AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

betton
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la betton » 06 jun 2017, 21:24

Quagliarella za Sky: "Moj savet Donnarummi je da ostane i postane simbol Milana, jer oni su vjerovali u njega još kada je bio dijete".
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 jun 2017, 21:47

Jbt kao da je neki san pa mi dovodimo igrace,a prelazni rok jos nije zvanicno ni poceo,da je Gale jos tu on bi sad bio negdje na odmoru :)

Ovo nam je do sada najbolje pojacanje,decko ima 24 godine i nadam se da ce vratiti staru formu sto prije ;)

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 06 jun 2017, 21:50

betton je napisao/la:Quagliarella za Sky: "Moj savet Donnarummi je da ostane i postane simbol Milana, jer oni su vjerovali u njega još kada je bio dijete".
Objasnio čovjek

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 06 jun 2017, 21:54

Za sad je predobro, ovaj celavi se razletio kao Galiani u najboljim danima.Eh kakva su to vremena bila,za koga se ACM zainteresuje,taj je bio nas.Kasnije manje para i mlade zenske su uzrok pada.Ovo me podsjeca na ta divna vremena :plac: :zviz: :zviz:
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2017, 22:07

ronaldo99 je napisao/la:Jbt kao da je neki san pa mi dovodimo igrace,a prelazni rok jos nije zvanicno ni poceo,da je Gale jos tu on bi sad bio negdje na odmoru :)

Ovo nam je do sada najbolje pojacanje,decko ima 24 godine i nadam se da ce vratiti staru formu sto prije ;)
upravu si, sad bi on bio sa svojom krhačicom u brazilu tamo negdje do jula :mrgreen:

slika

Cairo: "Let's see, I haven't spoken with Belotti, he is now with the national team. Let's see how things go, but our goal is to keep him."
po ovome se doima da je sve u belotijevim rukama, zato ga treba stisnuti i nagovoriti da zatraži transfer :kafa: ako ništa, bar to ne bi trebalo predstavljati problem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 06 jun 2017, 22:33

Udjem na net 10 puta dnevno, samo da pogledam ima li kakvih novosti vezano za Milan. :mrgreen:
Krenuli su odlučno i agresivno.

Rodrigueza znam samo po reputaciji, od prije 2-3 godine, kao jednog od najtalentovanijih LB u Evropi.

Da li je neko pratio Bundesligu, da li je ta reputacija zaslužena?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 jun 2017, 22:38

SonVolt je napisao/la:Udjem na net 10 puta dnevno, samo da pogledam ima li kakvih novosti vezano za Milan. :mrgreen:
Krenuli su odlučno i agresivno.

Rodrigueza znam samo po reputaciji, od prije 2-3 godine, kao jednog od najtalentovanijih LB u Evropi.

Da li je neko pratio Bundesligu, da li je ta reputacija zaslužena?
184 utakmice, 22 gola 30 asistencija. 268 kreiranih šansi, 53.6 u prosjeku. Treba li još? Da Wolfsburg nije ovako loš zadnje dvije sezone i da ga nisu forsirali na poziciji stopera, to bi bilo još bolje.

Baš me zanima da li neko može naći podatak o broju kreiranih šansi za prošlu sezonu u Serie A, mislim da bi to bilo zanimljivo uporediti i da bi se mnogi iznenadili.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 06 jun 2017, 22:42

Vidio sam brojke. Impresivno.

Čudi me samo kako su ga lako i za male pare doveli. Odmah mislim da ima neku manu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 jun 2017, 22:46

SonVolt je napisao/la:Vidio sam brojke. Impresivno.

