Kavaj te nasekiro?Aerials je napisao/la:Kad mi najviše treba da me glava ne boli, ja ne mogu na oči da gledam od bolova
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ne pomaže ništaPenaltiky je napisao/la: Imam ja tramala
Pa kakvim ga to smatraš?KK_Bosna je napisao/la: Kavaj te nasekiro?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
To prestao za ramazan.KK_Bosna je napisao/la:Joj jes gadno se probudit vako rano a da nisi mahmuran
Ne spavas na vrijeme.Aerials je napisao/la:Kad mi najviše treba da me glava ne boli, ja ne mogu na oči da gledam od bolova
Ja sam lijek za sve.KK_Bosna je napisao/la:Kavaj te nasekiro?Aerials je napisao/la:Kad mi najviše treba da me glava ne boli, ja ne mogu na oči da gledam od bolova
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Beskitj
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
To imas neki poremecaj sna?Aerials je napisao/la:Bolila bi me onda i jučer, i dan prije, i dan prije..
Samo treba jest slatkoAerials je napisao/la:Uvijek dobra ideja
Pa i nisuKawhi je napisao/la:Djevojke nece biti slatke kao ti.Dex je napisao/la:Dok oni skontaju ko će uzet šta da pojede, ja sam mogao kakav kolačić pojest
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Aj vidimo se. Imam posla. Zurim. Ostani sladak.Dex je napisao/la: Pa i nisu
Samo radiKawhi je napisao/la:Aj vidimo se. Imam posla. Zurim. Ostani sladak.Dex je napisao/la: Pa i nisu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
IzgledaKawhi je napisao/la: To imas neki poremecaj sna?
Danas sam komotno mogla duže spavati, fml.
Svaka ti je pametnaDex je napisao/la: Samo treba jest slatko![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slijedecih sedam dana izgleda kisa

Jesul mu neki ljudi dali ime?Aerials je napisao/la:IzgledaKawhi je napisao/la: To imas neki poremecaj sna?guglala sam, ima čak specifično ime
Danas sam komotno mogla duže spavati, fml.
Pa sto nisi?
S kakvim ambicija HSK Sarajevo ulazi u sljedecu sezonu?High je napisao/la:Slino Rašupčić!
Pa logično, nije mogao sam sebiKawhi je napisao/la:Jesul mu neki ljudi dali ime?Aerials je napisao/la: Izgledaguglala sam, ima čak specifično ime
Danas sam komotno mogla duže spavati, fml.![]()
Pa sto nisi?
Da sam znala da će mi ispit ovako dobro proći..
Etički čistim.Kawhi je napisao/la:S kakvim ambicija HSK Sarajevo ulazi u sljedecu sezonu?High je napisao/la:Slino Rašupčić!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Padala ti dabogda u sobi..SlevinKelevra je napisao/la:Slijedecih sedam dana izgleda kisa![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vratili se u baštu.. Od ovog maja vi hordaši ste cvjetići.. Hrvatski.. Ko nekad..High je napisao/la:Etički čistim.Kawhi je napisao/la:S kakvim ambicija HSK Sarajevo ulazi u sljedecu sezonu?High je napisao/la:Slino Rašupčić!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI