni Hećo?Jeste izgubili kupljenu titulu :rol: :rol:[/quote]
Pa da ti igras umjesto Lendrica, dao bi isto golova.
To ga morate branit, inace vam prijeti.. :puke: :puke:[/quote]

Pa što Hećo galaktikos nije zabio golova kao Lendrić?
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 20 maj 2017, 23:14

brig je napisao/la:Najjace kad kazu Siroki kup sredio to se znalo.. Pa da mi je znat kako ga središe i rijesise Zrinjski, Zelju i Sarajeva?? Ajd nek netko objasni?

U ovaj tekst sa sportske .ba .. Posteni Zeljo i Sarajevo a Siroki i Zrinjski namjesteno da uzmu... Pa ako je igrao Siroki sa oba kako su onda oni cisti ako je dogovoreno

Ljudi su poludili vise od kladionica.. Ove price o namjestanju se pricaju cijelu sezonu. Totalno poremećeni kladionicarski umovi.. Kad se potrefi rezultat pogodili eto znali.. Kad ne bude onda ih nigdje nema, usute ili se opravdavaju kako je dogovor pao itd

Bolesno
Nemoj se praviti blesav, eto ide Metaleđeđe.
Prvi Zrinjski vam je pustio, neko je i gledao utakmice "briže" . :bih:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 20 maj 2017, 23:18

Kad čitam ove komentare i ne čudi me zašto nam je takva država, ništa bolje nismo zaslužili

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 maj 2017, 23:19

Mokes je napisao/la:Najjaci su ovi generali poslije bitke. Prije 2 dana bila prica kako se odavno znalo (prije pocetka LzP) da Siroki uzima kup, Zeljo ligu. Sad druga prica kako se Zrinjskom nastelilo. Ako Sarajevo kojim cudom uzme, onda ce viri da je i nama nastimano i da se to znalo odavno :lol:

I kakve veze ima to sto je SB osvojio kup s cinjenicom da je Zrinjsko vjerovatni prvak. Kako su se o i to dogovorilo :hmmmmm:
Upravo to. Zamucenom mozgu tesko da vidi ikakva rezona.

Ako smo mi osvojili kup, preko 4 najjace ekipe trenutno, i da nam se "namjestilo", gasi sve, motaj kabel, pakiraj kofere. Jer onda nema cistog.
NK Široki Brijeg

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 20 maj 2017, 23:20

LOPOVLUK SUDIJE IZ GRUDA

slika
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 20 maj 2017, 23:20

Tuzlak04 je napisao/la:. .sto Rvati i Srbi stimaju, to je nevjerovatno . . . al et Bošnje (glupani) uvijek ispadaju posteni i krve se izmedji sebe (kao i u politici). Tako je bilo i sa Slobodom kad ste se (Bošnje) smijali i sprdali sa nama, a spasili nekakve četnike i isli im ruke. . . Nek su zapele ove Sarajlije i pustili ove što zvizde himni. . . ma ko nas jeebe, kad smo ovakvi. . . .bez obzira što je Zeljo ispao suupak nevidjeni, navijam da postanu prvaci . ..
Mile Dodik je kriv za sve.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 maj 2017, 23:20

Ras je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Hajde hljeba ti ne seri!Eto Hećo i ekipa su Galaktikosi!
Bolji od Lendrica sigurno :crazy: samo vi mozete izgubiti kupljenu titulu..
Koliko je golova dao strašni Hećo?Jeste izgubili kupljenu titulu :rol: :rol:[/quote]
Pa da ti igras umjesto Lendrica, dao bi isto golova.
To ga morate branit, inace vam prijeti.. :puke: :puke:[/quote]

Pa što Hećo galaktikos nije zabio golova kao Lendrić?[/quote]
Vidim nisi shvatio, al nije cudno.
Mozda zato sto igra iza njega Pezer a ne Zeba, mozda zato sto igra Brkovic a ne Stevanovic.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 20 maj 2017, 23:21

Derbi, osam hiljada ljudi???? Derbi??? Kome derbi??? Samo kakav znacaj tekma ima, za nepovjerovat i onda posjeta ???????????????