Čudi me samo kako su ga lako i za male pare doveli. Odmah mislim da ima neku manu.
Pa mana je što je prekuc'o Wolfsburg a i zadnja godina ugovora, tako da je tih 15 odnosno 18M taman u tim uslovima.A uostalom najjači klubovi na svijetu već imaju jake bekove, Real, Barca, Juventus, Atletico i drustvo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 jun 2017, 22:49

Nešto kontam ako ne uspiju dovesti Moratu, Belottija ili Aubameyanga, onda bi bilo super kad bi za te pare 65-70M uzeli Silvu iz Porta i Dembelea iz Celtica.Dva izuzetno perspektivna igrača koji ne samo da mogu igrati kao centralni napadači već i kao krilni napadači po potrebi.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2017, 22:53

Romagnoli13 je napisao/la:Nešto kontam ako ne uspiju dovesti Moratu, Belottija ili Aubameyanga, onda bi bilo super kad bi za te pare 65-70M uzeli Silvu iz Porta i Dembelea iz Celtica.Dva izuzetno perspektivna igrača koji ne samo da mogu igrati kao centralni napadači već i kao krilni napadači po potrebi.
To isto ne bi bilo lose, praviti tandem sa njima dvojicom, samo problem je sto Celitic zna da je mail rudnik zlata i nece ga bez min 50 mil pustiti :hmmmmm: Silva isto mozda bi se moglo nesto isposlovati, ali tesko bez 40 mil to ti je 100 mil :crazy: ovo danas je definitivno sve otislo k vragu, prije 10 pa i 15 godina Celtic bi dobio 9 ili 10 mil, Porto 15 mil i to je to :salut:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 jun 2017, 23:03

meskalin je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Nešto kontam ako ne uspiju dovesti Moratu, Belottija ili Aubameyanga, onda bi bilo super kad bi za te pare 65-70M uzeli Silvu iz Porta i Dembelea iz Celtica.Dva izuzetno perspektivna igrača koji ne samo da mogu igrati kao centralni napadači već i kao krilni napadači po potrebi.
To isto ne bi bilo lose, praviti tandem sa njima dvojicom, samo problem je sto Celitic zna da je mail rudnik zlata i nece ga bez min 50 mil pustiti :hmmmmm: Silva isto mozda bi se moglo nesto isposlovati, ali tesko bez 40 mil to ti je 100 mil :crazy: ovo danas je definitivno sve otislo k vragu, prije 10 pa i 15 godina Celtic bi dobio 9 ili 10 mil, Porto 15 mil i to je to :salut:
Nije onaj sastanak sa Mendesom sigurno bio uzaludan zar ne? Mislim da bi to moglo ići maksimalno do 80M i to opet bi se moglo dogovoriti na neke rate.Barem jedan od njih dvojice.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2017, 23:09

Romagnoli13 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
Nije onaj sastanak sa Mendesom sigurno bio uzaludan zar ne? Mislim da bi to moglo ići maksimalno do 80M i to opet bi se moglo dogovoriti na neke rate.Barem jedan od njih dvojice.
Ja isto kontam da bi moglo makar Celticu ici na rate za ovoga malog, gledao sam par tekmi Celticovih, sve stoji da je liga slabija, ali u momku ima ono nesto, ima drskosti u igri zna lijevom i desnom igrati :kralj: meni je najdraze sto smo napokon doveli ''harnog'' beka, a aBd i doce i Conti njega nisam gledao, ali mora biti bolji od Abatice nasega :rol:

Sta je reci za ovoga Silvu, poznavajuci Porto rijetko su kad fulali s napadačem, barem u zadnjih 10 ili 15 godina ?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2017, 23:50

pa eto onaj nas nesudjeni martinez je ispao fula :mrgreen:

biglia isto zavrsen za 25 miliona, sad idemo na contija :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 jun 2017, 23:54

Sky prenio da je Biglia gotova stvar, 25€mil sa bonusima. Znaci maestralan mercato za sad. Al Ispucat ce se ovo prije mercata pa ce nam ostatak ljeta bit monoton i dosadan :D

Hajde sad Contia i ono najzanimljivije za kraj, napadač :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 00:05

muha milanez je napisao/la:Sky prenio da je Biglia gotova stvar, 25€mil sa bonusima. Znaci maestralan mercato za sad. Al Ispucat ce se ovo prije mercata pa ce nam ostatak ljeta bit monoton i dosadan :D

