Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo se prepucavajte, smijurite, nek vam je i dalje drago i milo sto je komsija, rival izgubio, nema veze sto nam liga sve visi lici na regionalnu...
Bravo u tom je poenta,neki vise vile tudzi neuspjeh nego licni uspjeh,a kad isti dozivi ovako nesto svi CE bit krivi i tako godinama.Zasto uspiju Zrinjski i Siroki zato sto su pametni i znaju kako se to radi.Pazi ovo iz Tuzle CE spominjat Leotara Jos 3 generacije a nepita se a sta je snama sto ne odosmo u Evropu.**** ti Nas ba nevaljamo nasladjujemo se tudjoj muci..Ja Sam jyce Sarajvu cestito pobjedu i vazda cu jer su bili bolji jel to problemen,nekima jest.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi necemo u Evropu jer ste vi u polufinalu kupa ove godine pustili Sirokom.Alipasino je napisao/la:Bravo u tom je poenta,neki vise vile tudzi neuspjeh nego licni uspjeh,a kad isti dozivi ovako nesto svi CE bit krivi i tako godinama.Zasto uspiju Zrinjski i Siroki zato sto su pametni i znaju kako se to radi.Pazi ovo iz Tuzle CE spominjat Leotara Jos 3 generacije a nepita se a sta je snama sto ne odosmo u Evropu.**** ti Nas ba nevaljamo nasladjujemo se tudjoj muci..Ja Sam jyce Sarajvu cestito pobjedu i vazda cu jer su bili bolji jel to problemen,nekima jest.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sarajevo jucer nije igralo za Zrinjski niti za bilo koga osim za sebe. Shvatate li vi da se Sarajevo i dalje bori za titulu a sa x bismo otpali i teorijski za titulu?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://www.nfsbih.ba/savez/odbor-za-pos ... jetovanje/
Da li ce stara drtina konacno u zatvor? Citav zivot namjesta, a i ove je posavjetovao. Ne zove se bezveze njegov odbor odbor za savjetovanje
Da li ce stara drtina konacno u zatvor? Citav zivot namjesta, a i ove je posavjetovao. Ne zove se bezveze njegov odbor odbor za savjetovanje
I treba cestitati, evo cestitam Zeljeznicaru na izborenoj Europi ove sezone.Alipasino je napisao/la:Bravo u tom je poenta,neki vise vile tudzi neuspjeh nego licni uspjeh,a kad isti dozivi ovako nesto svi CE bit krivi i tako godinama.Zasto uspiju Zrinjski i Siroki zato sto su pametni i znaju kako se to radi.Pazi ovo iz Tuzle CE spominjat Leotara Jos 3 generacije a nepita se a sta je snama sto ne odosmo u Evropu.**** ti Nas ba nevaljamo nasladjujemo se tudjoj muci..Ja Sam jyce Sarajvu cestito pobjedu i vazda cu jer su bili bolji jel to problemen,nekima jest.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ali, ali...pa Bošnjaci smo svi, zašto ste nas iznevjerili...Eisenbahner1921 je napisao/la: Naravno. To je za dobrobit ove drzave, da vi ne idete u Europu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto si bola nervozan? Čovjek te pita ako vec stele koja je logika da Siroki pusti Vitezu u Sirokom a uzme im bodove u Vitezu i to samo vitezu su uzeli bodove na strani.Šuplja ti priča skroz.Alban je napisao/la:Siroki je pustio jajcu i vitezu kuci, a sve ostale su gubili zasluzeno i nemoj vise palamudit.skripar96 je napisao/la:E jeste mi pametni. Sve vi znate ko je kome stimao. Pa recite mi onda jel Siroki pustio i Olimpicu?
Celiku? Mladosti? Sve su to porazi u Lzo. Jesmo li nerijesili protiv Viteza gore? Lako se pravit pametan ko oni sto su govorili Zelji nastimana titula,a sad nastimana Zrinjskom.
A o komentiranju sudjenja ne bih,jer ipak zale se zeljini navijaci[emoji23]
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Po tebi je ona smijurija izmedju Sirokog i Viteza normala, ako jest onda si supalj sa svih strana.ALOBOLA je napisao/la:Sto si bola nervozan? Čovjek te pita ako vec stele koja je logika da Siroki pusti Vitezu u Sirokom a uzme im bodove u Vitezu i to samo vitezu su uzeli bodove na strani.Šuplja ti priča skroz.Alban je napisao/la:Siroki je pustio jajcu i vitezu kuci, a sve ostale su gubili zasluzeno i nemoj vise palamudit.skripar96 je napisao/la:E jeste mi pametni. Sve vi znate ko je kome stimao. Pa recite mi onda jel Siroki pustio i Olimpicu?
Celiku? Mladosti? Sve su to porazi u Lzo. Jesmo li nerijesili protiv Viteza gore? Lako se pravit pametan ko oni sto su govorili Zelji nastimana titula,a sad nastimana Zrinjskom.
A o komentiranju sudjenja ne bih,jer ipak zale se zeljini navijaci[emoji23]
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Vi ste im prvi pustili, pa tek onda Zrinjski, Sarajevo i Zeljotuzlak1987 je napisao/la:Mi necemo u Evropu jer ste vi u polufinalu kupa ove godine pustili Sirokom.Alipasino je napisao/la:Bravo u tom je poenta,neki vise vile tudzi neuspjeh nego licni uspjeh,a kad isti dozivi ovako nesto svi CE bit krivi i tako godinama.Zasto uspiju Zrinjski i Siroki zato sto su pametni i znaju kako se to radi.Pazi ovo iz Tuzle CE spominjat Leotara Jos 3 generacije a nepita se a sta je snama sto ne odosmo u Evropu.**** ti Nas ba nevaljamo nasladjujemo se tudjoj muci..Ja Sam jyce Sarajvu cestito pobjedu i vazda cu jer su bili bolji jel to problemen,nekima jest.
Igrao je rezervni sastav Sirokog.
Igraci poput Repica,Brekala i Marine ne zasluzuju u federaciji igrat,kamoli u prvoj ligi. Nisam rekao da je sigurno sve posteno,jer ipak je ovo BiH liga,al to je moje misljenje.
Sent from my Picasso using Tapatalk
Igraci poput Repica,Brekala i Marine ne zasluzuju u federaciji igrat,kamoli u prvoj ligi. Nisam rekao da je sigurno sve posteno,jer ipak je ovo BiH liga,al to je moje misljenje.
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Bilo gdje da se igrala utakmica pa i Zanzibaru Siroki Brijeg- Vitez oba kluba bi bila kaznjena sa 3 boda, ko to ne vidi i ne prizna nije dobar s mozgom.
Onda pogledajte u Crnoj Gori sta se desilo i zbog cega se oduzimaju bodovi , vidjecemo sa aferom Cener sta ce se desiti i hoce li oduzet bodove Metalcima.
I nisu krivi klubovi nego savez koji je to dopustio.
Onda pogledajte u Crnoj Gori sta se desilo i zbog cega se oduzimaju bodovi , vidjecemo sa aferom Cener sta ce se desiti i hoce li oduzet bodove Metalcima.
I nisu krivi klubovi nego savez koji je to dopustio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Legitimno je pustanje, moral je druga kategorija.
Slažem se kriv je savez zato što igraju klubovi koji imaju milionske dugove i kojima svake godine taj isti savez izdaje licencu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Naravno da je kriv sto je dopustio fasistickim klubovima da se uopste takmice u nasoj BiH ligi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ide li taj reprogram ili ... ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ne ide sve ce nam drzava oprostiti, kao i vama sto oprasta orgijanje.jozo121 je napisao/la:Ide li taj reprogram ili ... ?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Jozo ne ide reprogram, nema potrebe za tim. Provjerenojozo121 je napisao/la:Ide li taj reprogram ili ... ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Sarajevo je igralo čestito, dok u istoj ovoj ligi i u istoj sezoni klub Amoralni Široki prodaje svojim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.