U svakom slučaju ti je bolje da naučišKawhi je napisao/la: Baš da i to vidim.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
To stoji. Al me baš zanima taj problem.Aerials je napisao/la:U svakom slučaju ti je bolje da naučišKawhi je napisao/la: Baš da i to vidim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni variraju +- 200gMarsal je napisao/la:Hahaha ma dobro ja sam uvijek isti gadDonnie Darko je napisao/la:
Vjeruj da nemam pojma, iz nekog razloga te znam, ali nisam bio siguran jesil ti vjerovatno sam nekada davno, veoma davno vidio neku stariju sliku
Samo mi kile variraju +- 10![]()
Ja ne bih tako nekog mogo prepoznat nema sanse, snalazenje u prostoru nula poena.
Nisam ni ja, al valjda si mi bio vidokrugu konstantno pa te nisam mogao promašit. E a nisu ti haman loše ni seke one, a i više ih je bilo mislim nego vas muških, taman da mene zovneš nekad
Al' bolje je da ga nemaKawhi je napisao/la: To stoji. Al me baš zanima taj problem.
Sad kad je i nagrada u opticaju razmišljam drugačije.Aerials je napisao/la:Al' bolje je da ga nemaKawhi je napisao/la: To stoji. Al me baš zanima taj problem.bolje je nešto naučiti pa biti nagrađen, nego biti kažnjen
- legenda reala
- Kontakt:
Beško javi seeeeeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
Hahahaha jedna od njih je ona sto sam pisao balade o njoj, drugu trenutno nesto pokusavam, a treca ona sto je sjedila kraj onog momka nek bude tvoja.Donnie Darko je napisao/la:
Meni variraju +- 200g![]()
Nisam ni ja, al valjda si mi bio vidokrugu konstantno pa te nisam mogao promašit. E a nisu ti haman loše ni seke one, a i više ih je bilo mislim nego vas muških, taman da mene zovneš nekad![]()
Ma ne mogu vise muskadije, pokusavam ovako u zadnje vrijeme sto vise vremena u zenskom drustvu provesti ne bil se opustio i posto barić
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Izgubljen slucaj je to. Forum karijera mi se raspadalegenda reala je napisao/la:Beško javi seeeeeeeee
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Pravi jeSiamoNoi je napisao/la:Evo ga u avataruMolders je napisao/la:...
Tvoje je samo da učišKawhi je napisao/la: Sad kad je i nagrada u opticaju razmišljam drugačije.
Odgovara mi to.Aerials je napisao/la:Tvoje je samo da učišKawhi je napisao/la: Sad kad je i nagrada u opticaju razmišljam drugačije.
- legenda reala
- Kontakt:
od sehura se nije javioSarmelino je napisao/la:Izgubljen slucaj je to. Forum karijera mi se raspadalegenda reala je napisao/la:Beško javi seeeeeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma šta tebi ne odgovaraKawhi je napisao/la: Odgovara mi to.
Pa ko ti. Svemu se prilagodim.Aerials je napisao/la:Ma šta tebi ne odgovaraKawhi je napisao/la: Odgovara mi to.
Kameleon, fino ti je toKawhi je napisao/la: Pa ko ti. Svemu se prilagodim.
Učim od najboljih.Aerials je napisao/la:Kameleon, fino ti je toKawhi je napisao/la: Pa ko ti. Svemu se prilagodim.
Ko je to, da se i ja malo edukujem?Kawhi je napisao/la: Učim od najboljih.
Jedna mala iz Tuzle.Aerials je napisao/la:Ko je to, da se i ja malo edukujem?Kawhi je napisao/la: Učim od najboljih.
Pošalji mi podatke nekako, da vidim možda je i znamKawhi je napisao/la:Jedna mala iz Tuzle.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čekaj, misliš ona zbog koje si prekucao lj&s? Zar se još družiš sa njom poslije svega?Marsal je napisao/la:Hahahaha jedna od njih je ona sto sam pisao balade o njoj, drugu trenutno nesto pokusavam, a treca ona sto je sjedila kraj onog momka nek bude tvoja.Donnie Darko je napisao/la:
Meni variraju +- 200g![]()
Nisam ni ja, al valjda si mi bio vidokrugu konstantno pa te nisam mogao promašit. E a nisu ti haman loše ni seke one, a i više ih je bilo mislim nego vas muških, taman da mene zovneš nekad![]()
Ma ne mogu vise muskadije, pokusavam ovako u zadnje vrijeme sto vise vremena u zenskom drustvu provesti ne bil se opustio i posto barić
I ja sam tako prije, dok mi nisu dosadile njihove priče, uvijek jedno te iste gluposti, dok ja sa jaranima kad izađem znamo pokrit teme od prvog svjetskog rata, napretka u svemirskoj tehnologiji, trentnog stanja domaće pop scene, nadolazećih predstava u pozorištu, pa sve do djevojaka i ljubavnih i ostalih problema iz svakodnevnog života
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.