Hajde sad Contia i ono najzanimljivije za kraj, napadač :D
Bolje na vrijeme da se sve reguliše.Pripreme počinju 5.jula a Montella će imati samo 23 dana da spremi ekipu za prvi sluzbeni meč.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 jun 2017, 00:12

Po meni bolje je dovesti ofanzivnog veznog, nego napadaca, ja ne znam, Baca i Lapadula mogu biti odlicni ako imas dobar vezni red, Biglia nije bas igrac koji se stvarati gol sanse za napadace, zato MORAJU dovesti ofanzivnog veznjaka !!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 00:17

meskalin je napisao/la:Po meni bolje je dovesti ofanzivnog veznog, nego napadaca, ja ne znam, Baca i Lapadula mogu biti odlicni ako imas dobar vezni red, Biglia nije bas igrac koji se stvarati gol sanse za napadace, zato MORAJU dovesti ofanzivnog veznjaka !!
Bojim se prijatelju da u modernom fudbalu ne postoji takav igrač. Vrijeme klasične desetke je prošlo o tome smo već pisali.Milan treba sad jednog igrača tipa Fabregas pa i onaj Toliso bi bio dobro riješenje.Jer vjerovali vi ili ne Biglia je playmaker, ali nešto drugačija verzija.Odlična spona između odbrane i sredine, majstor kratkih dodavanja a ni long pass mu nije strani pojam.Neće taj imati 10 asistencija po sezoni.Ali će imati dosta famoznih predasistencija i plus odličan je u defanzivi.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jun 2017, 00:25

ronaldo99 je napisao/la:
Boze zdravlja, bekovi u Italiji se tek razigraju sa 30. god :kafa:

Super je sve ovo da ne ureknem jako lijepo sve ovo tece. Volio bi i ja da su umjesto Rodrigueza i Biglie dosli Marcelo i Modric ali ovo je stvarni svijet a ne football manager.

Napokon dosao lijevi bek da valja nadam se da nece grohnut i da ce se dokazat. Sjeca se ko Leandra Grimija novog Paola Maldinija na lijevom beku tobe jarabi :lol:

Biglia je pun pogodak prekaljen iskusan imam neki predosjecaj da ce biti top u Milanu.

Recimo kad su lopovi uzeli onomad ligu i onaj Muntarijev gol nisu dovodili neke aman zaman igrace odjednom, recimo glavni igrac bio im je otpadak iz Milana, doveli Barzaglija za kikiriki. Sve u svoje vrijeme.

edit: evo ga halal ti pita majstore ajatolahu budho caru kralju sahu :rol: :salut:

Grimi: "Sarò il nuovo Maldini"
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/M ... rimi.shtml
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 07 jun 2017, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 00:28

_forzamilan_ je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:
Boze zdravlja, bekovi u Italiji se tek razigraju sa 30. god :kafa:

Super je sve ovo da ne ureknem jako lijepo sve ovo tece. Volio bi i ja da su umjesto Rodrigueza i Biglie dosli Marcelo i Modric ali ovo je stvarni svijet a ne football manager.

Napokon dosao lijevi bek da valja nadam se da nece grohnut i da ce se dokazat. Sjeca se ko Leandra Grimija novog Paola Maldinija na lijevom beku tobe jarabi :lol:

Biglia je pun pogodak prekaljen iskusan imam neki predosjecaj da ce biti top u Milanu.

Recimo kad su lopovi uzeli onomad ligu i onaj Muntarijev gol nisu dovodili neke aman zaman igrace odjednom, recimo glavni igrac bio im je otpadak iz Milana, doveli Barzaglija za kikiriki. Sve u svoje vrijeme.
Lično mislim da bi Biglia mogao a i trebao biti kapiten Milana.Jer ima iskustvo, i liderske sposobnosti.Znam da je malo neobično da kapiten bude igrač koji tek dolazi u klub, ali niko od ovih trenutnih igrača u Milanu nije sposoban za to. Gigio ako ne ode, on bi to mogao biti tek za 2 godine recimo.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []