Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Alban
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Alban » 28 maj 2017, 12:21

sekretar je napisao/la:Dobro drug. Prodajem priču. Ja znam samo da se u zadnjih 10 i vise godina desilo samo dva puta da se titule kup-prvenstvo ne dijele po tome hrvatski-bosanski-srpski klub. Jednom Olimpik zajebao ne penale Sirokog i jednom Zelju uzeo duplu. Sve ostalo je bilo po tom principu. Jel to previse cesto da bude slucajnost? Nije slucajnost. Kao ni situacija za ovu sezonu,uvjeren sam u to. Ali ne oduzimam ni tebi pravo na tvoje misljenje. Mozda si ti u pravu,mozda sam ja. Neka procijene oni koji su procitali moje informacije koje sam poslao u privatnim,sta je blize istini.
Moze pp. Hvala
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 maj 2017, 12:28

Moze i meni pp.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 28 maj 2017, 12:29

@ sekretar, ovakve informacije imao sam i ja, tako da ovo nista nije nemoguce, a kada sam nekada ranije pisao o zavjerama mnogi su rekli da izmisljam i slicno.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2017, 12:30

sekretar je napisao/la:Dobro drug. Prodajem priču. Ja znam samo da se u zadnjih 10 i vise godina desilo samo dva puta da se titule kup-prvenstvo ne dijele po tome hrvatski-bosanski-srpski klub. Jednom Olimpik zajebao ne penale Sirokog i jednom Zelju uzeo duplu. Sve ostalo je bilo po tom principu. Jel to previse cesto da bude slucajnost? Nije slucajnost. Kao ni situacija za ovu sezonu,uvjeren sam u to. Ali ne oduzimam ni tebi pravo na tvoje misljenje. Mozda si ti u pravu,mozda sam ja. Neka procijene oni koji su procitali moje informacije koje sam poslao u privatnim,sta je blize istini.
Samo mi reci onda na koji je način Zrinjski namjestio titulu? Time što je Željo mutav pa ne mora boda u derbiju izvuć?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 maj 2017, 12:33

Addict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Ko se javlja , tad vas Begovac ganjao igrace Goska da ih bije :lol: ove ste stimali sta se stimat moze :lol: Isto je to vi i Gosk !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2017, 12:36

Addict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.

:oops: :lol:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 maj 2017, 12:38

Kralju moj, vi cete u Gabeli biti posebni gosti, jedva cekaju da dodjete :urnebes:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 28 maj 2017, 12:39

@Alban Slazem se. I do mene su dolazile te informacije. Ali opet kazem nisam rekao da je to 1000 posto istina,ali bar i onom ko je i ako je izmislio svu tu pricu treba cestitati na umijecu izmisljanja.

@Lillard Na koji nacin ne znam. Zeljo je svakako bio u najboljoj poziciji i imao je sve u svojim rukama,ali zakazao u zadnja 4 kola, a Zrinja dobila onaj penal u Bijelinji s igracem manjem. Mozda je slucajnost,a mozda i nije. Npr.ne mogu se oteti utisku da Zeljo protiv Krupe nije mogao zavrsiti utakmicu mimo terena,a ta utakmica im je takodjer bila presudna, sarajevski derbi ne bi bio bitan uopste.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 maj 2017, 12:39

Android je napisao/la:
Kralju moj, vi cete u Gabeli biti posebni gosti, jedva cekaju da dodjete :urnebes:
Bit će i oni u Doboju posebni gosti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2017, 12:40

sekretar je napisao/la:@Alban Slazem se. I do mene su dolazile te informacije. Ali opet kazem nisam rekao da je to 1000 posto istina,ali bar i onom ko je i ako je izmislio svu tu pricu treba cestitati na umijecu izmisljanja.

@Lillard Na koji nacin ne znam. Zeljo je svakako bio u najboljoj poziciji i imao je sve u svojim rukama,ali zakazao u zadnja 4 kola, a Zrinja dobila onaj penal u Bijelinji s igracem manjem. Mozda je slucajnost,a mozda i nije. Npr.ne mogu se oteti utisku da Zeljo protiv Krupe nije mogao zavrsiti utakmicu mimo terena,a ta utakmica im je takodjer bila presudna, sarajevski derbi ne bi bio bitan uopste.
A crveni Stojkića ćeš prešutit naravno. :wave:

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 28 maj 2017, 12:43

Android je napisao/la:
Kazu glavni cilj im u sljedećoj sezoni izbacivanje Mladosti iz lige :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 28 maj 2017, 12:46

Necu presutiti. Prestrogo je dosudjen. Bandic je sudija koji nije bio dorastao toj utakmici,ali Bandic je sudija koji je zrtvovan iz Saveza za tu utakmicu i na kojeg se itekako moglo utjecati. Evo vec sad ima li nekom da se kladi sa mnom da se Bandic ide sezone ekspresno vraca u Premijer ligu? Lakse je zrtvovati to kolo jednog Bandica i poslati ga u nizi rang kako bi oprali obraz,nego Jakupovica,Valjica ili slicno.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 maj 2017, 12:47

Na kraju samo da kažem svaka čast za Široki jer su sa svima odigrali isto i svima su se nag.uzili :mrgreen: Kao da nisu htjeli poslije onog sa Vitezom da se o njima pričao kao o kanceru bh. nogometa.

Pošteno :thumbup:

Osim toga imaju trenera koji je možda i najveći gospodin u ligi. Barem zasada i barem po onome što sam se lično uvjerio :)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 28 maj 2017, 12:49

Ovo danas plemici uzimaju 5:0 :facepalm:

Kad se sjetim u Prijedoru kako je Zrinjski zadnje kolo ginuo da ostane Sloboda i onda se deru znate li vi ko je ispao :tokralju:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 maj 2017, 12:50

Ko od dvanaest ekipa u ligi ima najmanje staza provedenog u najacem rangu BH fudbala? Bio bi to jedan lijep clana. Hajde Aco. :mrgreen:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 28 maj 2017, 12:52

Zar ih vi niste pokrali na sraman nacin i tako usli u PL??

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 maj 2017, 13:15

Ko prenosi Zrinju danas?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 28 maj 2017, 13:16

brig je napisao/la:
Zar ih vi niste pokrali na sraman nacin i tako usli u PL??
:kralj:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 maj 2017, 13:17

Marsal je napisao/la:Ko prenosi Zrinju danas?
Arena - Zrinjski

Moja TV - FKS

BHT - Pogan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 maj 2017, 13:20

Dobro je, imam sve osim moje TV :mrgreen:

A ne smije se danas propustit tekma, interesuje me zalaganje fudbalera Slobode :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.