Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
Ma jel to ovdje ismijavani Šešči ide u Jomu?!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ima još nade da neće.SiamoNoi je napisao/la:Ma jel to ovdje ismijavani Šešči ide u Jomu?!
Ali imam potrebu da tebi opet objasnim jer vidim kojim putem ideš i bojim se da opet nešto pogrešno ne protumačiš.
On se ismijavao u kontekstu "najboljeg golmana lige", a inače je sasvim prosječan i ok golman za rezervu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ja, zato se nudi 16m iako je u zadnjoj god ugovora, te 4m neto plata. Ne brukaj se.IlCapitano je napisao/la:Inače je sasvim prosječan i ok golman za rezervu.
embrace the chaos
On im prosjecan a npr Perin klasa.ZanimljivoDenno je napisao/la:Ja, zato se nudi 16m iako je u zadnjoj god ugovora, te 4m neto plata. Ne brukaj se.IlCapitano je napisao/la:Inače je sasvim prosječan i ok golman za rezervu.
Uz Buffona i Donarumu najbolji golman u Seriji A i cestitke Juvetu sto ce ga kupiti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
pa ako ode u Juve, sigurno nece na gol ispred Buffona, a ne sjecam se da je Buffon najavio povlacenje
mada, ako osvoje LP, moguce je da objavi povlacenje na kraju ove ili naredne sezone
kada Buffon bude odlazio s gola Juvea, to ce biti u penziju, nikako na klupu
tada bi Sczsn stao na gol, al opet na kratko, rekao bih, jer bi Juve posegnuo ili za nekom klasom ili za nekim velikim talentom, a bar u Italiji ih ne manjka jbg, a gdje je jos citav svijet :mrgreen:
Perin je za Sczsna (bio) doktor, ali su ga ove dvije teske povrede sjebale da valja, on je projektovan kao nasljednik Buffona na golu repke, al u medjuvremenu je iskocio i Donnarumma, a Buffon i dalje brani :mrgreen:
mada, ako osvoje LP, moguce je da objavi povlacenje na kraju ove ili naredne sezone
kada Buffon bude odlazio s gola Juvea, to ce biti u penziju, nikako na klupu
tada bi Sczsn stao na gol, al opet na kratko, rekao bih, jer bi Juve posegnuo ili za nekom klasom ili za nekim velikim talentom, a bar u Italiji ih ne manjka jbg, a gdje je jos citav svijet :mrgreen:
Perin je za Sczsna (bio) doktor, ali su ga ove dvije teske povrede sjebale da valja, on je projektovan kao nasljednik Buffona na golu repke, al u medjuvremenu je iskocio i Donnarumma, a Buffon i dalje brani :mrgreen:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 03 jun 2017, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.
Bice drugi golman dok je tu Buffon a kad se on oprosti dobit ce Poljak sansu pa ako iskoristi iskoristi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Vojo je mnogo napredovao i ove sezone je bio fenomenalan. Impozatna golmanska figura, sigurno sjajan golman. Ne znam zašto ga Capitano tako opisa...
Ja bih ga posudio Romi, jer šteta je na klupi da sjedi. Chinaglia, Gigi ide u penziju poslije SP, kako ne znaš to? [emoji14]
Ja bih ga posudio Romi, jer šteta je na klupi da sjedi. Chinaglia, Gigi ide u penziju poslije SP, kako ne znaš to? [emoji14]
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
znam da je najavio povlacenje, ali mislio sam da se odnosi samo na repku, nesto se ne sjecam da se to odnosi i na Juve jbg.. kako god, smtram da Sczsn nece biti dugorocni rjesenje na golu Juvea, vec vise kao prelazno
- IlCapitano
- Kontakt:
O brukanju će čovjek kojem je Wojo bolji od Buffona. Hajde molim te...Denno je napisao/la:Ja, zato se nudi 16m iako je u zadnjoj god ugovora, te 4m neto plata. Ne brukaj se.IlCapitano je napisao/la:Inače je sasvim prosječan i ok golman za rezervu.
Plata je takva jer već sad ima 3 koliko znam pa mu moraš dati više da pristane biti rezerva. Cijene su danas svakako nenormalne.
Ima on sve fizički da bude odličan golman, ali evo i dan danas je mentalni patuljak i kikser, što mi govori da je u glavi slab. Odbrana mu je smušena i jako često bez imalo komunikacije, a sve su to stvari koje golman mora imati, što i ne čudi s obzirom da ne zna slova talijanskog nakon dvije godine u glavnom gradu. Refleksi i poneka parada to je sve super, ali u Juventusu, pogotovo poslije Buffona, to je mrtvi prosjek u odnosu na ono što treba.Sarajevo1946 je napisao/la:Vojo je mnogo napredovao i ove sezone je bio fenomenalan. Impozatna golmanska figura, sigurno sjajan golman. Ne znam zašto ga Capitano tako opisa...
Mada ne isključujem mogućnost da mentalitet Juventusa iz njega izvuče najbolje, ali rađe ću malog Audera gledati kako se uči nego ovoga.
Gigi se oprašta od repke, o Juventusu se nigdje nije deklarisao, dapače, već se priča o produženju do 2019.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vojceh znaci u Juve prema Di Marziu...Roma, Roma ccc
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
U Marotte svi su grešni preživjeće samo Šćešnjiiii...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bianconeros
- Kontakt:
Ne znam sta ce nam taj poljak i onako ce biti rezerva a bolje mu je da ostane u romi ili negdje drugo gdje ce biti prvi golman.
Ili he mozda neka taktika od Marotte da na kraju dovedemo drugog GiGia.
Ili he mozda neka taktika od Marotte da na kraju dovedemo drugog GiGia.
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
tigre imal nervozeramiral je napisao/la:U Marotte svi su grešni preživjeće samo Šćešnjiiii...
jesil tigar il tigric :mrgreen:
Ima brate kako nema. Jutros idem na sabah a pjevušim storia di un grande amore.Chinaglia je napisao/la:tigre imal nervozeramiral je napisao/la:U Marotte svi su grešni preživjeće samo Šćešnjiiii...
jesil tigar il tigric
Bio sam tigrić ovih dana zbog kćerke, ali kako je bolje večeras ćemo "rikom" krenuti u boj!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sve upucuje na to da je Roma ponovo bez para, tj. Svorc.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- bianconeros
- Kontakt:
Taman da im kupimo Radju
bit ce onda u plusu..
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Siamo purgeru, idemol veceras u opoziciju :shifty: :kafa:
Nema opozicije kad su dva najodvratnija kluba na planeti u pitanju.Ako prihvatimo činjenicu da GNK nije klub nego mafijaška organizacija.Chinaglia je napisao/la:Siamo purgeru, idemol veceras u opoziciju![]()