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 maj 2017, 23:21

Tuzlak04 je napisao/la:. .sto Rvati i Srbi stimaju, to je nevjerovatno . . . al et Bošnje (glupani) uvijek ispadaju posteni i krve se izmedji sebe (kao i u politici). Tako je bilo i sa Slobodom kad ste se (Bošnje) smijali i sprdali sa nama, a spasili nekakve četnike i isli im ruke. . . Nek su zapele ove Sarajlije i pustili ove što zvizde himni. . . ma ko nas jeebe, kad smo ovakvi. . . .bez obzira što je Zeljo ispao suupak nevidjeni, navijam da postanu prvaci . ..
Samo ovaj put ce savez praviti ili prinuda uprava ili direktno UEFA. Ako do toga dodje, a vrlo vjerovatno da ce se i UEFA ukljuciti u sve ovo, bit ce veselo kao u Folk paradi. Ove stvari o kojima govoris su veceras sahranile ovaj savez, pa su misevi podnijeli ostavke.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 20 maj 2017, 23:22

Convicts1988 je napisao/la:
brig je napisao/la:Najjace kad kazu Siroki kup sredio to se znalo.. Pa da mi je znat kako ga središe i rijesise Zrinjski, Zelju i Sarajeva?? Ajd nek netko objasni?

Bolesno
Znaci pustio nam Zrinjski, koji je ostao tada i bez trenera i izgubio prednost u prvenstvu..
Onda smo dogovorili sa Zeljom da nas pusti i na kraju nam prodalo Sarajevo..

Sto se tice LZO da smo neke dobili a od drugih gubili ja bi rekao birali i stelili..a mi ovamo 6 poraza zaredali i fali nam jos uvijek bod za ostanak... O cem pricas.. Sta ces pisat sutra ako dobijemo Jajcane ili x izvucemo?? Jer nam bod treba.. To odgovara i vama pa ces rec bravo..a u suprotnom kad ti ne odgovara onda laprdate ovdje.. Kad igramo sa rezervama i juniorima pisete sa smo ovakvi i onakvi, a kad smo vama dosli u tom sastavu sutite... Vazno da ste pobjedili.. Licemjeri

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 20 maj 2017, 23:26

Oko dogovora za kup se najvise prica zbog Evrope, onda promasaj Crnkica, itd, ljudi su stvarno neki uvjereni da je namjestaljka, sta znam.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 20 maj 2017, 23:27

brig je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:

Bolesno
Znaci pustio nam Zrinjski, koji je ostao tada i bez trenera i izgubio prednost u prvenstvu..
Onda smo dogovorili sa Zeljom da nas pusti i na kraju nam prodalo Sarajevo..

Sto se tice LZO da smo neke dobili a od drugih gubili ja bi rekao birali i stelili..a mi ovamo 6 poraza zaredali i fali nam jos uvijek bod za ostanak... O cem pricas.. Sta ces pisat sutra ako dobijemo Jajcane ili x izvucemo?? Jer nam bod treba.. To odgovara i vama pa ces rec bravo..a u suprotnom kad ti ne odgovara onda laprdate ovdje.. Kad igramo sa rezervama i juniorima pisete sa smo ovakvi i onakvi, a kad smo vama dosli u tom sastavu sutite... Vazno da ste pobjedili.. Licemjeri
Ko to nama kaze da smo licemjeri, a sta ste vi?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 20 maj 2017, 23:31

Kako je samo malo potrebno da se raja digne, da se unese neko veselo šarenilo u ovu našu ligu, onda vidis "penal" u Bijeljini, koji ni Blaz Sliskovic nebi imao hrabrosti svirat, i opet ti se vrati onaj pogled na ligu, "samo da prelistam kako su igrali", vrati se to neko sivilo, svejedno ti, jer te isfrustrira, šokira, sva ofiraža i lakrdija na našim stadionima, od pjevanja raznih pjesama, zvizdanja himnoj, pa do sudijskih odluka kao danasnja u Bijeljini. SRAMOTA! Nije ni cudo sto je danas derbi pratilo nesto oko osam hiljada ljudi. Ja evo prvi sve manje pratim ovu ligu, sve dok lakrdije koje sam naveo se ne iskorjene.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 maj 2017, 23:33

Sloboda tri godine u nizu uništava FKŽ u zadnjem kolu AVE SLOBODA AVEEE
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 maj 2017, 23:35

semcho je napisao/la:Kako je samo malo potrebno da se raja digne, da se unese neko veselo šarenilo u ovu našu ligu, onda vidis "penal" u Bijeljini, koji ni Blaz Sliskovic nebi imao hrabrosti svirat, i opet ti se vrati onaj pogled na ligu, "samo da prelistam kako su igrali", vrati se to neko sivilo, svejedno ti, jer te isfrustrira, šokira, sva ofiraža i lakrdija na našim stadionima, od pjevanja raznih pjesama, zvizdanja himnoj, pa do sudijskih odluka kao danasnja u Bijeljini. SRAMOTA! Nije ni cudo sto je danas derbi pratilo nesto oko osam hiljada ljudi. Ja evo prvi sve manje pratim ovu ligu, sve dok lakrdije koje sam naveo se ne iskorjene.
Tacno tako, plus sto nam je najveca prevara igraca najbolji strijelac.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 20 maj 2017, 23:39

prisonbreak je napisao/la:
semcho je napisao/la:Kako je samo malo potrebno da se raja digne, da se unese neko veselo šarenilo u ovu našu ligu, onda vidis "penal" u Bijeljini, koji ni Blaz Sliskovic nebi imao hrabrosti svirat, i opet ti se vrati onaj pogled na ligu, "samo da prelistam kako su igrali", vrati se to neko sivilo, svejedno ti, jer te isfrustrira, šokira, sva ofiraža i lakrdija na našim stadionima, od pjevanja raznih pjesama, zvizdanja himnoj, pa do sudijskih odluka kao danasnja u Bijeljini. SRAMOTA! Nije ni cudo sto je danas derbi pratilo nesto oko osam hiljada ljudi. Ja evo prvi sve manje pratim ovu ligu, sve dok lakrdije koje sam naveo se ne iskorjene.
Vidi buraz, stvarno ovo gubi smisao. Ja kad bi namjestao utakmicu, potplacivao i tako "osvajao" trofeje, pa ja se nebi imao snage radovati tom nezasluzenom trofeju, ama pa nikako, valjda sam tako odgojen, sta li. Ovu ligu ko jos prati srcano, ne znam, svaka mu cast, stvarno me vise ne iznenadjuje ni losa posjeta, prije mi bude krivo kad neko prica o Chelsea, Barceloni, kao dobra tekma, kakvi nasi, sad vec vidim da vise stvarno nije to to, da gubi smisao, pitam se samo kome igraju, meni sigurno više ne. ČAST IZUZETCIMA!

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ALOBOLA » 20 maj 2017, 23:47

Zanimljivo kako jedan sumnjiv penal za Zrinjski sve okrene naglavce i svi se osjete pozvanima nesto reci i napisati.Ok odlicno ,ali zasto su sutjeli kad nisu svurana 4 cista penala protiv Zelje i kad su svirana 3 nepostojeca za Zelju.Svih 7 ovih gresaka su isle u korist Zelje i svi suci su suspendirani.I nitko ništa. Gadite mi se s tom vasom demagogijom ali sve se vraca pa tako i ovo danas.Pokradeni smo i u Bijeljini jesenas i oteta su nam 2 boda ali evo ,danas se vratilo, na žalost nekih ali to je njihov problem.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 maj 2017, 23:48

semcho je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Vidi buraz, stvarno ovo gubi smisao. Ja kad bi namjestao utakmicu, potplacivao i tako "osvajao" trofeje, pa ja se nebi imao snage radovati tom nezasluzenom trofeju, ama pa nikako, valjda sam tako odgojen, sta li. Ovu ligu ko jos prati srcano, ne znam, svaka mu cast, stvarno me vise ne iznenadjuje ni losa posjeta, prije mi bude krivo kad neko prica o Chelsea, Barceloni, kao dobra tekma, kakvi nasi, sad vec vidim da vise stvarno nije to to, da gubi smisao, pitam se samo kome igraju, meni sigurno više ne. ČAST IZUZETCIMA!
svaka čast, karakter si. :salut:
koe prvi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MostarReds22, ristagrad, supervizor i 22 gosta.